Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

«Ελεύθερο» έδωσε η Μίλαν για την παραχώρηση του Ροναλντίνιο


Ο Ροναλντίνιο μπορεί να μην θυμίζει τον ποδοσφαιριστή-φαινόμενο που κάποτε μάγευε τα πλήθη, αλλά και μόνο το γεγονός ότι είναι διαθέσιμος στο μεταγραφικό παζάρι, αρκεί για να προσελκύσει αρκετούς "μνηστήρες"

. Έστω και αποκλειστικά στην πατρίδα του, τη Βραζιλία, καθώς ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι δήλωσε σήμερα ότι ο 29χρονος άσος πήρε άδεια να διαπραγματευθεί με συλλόγους στην πατρίδα του. «Θέλω να αποσαφηνίσω ότι δεν λύσαμε τη συνεργασία με τον Ροναλντίνιο.

Ο παίκτης θα αποφασίσει ποια είναι η καλύτερη επιλογή για τον ίδιο και θα ενημερώσει τη Μίλαν. Στη συνέχεια, οι δύο πλευρές θα αποφασίσουν μαζί», είπε ο Γκαλιάνι.

Αυτό σημαίνει ότι οι "ροσονέρι" έδωσαν το "πράσινο φως" στον Βραζιλιάνο να προχωρήσει το θέμα της μεταγραφής του, αλλά απαιτούν και αντίτιμο.


Το οποίο, βέβαια, δεν θα είναι απλησίαστο, δεδομένου ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι κι αν παραμείνει έως τότε, θα μπορεί να φύγει χωρίς αντάλλαγμα.

Η ομάδα από την οποία αναδείχθηκε, η Γκρέμιο του Πόρτο Αλέγκρε, καθώς και η Φλαμένγκο και η Παλμέιρας είναι αυτές που έχουν εκδηλώσει έως τώρα ενδιαφέρον, να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.
newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...