Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Χιόνια και κρύο προβλέπει η ΕΜΥ

Χιόνια και κρύο προβλέπει η ΕΜΥ



Χιόνια και κρύο, με πτώση της θερμοκρασίας πάνω από 12 βαθμούς Κελσίου, προβλέπει με έκτακτο δελτίο η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.


Ο καιρός αναμένεται να αλλάξει δραματικά από το μεσημέρι του Σαββάτου, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα αρχίσουν από τις  βόρειες περιοχές της Ηπείρου και στη συνέχεια θα επεκταθούν σε ολόκληρη τη χώρα.
Έτσι ο θερμότερος Νοέμβρης των τελευταίων χρόνων θα αντικατασταθεί μέσα σε λίγες ώρες σε ένα χειμωνιάτικο τοπίο, καθώς αναμένονται  χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας, αλλά και της δυτικής και βόρειας Θεσσαλίας.
Η θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα αναμένεται να πέσει κατακόρυφα, ενώ στο Αιγαίο προβλέπονται ισχυροί άνεμοι μέχρι και 9 Μποφόρ.
Ήδη, λόγω των ισχυρών ανέμων δεν γίνονται τα δρομολόγια στη γραμμή  Ηγουμενίτσα -Κέρκυρα με πλοία ανοιχτού Τύπου.

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων το Υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων καλεί τους επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν να επικοινωνούν πρώτα με τα κατά τόπους λιμεναρχεία.
madata

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...