ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ

ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ;

  • 0
     



 ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ;
ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ;
Και του χρόνου(;)


Η πρώτη αεροπειρατεία στον κόσμο έγινε στην Ελλάδα


Στις 14 Σεπτεμβρίου του 1948 το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Ελευθερία» στα περίπτερα, θα γράφει με έντονα, κεφαλαία γράμματα, «ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΝ ΩΔΗΓΗΘΗ ΒΙΑΙΩΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑΝ».

Βοήθεια σε πολίτες που περνούν δύσκολα


Έμπρακτη αλληλεγγύη στο Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα

Τα ομορφότερα Έλληνικά χριστουγεννιάτικα έθιμα!


Τα Χριστούγεννα γιορτάζονται με δεκάδες έθιμα και παραδόσεις σε ολόκληρη τη χώρα...

Συγκεντρώσαμε μερικά από αυτά και σας τα παρουσιάζουμε.

Είχε κέφια η κληρωτίδα

Δείτε τα ζευγάρια του Κυπέλλου στη φάση των «16»

Αθάνατα και αγαπημένα ελληνικά χριστουγεννιάτικα έθιμα


Αθάνατα και αγαπημένα ελληνικά χριστουγεννιάτικα έθιμα
Οι Εβραίοι πιστεύουν ότι την Πρωτοχρονιά πρέπει να τρως γλυκά για να είναι «ζαχαρωτοί» και οι επόμενοι 12 μήνες του χρόνου. Οι Ιταλοί, από την άλλη, μαγειρεύουν φακές στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι τους για το συμβολισμό των κερμάτων και της αφθονίας που εύχονται να αποκτήσουν στη ζωή τους.
Από τον Αριστοτέλη Δέλτα

Χωρίς γιατρό τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ Ηλείας


Χωρίς γιατρό τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ Ηλείας
Χωρίς γιατρό βρίσκεται από χθες το ΕΚΑΒ του νομού Ηλείας. Οι εργαζόμενοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου αφού η παρουσία γιατρού είναι απαραίτητη.

Π.Ε. Ηλείας: Απολογισμός μετά την κακοκαιρία της Πέμπτης

Π.Ε. Ηλείας: Απολογισμός μετά την κακοκαιρία της Πέμπτης
Δελτίο Τύπου Π.Ε. Ηλείας
Η Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Χ. Καφύρας και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας, από τις πρώτες πρωινές ώρες της 22-12-2011 ήταν σε επιφυλακή για
την αντιμετώπιση των κατολισθητικών και πλυμμυρικών

Σκότωσε πρώτα το παιδί, για να βλέπει ο πατέρας!

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το διπλό φονικό στην Καλαμάτα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προσαγωγές για το φριχτό διπλό έγκλημα στην Καλαμάτα
 
Συμβόλαιο θανάτου ήταν η φρικιαστική διπλή δολοφονία 35χρονου Αλβανού και του μόλις δύο ετών παιδιού του,

Πάτρα και βόρεια Ηλεία ο επόμενος σταθμός της ψηφιακής μετάβασης


Πάτρα και βόρεια Ηλεία ο επόμενος σταθμός της ψηφιακής μετάβασης
Tο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, σε συνεργασία με την ΕΡΤ και την «Digea», συνεχίζουν την υλοποίηση του εγχειρήματος της μετάβασης στην επίγεια

Αντωνακόπουλος: Πρωτοβουλίες για τους εργαζόμενους στο τουριστικό συγκρότημα Μυρσίνης

Αντωνακόπουλος: Πρωτοβουλίες για τους εργαζόμενους στο τουριστικό συγκρότημα Μυρσίνης
Δελτίο Τύπου
Συγκεκριμένες πρωτοβουλίες ανέλαβε ο βουλευτής Τάκης Αντωνακόπουλος προς την κατεύθυνση καταβολής των δεδουλευμένων προς τους

Βούναργο: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 24χρονο αλλοδαπό

Φωτογραφία αρχείου
Βούναργο: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 24χρονο αλλοδαπόΝεκρός είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο 24χρονος οδηγός αυτοκινήτου που προσέκρουσε σε σταθμευμένη νταλίκα στην οδό που οδηγεί από την Πατρών - Πύργου στο Βούναργο.

Σαν σήμερα

Στις 24 Δεκεμβρίου

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ..ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ...ΝΑΤΑ ΠΟΎΜΕ ?....ΚΑΛΑΝΤΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ.........Α Κ Ο Υ Σ Τ Ε ΤΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...Και χρόνια πολλά και καλά ...Υγεία και Ευτυχία σε όλους μας ...
Σήμερα η μέρα μας γυρίζει πολύ πίσω .Είναι πολύ συγκινητικό και ευχάριστο ,να θυμηθούμε τα παιδικά μας χρόνια . Ας γίνουμε όλοι παιδιά  ,ας πάρουμε το κουτί που φτιάχναμε από βραδύς  τυλιγμένο με πολύχρωμα χαρτιά και επάνω βάζαμε ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι ή μια κάρτα Χριστουγέννων ,και  με την παρέα μας βγαίναμε να πούμε τα κάλαντα παρά την βροχή και το κρύο ...