Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Έτοιμος ο Ιμπαγάσα – Με Μαρινάκη η προπόνηση


 Την τελευταία του προπόνηση πριν κρίσιμο αγώνα με την Άρσεναλ στο "Έμιρεϊτς" για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, έκανε ο Ολυμπιακός. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακουφίστηκε, βλέποντας τον Αριελ Ιμπαγάσα να βγάζει χωρίς ενοχλήσεις το πρόγραμμα. Το "παρών" έδωσε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης

 Βαλβέρδε: Θα παλέψουμε για το αποτέλεσμα
 
Ο πρόεδρος της ομάδας παρακολούθησε το πρόγραμμα των "ερυθρολεύκων" μαζί με τους Σωκράτη Κομινάκη, Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Γιάννη Μώραλη. Μάλιστα, είχε ολιγόλεπτη συζήτηση με τον Σέρβο.
 
Στα της... προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε είδε τον Αριέλ Ιμπαγάσα  να βγάζει χωρίς ενοχλήσεις το πρόγραμμα.
 
Ο αργεντινός πήρε μέρος κανονικά στην προπόνηση, χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του για το παιχνίδι με την Αρσεναλ.
 
Από `κει και πέρα, ο Βαλβέρδε, όπως συνηθίζει, δεν άνοιξε τα χαρτιά του σχετικά με τους 11 που θα ξεκινήσουν στο παιχνίδι του "Emirates", αλλά όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, είναι πολύ πιθανό ο Κέβιν Μιραλάς να παίξει στην κορυφή της επίθεσης.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...