Ρέθυμνο: Τραγωδία με διπλή απόπειρα αυτοκτονίας

Συγκλονισμένη η κοινωνία της Κρήτης από την προσπάθεια δύο νεαρών παιδιών να δώσουν τέλος στη ζωή τους, σε διάστημα λίγων ωρών.
Ένας 18χρονος νεαρός αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με ένα παλιό όπλο που είχε στο σπίτι του.


Σύμφωνα με πληροφορίες η απόπειρα έγινε τα ξημερώματα κατά την επιστροφή του από νυχτερινή διασκέδαση με φίλους του.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε το πρωί, από τους οικείους του, αρχικά στο κέντρο υγείας Περάματος όταν τραυματίστηκε από το πυροβόλο όπλο, παρουσία της μητέρας του και κάποιου φίλου του στο σπίτι του, στο χωριό Κυνηγιανά του δήμου Μυλοποτάμου.

Ο 18χρονος νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου, με διαμπερές τραύμα στο κεφάλι. Το μεσημέρι, τοπικά μέσα είχαν μεταδώσει ότι ο 18χρονος δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή. Η πληροφορία διαψεύστηκε, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη.

Η κρισιμότητα της κατάστασής του, οδήγησε τους γιατρούς στο κέντρο υγείας Περάματος στο Ρέθυμνο, να διακομίσουν τον έφηβο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου εκεί διασωληνώθηκε. Οι γιατροί χαρακτηρίζουν κρίσιμη για τις επόμενες ώρες την πορεία της υγείας του.

Οι αρχές που ενημερώθηκαν καθυστερημένα για το περιστατικό ωστόσο συνεχίζουν τις έρευνες εξετάζοντας όλα τα πιθανά ενδεχόμενα και θεωρούν πως τις επόμενες μέρες θα λάμψει η αλήθεια...

Λίγη ώρα αργότερα, μία 18χρονη κοπέλα από διπλανό χωριό στο άκουσμα της είδησης προσπάθησε και αυτή να δώσει τέλος στη ζωή της καταπίνοντας χλωρίνη. Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο και βρίσκεται εκτός κινδύνου.
newsit

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ