Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Με Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας η 10η αγωνιστική

Με Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας η 10η αγωνιστική
Μπορεί στη Σούπερ Λίγκα να είναι σε αναμονή της απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών για τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα,
ωστόσο είναι απολύτως έτοιμοι να βάλουν από τη 10η αγωνιστική στο πρωτάθλημα τον Λεβαδειακό και τη Δόξα Δράμας. Δείτε πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα και τις αλλαγές που έγιναν μετά από αιτήματα της αστυνομίας.

Η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε την Πέμπτη το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων από την 10η μέχρι την 15η αγωνιστική. Η 10η, μάλιστα, είναι η πρώτη στην οποία θα συμμετάσχουν κανονικά ο Λεβαδειακός και η Δόξα Δράμας, ενώ οι δύο ομάδες βρίσκονται στο πρόγραμμα και των επόμενων αγωνιστικών.

Το πότε θα διεξαχθούν τα παιχνίδια που αναβλήθηκαν τις 9 πρώτες αγωνιστικές, θα γίνει γνωστό τις προσεχείς ημέρες.

Όλα αυτά, βέβαια, χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστή η απόφαση του Διοικητικού Εφετείου αναφορικά με τις αιτήσεις του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας. Ωστόσο, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις της Σούπερ Λίγκας, αν μέχρι τις 19 Νοεμβρίου (ημερομηνία διεξαγωγής της 10ης αγωνιστικής) δεν έχει ανακοινωθεί η απόφαση του δικαστηρίου, δεν θα υπάρξει άλλη αναμονή και ο Λεβαδειακός με τη Δόξα Δράμας θα μπουν να αγωνιστούν κανονικά στο πρωτάθλημα.

Σχετικά με τη 10η αγωνιστική και λόγω του μπασκετικού ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, υπήρξε αλλαγή στην ημέρα διεξαγωγής της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης και από την Κυριακή που ήταν αρχικά προγραμματισμένη, θα διεξαχθεί τελικά το Σάββατο.

Παράλληλα, έπειτα από αίτημα της αστυνομίας το οποίο έγινε δεκτό, η αναμέτρηση ΟΦΗ-Άρης θα ξεκινήσει στις 17:15 και όχι στις 15:00 που είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Να σημειωθεί επίσης ότι η Δόξα Δράμας έχει δηλώσει ως έδρα της το Καυταντζόγλειο Στάδιο, ωστόσο εκκρεμεί η υποβολή του σχετικού παραχωρητηρίου από τη Δραμινή ΠΑΕ ώστε αυτό να επισημοποιηθεί.

Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής που περιλαμβάνει και το μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων»:

Σάββατο 19/11
ΑΕΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: 17:15
ΚΕΡΚΥΡΑ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: 17:15
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 19:30

Κυριακή 20/11
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: 15:00
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 15:00
ΟΦΗ-ΑΡΗΣ: 17:15
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-SKODA ΞΑΝΘΗ: 17:15
ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: 19:30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...