Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Αστεία τέλος στον Πειραιά

Τα "αστεία" έλαβαν τέλος για τους παίκτες του Ολυμπιακού οι οποίοι καλούνται όχι απλά να κερδίσουν την Κυριακή στην Καβάλα την τοπική ομάδα αλλά να...
επαναφέρουν τα χαμόγελα αισιοδοξίας στα χείλη διοίκησης και οπαδών, χαμόγελα τα οποία οι ίδιοι δημιούργησαν παίζοντας σε ορισμένα ματς ποδόσφαιρο πολύ υψηλών προδιαγραφών.

Η ήττα από την ΑΕΚ δεν "καταπίνεται" έτσι εύκολα από κανέναν στον Πειραιά και όλοι πλέον έχουν συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο νέου στραβοπατήματος.

 Πίεση και γρήγορο γκολ

 Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει να δει έντεκα παίκτες στην Καβάλα να μπαίνουν από το πρώτο δευτερόλεπτο με πάθος και να μην αφήνουν τους γηπεδούχους να πάρουν ανάσα. Πίεση από πολύ ψηλά, γρήγορες εναλλαγές και γκολ από τα... αποδυτήρια αν είναι δυνατόν. Ο Ισπανός τεχνικός έχει ζητήσει από τους παίκτες του να μπουν δυνατά και να ανοίξουν γρήγορα γρήγορα το σκορ και όχι μόνο αυτό αλλά να σημειώσουν και δεύτερο τέρμα για να "κουμπώσουν" τη νίκη αν είναι δυνατόν από το ημίχρονο.

 Με Κομινάκη στη Καβάλα

 Ο Β' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτης Κομινάκης, δεν συνηθίζει να χάνει αγώνα της ομάδας, είτε εντός είτε εκτός έδρας και κατά τα φαινόμενα θα δώσει κανονικά το παρών στο ματς της Καβάλας. Μαζί του θα ταξιδέψει για την πόλη της Βορείου Ελλάδος και ο Δ' αντιπρόεδρος, Γιάννης Μώραλης.

 Στην αποστολή "Τόρο" και Μέλμπεργκ...

 Στη σημερινή προπόνηση τα νέα ήταν ευχάριστα αφού οι Τοροσίδης και Μέλμπεργκ έβγαλαν ξανά χωρίς καμία ενόχληση το πρόγραμμα των υπολοίπων και όλα δείχνουν ότι αμφότεροι θα είναι στην αποστολή για την Καβάλα, με τον πρώτο να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες και για ενδεκάδα. Όλα όμως θα αποφασιστούν μετά τη σημερινή προπόνηση οπότε και θα ανακοινώσει τους "εκλεκτούς" του για το ταξίδι στην Καβάλα ο Ισπανός προπονητής.

 Κοκκινίζει το "Ανθή Καραγιάννη"

 Περισσότεροι από 4.000 φίλοι του Ολυμπιακού θα δώσουν το παρών την Κυριακή στο ματς με την Καβάλα. Το ένα πέταλο του "Ανθή Καραγιάννη" θα δοθεί στους φίλους εκδρομείς των ερυθρολεύκων οι οποίοι ανταποκρίθηκαν για μια ακόμα φορά στο "κάλεσμα" της ομάδας. Ο Ολυμπιακός θα έχει σε έναν ακόμα δύσκολο εκτός έδρας αγώνα τη συμπαράσταση του 12ου παίκτη του.



www.theplayer.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...