Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΤΟΙΧΗΜΑ .BETFAIR.GR...ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ.BETFAIR.GRΒραδιά πολλών αστεριών με την μπάλα να παίζεται

απόψε σε οχτώ γήπεδα του Champions League. Ώρα για «σέντρα» σε τρία από αυτά…


Ζενίτ-Πόρτο… με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν έξι φορές νικητές από τις οχτώ που βρέθηκαν επί ρωσικού εδάφους και τους γηπεδούχους να τα έχουν δοκιμάσει όλα από μία φορά απέναντι σε πορτογαλικές ομάδες, τρέχοντας ένα ρεκόρ 1-1-1. Οι «δράκοι» έρχονται με κεκτημένη ταχύτητα από την περσινή καταπληκτική χρονιά εντός και εκτός συνόρων, από την κορυφή της βαθμολογίας στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και την ισοπαλία της εκεί (2-2) με την Μπενφίκα. Στο Champions League μπήκαν με τρίποντο επί της Σαχτάρ, παρότι βρέθηκαν να χάνουν στο 12’. Η πρεμιέρα δεν ήταν το ίδιο θετική για τη Ζενίτ, που έχασε στην Κύπρο από τον ΑΠΟΕΛ, αν και προηγήθηκε. Στην έδρα της όμως τα πράγματα αλλάζουν αρκετά, δεδομένου του αήττητου που διατηρεί στους δώδεκα τελευταίους αγώνες. Στο ρωσικό πρωτάθλημα πέτυχε τρεις διαδοχικές νίκες, στο Champions League όμως έχει να δει νίκη από το 2008! Το στοίχημα των Ρώσων είναι σίγουρα να φτάσουν στη νίκη για να ρεφάρουν το κακό ξεκίνημα στον όμιλο. Το διπλό όμως φαίνεται το πιο λογικό, με το over να το συντροφεύει.

Μπάτε-Μπαρτσελόνα… τα λόγια είναι περιττά και τα προγνωστικά λίγα! Μπορεί οι Καταλανοί εκτός έδρας να παίζουν με την παράδοση σε βάρος τους, αφού μετρούν μόλις τέσσερις νίκες σε 15 ματς Champions League, αλλά τα μεγέθη και η διαφορά ποιότητας στην προκειμένη περίπτωση περιμένει κανείς να σταθούν ανατρεπτικά σε κάθε στατιστικό. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να έμειναν στο 2-2 με τη Μίλαν στην πρεμιέρα, μπορεί στην Primera Division να είχαν τα σκαμπανεβάσματα τους, αλλά το τελευταίο 5-0 επί της Ατλέτικο δείχνει ότι αρχίζουν να βρίσκουν τα πατήματα τους. Η Μπάτε είναι η κυρίαρχη δύναμη στο λιθουανικό πρωτάθλημα, αλλά… ως εκεί! Στο Champions League δεν έχουν δει νίκη σε εφτά παιχνίδια ομίλων, με την ισοπαλία της στην 1η αγωνιστική με την Πλζεν να δημιουργεί ένα ρεκόρ 0-4-3. Η κατάσταση χειροτερεύει απέναντι σε ισπανικές ομάδες, που την έχουν νικήσει τέσσερις φορές σε ισάριθμα ματς και της έχουν «χαρίσει» εννέα τέρματα, με την Μπάτε να απαντάει μόλις μία φορά. Ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο ματς θα είχε το over 3,5.

Μαρσέιγ-Ντόρτμουντ… με τα πράγματα να είναι πεσμένα και το under πολύ πιθανό. Η Μαρσέιγ έκανε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα έπειτα από εφτά αγωνιστικές και στο Champions League πήρε τους τρεις βαθμούς απέναντι στον ανέτοιμο Ολυμπιακό. Ενώ για την ίδια διοργάνωση δεν εκμεταλλεύεται ιδιαίτερα το «Βελοντρόμ», αφού τρέχει ένα ρεκόρ 5-3-7. Οι φιλοξενούμενοι εμφανίζονται σαφώς καλύτεροι στην Bundesliga και πηγαίνουν στη Μασσαλία με εκτός έδρας νίκη απέναντι στη Μάιντς. Δεν πηγαίνει όμως μαζί τους και η καλή παράδοση, αφού στη Γαλλία έχουν φτιάξει ρεκόρ 1-2-3.
Katerina Bititsiou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...