Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Εγκριση πρόσληψης εποχικού προσωπικού


΄Εγκριση πρόσληψης εποχικού προσωπικού
Με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης εγκρίθηκε η πρόσληψη προσωπικού τριών συνολικά ατόμων, ενός ηλεκτρολόγου και δυο εργατών ύδρευσης, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μέχρι δύο μήνες και για χρονικό διάστημα από την υπογραφή της σύμβασης και μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2011, για την κάλυψη αναγκών του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης.

Η πρόσληψη είναι αναγκαία για την αντιμετώπιση των κατεπειγουσών αναγκών, οι οποίες προέκυψαν κατόπιν του εκτάκτου γεγονότος της κήρυξης σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης του Δήμου, με έγγραφο του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων και των ισχυρών καταιγίδων που έπληξαν την περιοχή την 15η και 16η Οκτωβρίου 2011 και οι οποίες προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές σε βασικές υποδομές (στα δίκτυα ηλεκτροφωτισμού, ύδρευσης κ.λ.π.) της περιοχής δικαιοδοσίας του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης.
Σύμφωνα με τη βεβαίωση της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, από την εφαρμογή της προαναφερομένης πρόσληψης δημιουργείται δαπάνη ποσού 4.800 ευρώ. 
enimerosi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...