Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Εκδηλώσεις εορτασμού της Πολεμικής Αεροπορίας στην 117 Π.Μ


Εκδηλώσεις εορτασμού  της Πολεμικής Αεροπορίας στην 117 Π.Μ.Ανοίγει το Σάββατο 5 Νοεμβρίου τις πύλες του για το κοινό το αεροδρόμιο Ανδραβίδας, στο πλαίσιο των τριήμερων εορταστικών εκδηλώσεων  της Πολεμικής Αεροπορίας προς τιμήν
του προστάτη της Αρχαγγέλου Μιχαήλ.
Η διοίκηση και το ανθρώπινο δυναμικό της 117 Πτέρυγας Μάχης θα βρίσκονται «επί ποδός» προκειμένου να υποδεχτούν και να ενημερώνουν τους επισκέπτες για τον ρόλο και την αποστολή της Πολεμικής μας Αεροπορίας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι επισκέψεις των πολιτών θα γίνονται από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 5 το απόγευμα. Στον εκθεσιακό χώρο των αεροσκαφών θα υπάρχουν τα βασικά μαχητικά αεροσκάφη της καθώς  και έκθεση φωτογραφικού οπτικοακουστικού υλικού, και οπλικών συστημάτων.

Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου  και ώρα 11.00 στο Αεροδρόμιο της 117 Π.Μ. θα κορυφωθούν οι εκδηλώσεις με δοξολογία και ακολούθως επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες αεροπόρους. Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα δοθεί η καθιερωμένη δεξίωση στην Λέσχη των Αξιωματικών τη Διασποράς της Μονάδος.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...