«Διαλιέχτε!»

«Διαλιέχτε!»
Έχουμε ξαναγράψει οτί οι διαρρήκτες στην Ηλεία «την πέφτουν» σαν τις ακρίδες. Διαβάστε παρακάτω τι πήραν και μαντέψτε τι μπορεί να μην πήραν από σπίτι που διέρρηξαν στην περιοχή του Βαρθολομιού. Δεν έλειψαν φυσικά και οι «κούφιες» διαρρήξεις, χωρίς ουσιαστικό όφελος για τους κλέφτες.
Άγνωστοι δράστες μπούκαραν σε εξοχική κατοικία  στην περιοχή Παλαιόπυργος στο Βαρθολομιό. Άρπαξαν δύο στερεοφωνικά, ένα μαγνητόφωνο αυτοκινήτου με μετασχηματιστή, ένα σίδερο σιδερώματος, ένα φούρνο μικροκυμάτων, τραπεζομάντηλα, κουβέρτες, κρέατα από το ψυγείο, ποτά και 18 με 20 κοτόπουλα από την αυλή!! Πληροφορίες που κάνουν λόγο πως οι διαρρήκτες πήγαν μετά για πικ νικ ελέγχονται ως ανακριβείς. Ο λογαριασμός για τον ιδιοκτήτη τσουχτερός, στα 2.000 ευρώ.

Σε άλλη περίπτωση στην θέση Καταμπελιά της Ανδραβίδας, οι κλέφτες μπήκαν σε αποθήκη και πήραν ένα χορτοκοπτικό μάρκας – μη γελάσετε – «Μιτσιμπίσι» και ένα αλυσοπρίονο, συνολικής αξίας 1.000 ευρώ.

Στον Πύργο τα ξημερώματα οι διαρρήκτες την «έπεσαν» σε ένα λεωφορείο και ένα φορτηγό, αλλά μάλλον τζάμπα κόπος. 
Στην πρώτη περίπτωση απασφάλισαν το τζάμι του οδηγού, μπήκαν, έψαξαν, αλλά δεν βρήκαν τίποτα. 

Στο φορτηγό έσπασαν το τζάμι του οδηγού και βρήκαν ένα τσαντάκι που περιείχε δύο κάρτες ανάληψης μετρητών, δύο επιταγές τραπεζών, διάφορα κλειδιά και έγγραφα.
ηλεία τώρα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ