Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Βιοτεχνία έκλεβε ρεύμα για τρία χρόνια!


Βιοτεχνία έκλεβε ρεύμα για τρία χρόνια!Για τρία χρόνια βιοτεχνία λειτουργούσε με κλεμμένο ρεύμα, και κανένας δε θα το είχε αντιληφθεί αν το γραφείο ελέγχου ρευματοκλοπών της ΔΕΗ δε δεχόταν σχετική καταγγελία.

Όπως διαπίστωσε συνεργείο της ΔΕΗ, μετά από εργασίες αποκατάστασης βλάβης στις εγκαταστάσεις τις επιχείρησης, έγιναν … επιπλέον εργασίες στο σύστημα κατανομής φάσεων τροφοδοσίας, με αποτέλεσμα την κλοπή ρεύματος από τις αρχές Ιουλίου του 2008 ως … και την περασμένη Τετάρτη!

Συνεργείο της ΔΕΗ σφράγισε την παροχή ρεύματος και βεβαίωσε την κλοπή, ενώ αστυνομικοί συνέλαβαν τον 52χρονο εκπρόσωπο της βιοτεχνίας. Σύμφωνα με προκαταρκτική εκκαθάριση, η περιουσιακή ζημία και το αντίστοιχο όφελος, ανέρχεται τουλάχιστον, στο ποσό των 150.000 ευρώ.
ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...