Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

“Φοιτητές του κ...” απαντά ο Πάγκαλος

Χωρίς όρια είναι το παραλήρημα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, ο οποίος πλέον βάλλει κατά πάντων.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά το τέλος της διυπουργικής για το ιστορικό κέντρο της Αθήνας και αναφερόμενος στην ομιλία του στην Οξφόρδη τον περασμένο Μάιο, είπε χαρακτηριστικά: « κάτι φοιτητές του κ… πήραν συγκεκριμένα κομμάτια από την ομιλία μου και τα παρουσίασαν με τον τρόπο που τα παρουσίασαν».

« Αλλά δεν φταίνε αυτοί, φταίνε τα ζώα σε αυτή την εφημερίδα που το δημοσίευσε, (σ.σ Ελεύθερος Τύπος) αλλά περισσότερο ζώα είναι αυτοί που την αγόρασαν» είπε ο κ. Πάγκαλος αφήνοντας άναυδους τους δημοσιογράφους

Κατά τα άλλα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επέμεινε στις απόψεις του ότι οι επαναστάτες του 1821 ήταν αγράμματοι.


Η κυβέρνηση επισήμως δηλώνει «ουδέν σχόλιο» για τη νέα έκρηξη Πάγκαλου, ωστόσο προβληματισμός υπάρχει στο Μέγαρο Μαξίμου όσον αφορά στην συμπεριφορά του που συχνά ξεφεύγει από την κοσμιότητα.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις κυβερνητικών παραγόντων, ο Πάγκαλος θεωρεί, πως μπορεί να λέει ό, τι νομίζει, καθώς εμμέσως πλην σαφώς σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην είναι εκ νέου υποψήφιος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Η επιφύλαξη, που υπάρχει στο εσωτερικό της κυβέρνησης, είναι ότι οποιαδήποτε αντίδραση εκ μέρους της θα οξύνει περισσότερο τα πράγματα και αυτό πρακτικά θα οδηγήσει στην αποπομπή του αντιπροέδρου.

"Αν ο κ. Παπανδρέου δεν πράξει αυτό που πρέπει, τότε δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: ή φοβάται τον αντιπρόεδρό του ή ταυτίζεται απόλυτα μαζί του", καταλήγει ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Η απάντηση του "Ελεύθερου Τύπου"
''Οι χαρακτηρισμοί του κ. Πάγκαλου αντανακλούν το ήθος και την προσωπικότητά του. Είναι πλέον θέμα του πρωθυπουργού να δει τι θα κάνει με τον ανεκδιήγητο και καθ' έξιν υβριστή αντιπρόεδρό του'', αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εφημερίδα

  newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...