Οι (α)μέτοχοι και ο πρόεδρος-υπάλληλος βασικοί υπεύθυνοι για την κατάντια...της ΑΕΚ!


Οι (α)μέτοχοι και ο πρόεδρος-υπάλληλος βασικοί υπεύθυνοι για την κατάντια...της ΑΕΚ!


Ο Νίκος Νοτιάς με τον Πέτρο Παππά, δύο μέτοχοι-αμέτοχοι που διοικούν μία ομάδα του μεγέθους της ΑΕΚ μέσα από τον «γυάλινο» κόσμο τους και ο Σταύρος Αδαμίδης, ένας χθεσινός στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και περαστικός από αυτό και από την προεδρία της ΑΕΚ είναι οι βασικοί υπαίτιοι για την φετινή κατάντια της ΑΕΚ και το γεγονός ότι βρίσκεται ήδη στις 6 Γενάρη στο -15 από τον Ολυμπιακό και για μία ακόμη χρονιά χωρίς τίτλο!

Το χειρότερο όμως δεν είναι αυτό, που σχεδόν κανείς δεν τολμάει να πει ή να γράψει, το χειρότερο είναι ότι όλοι αυτοί που προανέφερα κοροϊδεύουν στην μούρη τους... τον κόσμο της ΑΕΚ, αφού μέχρι και στις αρχές Νοέμβρη ο Σταύρος Αδαμίδης μιλούσε ακόμη και για πρωτάθλημα!!!

 Έναν κόσμο περήφανο, έναν κόσμο που έχει στηρίξει στα δύσκολα την ομάδα και εξακολουθεί και είναι εκεί, έναν κόσμο που περιμένει «στωϊκά» από το 1994 να πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα (και όπως φαίνεται θα περιμένει για πολύ ακόμα), έναν κόσμο που άμεσα θα «ξεσπάσει», με την αποχή του από το γήπεδο, σε όλους αυτούς που πιστεύουν ότι τους ταΐζουν «κουτόχορτο»!


Όταν στις 24 Νοέμβρη έγραφα για τα επικοινωνιακά τρικ του Αδαμίδη και τα «παραμύθια» στους παίκτες... (Τα «τρικ» του Αδαμίδη και τα παραμύθια...στους παίκτες!) είχα προκαλέσει πολλούς και έγινα δέκτης εκατοντάδων μηνυμάτων!


Δυστυχώς όμως για όλους αυτούς δικαιώθηκα πανηγυρικά! 


Και θα γινόταν το ίδιο και στο θέμα του Νάτσο Σκόκο, αλλά ο Αδαμίδης την περίοδο εκείνη είχε καταφέρει να πείσει τους δύο μεγαλομέτοχους της ομάδας και ειδικά τον άνθρωπο που τον έβαλε στην καρέκλα αυτή και τον πληρώνει αδρά, τον Πέτρο Παππά, να δώσουν «γην και ύδωρ» στον υποτιθέμενο καλύτερο παίκτη της ομάδας, παραμονές μάλιστα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με το σκεπτικό ότι και θα βοηθούσε στην συνέχεια, αλλά πολύ περισσότερο αργά ή γρήγορα θα έμπαιναν στην διαδικασία να τον πουλήσουν και έτσι η όποια επένδυση δεν θα πήγαινε χαμένη.

Η ειλημμένη απόφαση των δύο μεγαλομετόχων για κλείσιμο της κάνουλας είναι δεδομένη εδώ και μήνες και μάλιστα σας το έχω γράψει από τις αρχές του περασμένου Νοέμβρη! Η ΑΕΚ για να μπορέσει να γίνει ομάδα χρειάζεται ποδοσφαιριστές, πολλούς και καλούς, αλλά είπαμε...χρήματα «γιόκ»! Μάλιστα σε μία τυχαία συνάντηση που είχα με τον Νίκο Νοτιά στο εστιατόριο  «Ψωμί και Αλάτι» στην πλατεία Χαλανδρίου κάποιες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα μου επιβεβαίωσε τα όσα ήξερα!! Και μάλιστα ο Νοτιάς μου είχε πει τότε πράγματα για τα οποία όμως με είχε παρακαλέσει να μην δουν το φως της δημοσιότητας, όπως και έγινε!

Το θέμα δυστυχώς για την ΑΕΚ δεν πρόκειται να λυθεί και όπως δείχνουν τα πράγματα όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται ακόμα χειρότερο! Ο κόσμος της ομάδας και το βλέπω αυτό και από τα όσα με σταματάνε και μου λένε ακόμα στον δρόμο, απλοί και αγνοί φίλαθλοι της ομάδας είναι πλέον απογοητευμένος! Και μέχρι το τέλος της σεζόν η ΑΕΚ θα παίζει σε ένα γήπεδο που θα έχει δεν θα έχει 5.000-8.000 κόσμο!

Το πρόβλημα της ΑΕΚ το ξαναλέω είναι διοικητικό! Από εκεί ξεκινάνε όλα!

Μέτοχοι που ζουν στον δικό τους κόσμο και νομίζουν ότι το ποδόσφαιρο είναι ναυτιλία και διοικείται από τα γραφεία και ένας πρόεδρος-υπάλληλος,προκλητικός με τον κόσμο, αλλά και με παράγοντες που έχουν επενδύσει τα ωραία τους λεφτά για να μπορούν να ζουν αυτό που αγαπούν και όχι να πληρώνονται για να κάνουν τα "παιχνίδια" τους για ίδιο όφελος! 

Και μην μου πει κάποιος για τους παίκτες...που σε άλλες εποχές θα έβλεπαν στην τηλεόραση τα παιχνίδια της ΑΕΚ, γιατί  σε αυτή την ζωή ότι πληρώνεις παίρνεις!

Όσο υπάρχει αυτή η κατάσταση στην ΑΕΚ και όσο δεν λένε την αλήθεια στον κόσμο της ομάδας τα πράγματα θα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο!

Είναι δεδομένο! Δυστυχώς...

Υ.Γ. Εγώ αν ήμουν όχι χορηγός της ΑΕΚ, αλλά έστω και ένας απλός φίλαθλος που είχα πληρώσει τα ωραία μου λεφτά για διαρκείας και μου την έλεγε ένας πρόεδρος-υπάλληλος, ειλικρινά μιλάω δεν ήξερα που θα αντιδρούσα! Δεν ντρεπόμαστε λέω λίγο που κάποιοι έχουν το θράσος, γιατί περί θράσους πρόκειται, να την λένε με υφάκι χιλίων καρδιναλίων, αντί να σκύψουν το κεφάλι και να φύγουν τρέχοντας!

Υ.Γ.2 Για να καταλάβετε την μπάλα που βλέπουν στην ΑΕΚ, έναν παίκτη κλάσης είχαν που μπορούσε να κάνει την διαφορά και αυτόν τον τελείωσαν! Για τον Τζιμπούρ μιλάω φυσικά...

Υ.Γ.3 Αν τα "εγκλήματα" που έχει κάνει ο Χιμένεθ όλο αυτό το διάστημα που είναι στην ΑΕΚ τα έκανε ο Ντούσαν θα μας είχαν στο CNN...σε εβδομαδιαία βάση!

Υ.Γ.4 Αλήθεια ο Σκόκο αγωνιστικά πόσο πιο κακός μπορεί να γίνει; Γενικά μιλάω για την φετινή σεζόν...

Υ.Γ.5 Οι μεγάλες εταιρείες στοιχημάτων του εξωτερικού σκέφτονται να ετοιμάσουν στοίχημα με την διαφορά που θα τερματίσει η ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα από τον πρώτο!  Τα στοιχήματα θα είναι τρία:
15-20 βαθμοί(απόδοση 2.50), 20-25 βαθμοί( απόδοση 1.90), 25-30(απόδοση 3.20), +30(απόδοση 4.50)!!!!!

Υ.Γ.6 Σε λίγο καιρό θα φέρω στην δημοσιότητα απίστευτα  στοιχεία που έχω στην κατοχή μου για την ΠΑΕ ΑΕΚ και αφορούν στην τελευταία τριετία...Και μιλάω περισσότερο για οικονομικά θέματα. 
theplayer


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ