Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Πέπλο μυστηρίου πίσω από τη συμπλοκή της Καλλιθέας – Περιμένουν την κατάθεση του Γεωργιανού


Μια απλή περιπολία και ένας τυπικός έλεγχος δεν αποκλείεται να γίνουν η αιτία να αποκαλυφθεί κύκλωμα εκβιασμών, απειλών και επιθέσεων σε βάρος ποδοσφαιριστών, παραγόντων και διαιτητών.

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 11:20 το πρωί της Παρασκευής στην Καλλιθέα, όταν τέσσερις άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έκριναν ύποπτους τρεις άνδρες που στέκονταν και συζητούσαν στη μικρή πλατεία που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πεισιστράτου και Ξενοφώντος, απέναντι από τα ΕΛΤΑ. Πλησίασαν να τους ελέγξουν και ενώ αρχικά όλα έδειχναν κανονικά, ο έλεγχος κατέληξε σε συμπλοκή με έναν τραυματία και στην προσαγωγή ακόμη δυο ατόμων.

Ισχυρές δυνάμεις συγκεντρωμένες στο σημείο της συμπλοκής - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ισχυρές δυνάμεις συγκεντρωμένες στο σημείο της συμπλοκής - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Οι αστυνομικοί ζήτησαν τα στοιχεία των τριών υπόπτων. Ο πρώτος δήλωσε γιατρός από την Πάτρα, ο δεύτερος (παράγοντας ποδοσφαιρικού σωματείου) δήλωσε επίσης την ταυτότητά του και ο τρίτος δήλωσε πως είναι Βούλγαρος υπήκοος αλλά δεν είχε ταυτότητα μαζί του. Την είχε όμως στο αυτοκίνητο, που ήταν παρκαρισμένο εκεί κοντά.

Ξαφνικά όμως, έσπρωξε έναν από τους αστυνομικούς και τράβηξε πιστόλι, σημαδεύοντας έναν από τους αστυνομικούς. Όμως ο άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ πρόλαβε και πυροβόλησε πρώτος, τραυματίζοντάς τον στον ώμο και στο χέρι. Ο Γεωργιανός μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε εγχείρηση. Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι η κατάθεσή του θα ρίξει φως την υπόθεση και κυρίως στο ερώτημα τι δουλειά είχαν ένας γιατρός (47 ετών, ορθοπεδικός από την Πάτρα) και ποδοσφαιρικός παράγοντας, ένας ομογενής από την πρώην ΕΣΣΔ και κάτοικος Μενδίου, με έναν ένοπλο Γεωργιανό.
Ασθενοφόρο παρέλαβε τον Γεωργιανό τραυματία - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ασθενοφόρο παρέλαβε τον Γεωργιανό τραυματία - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο τραυματίας έφερε πάνω του πιστόλι USP που ανήκει σε αστυνομικό. Έχει χαραγμένο πάνω του το λογότυπο της Ελληνικής Αστυνομίας και είχε κλαπεί πριν από ενάμιση χρόνο από σπίτι αστυνομικού στην Καισαριανή.

Στην πρώτη τους κατάθεση, ο γιατρός και ο ομογενής δήλωσαν ότι απλώς τον περίμεναν στο σημείο για προσωπική τους υπόθεση. Δεδομένου ότι εκείνοι δεν έχουν διαπράξει κάποιο αδίκημα, ενδέχεται να αφεθούν ελεύθεροι.

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...