Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Ένας στη φυλακή, δύο στο αναμορφωτήριο


Ένας στη φυλακή, δύο στο αναμορφωτήριο

Έκλεισε η υπόθεση της επίθεσης των τεσσάρων ανήλικων ΡΟΜΑ σε βάρος 21χρονου ομόφυλού τους, στην περιοχή της Κεραίας στον Πύργο την περασμένη εβδομάδα.
 Ενώ ο ένας από τους δράστες ηλικίας 15 ετών, συνελήφθη και προφυλακίστηκε στις Φυλακές Ανηλίκων Αυλώνας, οι άλλοι τρεις προσήλθαν οικειοθελώς μετά την πάροδο του αυτοφώρου στην Ανακρίτρια Ηλείας.

Μετά την κατάθεσή τους, πήραν και αυτοί το δρόμο του σωφρονισμού. Έτσι ο 17χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο στην επίθεση, κρίθηκε προφυλακιστέος στις Φυλακές Ανηλίκων Αυλώνας. Οι δύο 14χρονοι που φέρονται να πυροβόλησαν τον 21χρονο με δύο κυνηγετικές καραμπίνες οδηγούνται στο Αναμορφωτήριο Βόλου, όπου θα παραμείνουν έγκλειστοι.

Οι Δικαστικές Αρχές στον Πύργο, βλέποντας πως η παραβατικότητα των ΡΟΜΑ ξεφεύγει από τα γνωστά όρια, πλέον αντιμετωπίζουν με μεγάλη αυστηρότητα τις υποθέσεις και ακόμα και αν πρόκειται για ανήλικους οδηγούσε στα σωφρονιστικά ιδρύματα.
ilialive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...