Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ήρθαν στα χέρια με τον διευθυντή τους!!

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που έλαβε χώρα μεταξύ κατωτέρων αστυνομικών και του διευθυντή τους στην Δράμα.



Οι δύο πλευρές πιάστηκαν στα χέρια για ασήμαντη αφορμή, με αποτέλεσμα ο διευθυντής να συλληφθεί από τους κατωτέρους του και να τεθεί σε διαθεσιμότητα, ενώ την ίδια ώρα έχουν ασκηθεί διώξεις και από τον εισαγγελέα εναντίον όλων των εμπλεκομένων.


Όπως έγινε γνωστό…



ο αστυνομικός διευθυντής της Δράμας σταμάτησε σε μπλόκο που είχε στηθεί στο δρόμο προκειμένου να πληροφορηθεί τι είχε συμβεί.



Ωστόσο, όταν πλησίασε και ρώτησε τους αστυνομικούς, εκείνοι αρνήθηκαν να του πουν το παραμικρό. Μάλιστα, επέμειναν να μην του λένε τίποτα ακόμα και όταν τους αποκάλυψε την ιδιότητά του.


Προφανώς οι αστυνομικοί δεν ήξεραν ποιον έχουν διευθυντή, αλλά επιπροσθέτως δεν πίστεψαν και τα λεγόμενά του ότι πρόκειται για ανώτερό τους.


Μάλιστα, του ζήτησαν να πιστοποιήσει τα λεγόμενά του δείχνοντας τα χαρτιά που αποδεικνύουν την ιδιότητά του, κάτι που ο αστυνομικός διευθυντής φέρεται να αρνήθηκε να κάνει.


Κουβέντα στην κουβέντα, οι δύο πλευρές όχι απλά λογομάχησαν, αλλά σύντομα πιάστηκαν και στα χέρια.


Κάπου εκεί οι κατώτεροι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον ανώτερό τους διευθυντή, την ιδιότητα του οποίου εξακολουθούσαν να αμφισβητούν, συλλαμβάνοντάς τον για εξύβριση αστυνομικών και αντίσταση κατά της αρχής!


Ο αστυνομικός διευθυντής έχει ήδη τεθεί διαθεσιμότητα, ενώ με το που γνωστοποιήθηκε το περιστατικό, το οποίο έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα, η εισαγγελία Δράμας προχώρησε στην άσκηση διώξεων, όχι όμως μονάχα κατά του ανωτέρου αξιωματικού αλλά και των κατωτέρων που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο.


by Like-Spot 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...