ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

Ο Αθανάσιος ΑλεξανδρείαςSainta15.jpg 

Ο Άγιος Μεγαλομάρτυρας Γεώργιος
Πατριάρχης και Πατέρας της Εκκλησίας






ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ......

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗΣ ΜΑΣ  ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΤΕ ΤΟ <<ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ>>

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ, ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΠΟΛΛΑ, ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΤΟΡΓΙΚΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ  ΚΑΙ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΣΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ  ΔΩΣΕΙΣ  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ !!!!!

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΛΛΗΝΗ




Διεύθυνση: Κυλλήνη Ηλείας
Τηλέφωνο: 26230 93933
Fax: 26230 92335



Δυνατότητα φιλοξενίας: 21 παιδιά
Απασχολούμενο προσωπικό:
9 παιδαγωγοί
2 κοινωνικοί λειτουργοί
1 καθηγήτρια φιλόλογος
1 υπεύθυνη καθαριότητας
1 μαγείρισσα
1 οδηγός




ΕΙΔΟΣ
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
 Τραπεζομάντηλα 10
 Πετρέλαιο θέρμανσης Κατόπιν συνεννόησης
 Μοκέτες Κατόπιν συνεννόησης



Το σπίτι μας, άνοιξε τις πόρτες του και την καρδιά του στα παιδιά μας τον Σεπτέμβριο του 2007. Είναι το όγδοο σπίτι του Συλλόγου μας και πρόκειται για μια δωρεά αμέριστης αγάπης, του κυρίου Ιωάννη Φρεζάδου και της συζύγου του. Αυτή την στιγμή φιλοξενούμε 18 παιδιά, από 1,5 έως 13 χρόνων, 3 κορίτσια και 15 αγόρια.

Τα παιδιά μας φοιτούν στα σχολεία της Κυλλήνης. Παρακολουθούν μαθήματα ξένων γλωσσών, συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες και σε ομάδες χορού. Η βοήθεια των εθελοντών σπουδαία και σίγουρα απαραίτητη, ειδικά στο ξεκίνημά μας. Διαβάζουν τα παιδιά μας, τα συνοδεύουν σε βόλτες, παίζουν μαζί τους, μοιράζονται τα συναισθήματα και τα όνειρά τους.

Χάρις στην πολύτιμη συμβολή των χορηγών μας, ανθρώπων με ιδιαίτερες ευαισθησίες για τα παιδιά έχουμε καταφέρει τα παιδιά μας, να μην στερούνται πράγματα για την καλή και ευχάριστη διαβίωσή τους. Με τις δυνατότητες που μας δίνει το χωριό, τα παιδιά τις ελεύθερες ώρες τους πηγαίνουν στην παιδική χαρά, βγαίνουν στην γειτονιά και παίζουν με του φίλους τους ή έρχονται αυτοί στο σπίτι μας. Πηγαίνουμε για φαγητό σε ταβέρνες και συμμετέχουμε σε εκδηλώσεις, εντασσόμενοι με αυτόν τον τρόπο στην μικρή κοινωνία στην οποία ανήκουμε. Είμαστε καινούριο σπίτι αλλά με όρεξη για δουλειά και αγάπη για αυτό που κάνουμε. Έχουμε όνειρα για το μέλλον και στόχους.

Στόχος μας, είναι η ευτυχία των παιδιών μας και ένα μόνιμο χαμόγελο στα χείλη τους! Πιστεύουμε ότι, οι καλύτερες μέρες δεν θα αργήσουν να έρθουν!

ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ

1ο Γυμνάσιο - Λύκειο Νεοχωρίου


 

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ  facebook 1ο γυμνασιο-λυκειο ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ -ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΠΡΩΤΟΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ 1981 ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΖΟΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΤΗΡΙΑ .
ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΟΝΙΜΟ ΧΩΡΟ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΓΗΠΕΔΟ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ  ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΙΟΧΩΡΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΥΓΕΡΤΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ  ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΝΑ ΧΤΙΣΤΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ.

ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ  ΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ, ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ, ΤΗΝ ΚΥΛΛΗΝΗ, ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ(ΤΡΟΥΜΠΕ)

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....