Και ξανά και ξανά στο +5 η διαφορά! VIDEO TA GOAL

Και ξανά και ξανά στο +5 η διαφορά! 
Πιάσε με αν μπορείς! Ξανά στο +5 η διαφορά από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να νικάει 2-0 τον Ηρακλή στο «Καραϊσκάκη»! Υπέροχο γκολ από τον Πάντελιτς, ξεχώρισε ο Φουστέρ, ο οποίος άνοιξε το σκορ και έβγαλε την πάσα στο τέρμα του Σέρβου.

Πώς έπαιξε:

Χωρίς εκπλήξεις η ενδεκάδα που επέλεξε ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Στο 4-4-1-1 του Βάσκου τεχνικού, κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Πάρντο, στο κέντρο της άμυνας ξεκίνησαν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Ποτουρίδης (αντί του τιμωρημένου Μέλμπεργκ) έχοντας στ’ αριστερά τον Μπράβο και στα δεξιά τον Τοροσίδη, ενώ οι τραυματισμοί των Ντουντού και Μοϊσές έφεραν τον Γιάννη Παπαδόπουλο στον άξονα μαζί με τον Ιμπαγάσα. Στα άκρα βρέθηκαν οι Ριέρα (αριστερά) και Ρόμενταλ (δεξιά), με τον Φουστέρ να κινείται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μιραλάς.



Το μάθημα του Καυτανζογλείου έγινε μάθημα στον Ολυμπιακό. Χωρίς να εντυπωσιάσει, χωρίς να κινδυνεύσει, αλλά και χωρίς να κλατάρει στο β΄ ημίχρονο, όπως έγινε στο παιχνίδι των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο, μπήκε «με το δεξί» στο 2011 επικρατώντας 2-0 του Ηρακλή. Στο πρώτο μέρος τα βρήκε σκούρα απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα του «Γηραιού». Όσες προσπάθειες των παικτών του Βαλβέρδε δεν ανακόπτονταν από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων σταμάταγαν πάνω στον Ελευθερόπουλο. Στη μοναδική φάση που ο Έλληνας πορτιέρο δεν ήταν σε ετοιμότητα, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος έβγαλε σέντρα από τα αριστερά, με αυτή βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον Ρόμενταλ, ο Δανός σούταρε με δύναμη, ο «Ελέ» δεν απέκρουσε σταθερά και ο Φουστέρ στην επαναφορά πλάσαρε εύστοχα πετυχαίνοντας το 1-0.

Η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε, με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει να επιτίθεται και τον Ηρακλή να παραμένει «σφιχτός». Ακόμη κι όταν ο Ουζουνίδης πέρασε τον Βέλλιο και ο «Γηραιός» έπαιζε με τρεις επιθετικούς δεν έγινε επικίνδυνος. Μάλλον πιο ευάλωτος έγινε. Μάλιστα στάθηκε αρκετά τυχερός, αφού μετά από εξαιρετική ενέργεια του Μιραλάς («άδειασε» δύο αντιπάλους) το σουτ που δοκίμασε ο Βέλγος μέσα από την περιοχή σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι. Ο Ηρακλής δεν μπορούσε που δεν μπορούσε να απειλήσει, ήρθε κι αποβολή του Σολτάνι, ο οποίος έκανε θέατρο για να κερδίσει πέναλτι, χωρίς όμως να ξεγελάσει τον διαιτητή και με δεύτερη κίτρινη κάρτα έφυγε για τα αποδυτήρια. Την «υπογραφή» του στην επικράτηση του Ολυμπιακού έβαλε και ο Πάντελιτς. Μετά από ασίστ του Φουστέρ και απίστευτο σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ελευθερόπουλο «γράφοντας» το τελικό 2-0.



Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Μπράβο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Τοροσίδης, Γιάννης Παπαδόπουλος (75΄Χολέμπας), Ιμπαγάσα, Ριέρα (69' Πάντελιτς), Ρόμενταλ (59' Ζαϊρί), Φουστέρ, Μιραλάς.

Στον πάγκο:Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Φετφατζίδης, Νέμεθ.

Ηρακλής (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Αραμπατζής, Κανακούδης (70' Λίμα), Κατσικάς, Χοσέμι, Ηλιάδης (70' Βέλλιος), Πίτου Γκαρσία, Ντάνι, Σολτάνι, Σίσιτς (81' Βουτσιάς), Μάρα.

Στον πάγκο: Μπαντής, Σζοτ, Κυριαζής, Καρλίνιος.

Διαιτητής: Κωνσταντινέας
Βοηθοί: Γκάγκας (Λάρισας), Αλεξέας (Μεσσηνίας)
Γήπεδο: Καραϊσκάκη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ