Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Εκτροπή λεωφορείου του ΚΤΕΛ στα Λεχαινά

Εκτροπή λεωφορείου του ΚΤΕΛ στα Λεχαινά
Φωτο αρχείου.
Τρεις ελαφρά τραυματίες είναι ο απολογισμός εκτροπής λεωφορείου του ΚΤΕΛ Αχαΐας, πριν από λίγη ώρα, μεταξύ Λεχαινών και Ανδραβίδας, στο ύψος της σιδηροδρομικής διάβασης επί της παλαιάς εθνικής οδού. 

Το λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Πάτρα – Πύργος, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία (πιθανότατα λόγω απώλειας ελέγχου από τον οδηγό) εκτράπηκε από την πορεία του, προσέκρουσε στο ένα τμήμα της προστατευτικής μπάρας της σιδηροδρομικής διάβασης, συνέχισε ανεξέλεγκτο την πορεία του, προσέκρουσε σε μαντρότοιχο και κατέληξε στην άκρη του δρόμου, πενήντα περίπου μέτρα από το αρχικό σημείο της εκτροπής. 
Αποτέλεσμα του τροχαίου ατυχήματος ήταν να τραυματιστούν ευτυχώς ελαφρά ο οδηγός του λεωφορείου και δύο κοπέλες επιβάτιδες, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Πύργου. 
Οι υπόλοιποι από τους δεκαπέντε συνολικά επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους. Μάλιστα, με ενέργειες του ΚΤΕΛ έφτασε επί τόπου άλλο λεωφορείο και τους παρέλαβε, για να τους μεταφέρει στον προορισμό τους.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...