Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Θάνατος Γιαννακούλη: Αναζητούνται απαντήσεις...

Θάνατος Γιαννακούλη: Αναζητούνται απαντήσεις...
Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με την εξαφάνιση & το θάνατο του 34χρονου Κώστα Γιαννακούλη, πατέρα ενός ανήλικου παιδιού, που την Τρίτη το μεσημέρι,ένα μήνα μετά την εξαφανισή του, βρέθηκε νεκρός στο υπόγειο του σπιτιού όπου έμενε.

Μεταξύ των όσων ανέφερε στο ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ η αδελφή του θύματος Ελένη Γιαννακούλη, εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως το αυτοκίνητο του Κώστα, που είχε βρεθεί εγκαταλελειμμένο όταν ο 34χρονος Πυργιώτης εξαφανίστηκε, μετακινήθηκε σε απόσταση λίγων μέτρων & άγνωστο από ποιούς μέρες μετά, στις 23 Δεκεμβρίου, ενώ ο Κώστας Γιαννακούλης ήταν ήδη νεκρός (σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης).

Μάλιστα φαίνεται ότι μόλις χθες άνδρες της Σήμανσης πήραν δακτυλικά αποτυπώματα από το αυτοκίνητο, παρά τις επί αρκετές εβδομάδες έντονες πιέσεις των συγγενών ώστε να 'χε γίνει κάτι τέτοιο νωρίτερα.

Την Παρασκευή στις 12:30 στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Καταραχίου θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία του Κώστα Γιαννακούλη.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...