ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Άρης - Ολυμπιακός (19:30, NS1)

Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για την σημερινή αναμέτρηση της Super League 
Άρης - Ολυμπιακός (19:30, NS1), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός nova spor

- 17:15

Όλα τα Links θα μπουν λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.Θα γίνεται συνεχώς ανανέωση στα links.

Δείτε τα Links...

Ιστορικό ντοκουμέντο: Ναζί δεκανέας δολοφόνησε 3χρονο στον Πύργο και 16χρονο στη Μανωλάδα



Ιστορικό ντοκουμέντο: Ναζί δεκανέας δολοφόνησε 3χρονο στον Πύργο και 16χρονο στη ΜανωλάδαΤο καλοκαίρι του 1944, μια ομάδα 15 περίπου γερμανών στρατιωτών υπό την διοίκηση ενός υπαξιωματικού περνούσε συντεταγμένα μέσα από την πόλη του Πύργου, πηγαίνοντας σε μια υπαίθρια άσκηση. Οι κάτοικοι κοιτούσαν τρομαγμένοι την πορεία, φοβούμενοι τυχόν συλλήψεις,  εμπρησμούς ή εκτελέσεις.

Σε ρηχά… νερά

Η βροχή δεν... έσωσε τον ΠΑΣ και τον Ατρόμητο

Επιτέλους "ΟΧΙ" στις γκελες - Έκαναν σεφτέ ΑΕΚ και Φούντας

Η ΑΕΚ μπορεί να χρειάστηκε 8 αγώνες για να πανηγυρίσει το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα όμως το πήρε κόντρα στον Πλατανιά και ελπίζει σε καλύτερη συνέχεια. Ο Ταξιάρχης Φούντας σκόραρε για πρώτη φορά στη Σούπερ Λίγκα και έγινε ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής που πέτυχε γκολ στην ιστορία της ομάδας. Χωρίς τελική προσπάθεια στο δεύτερο μέρος οι Κρητικοί.

Σοβαρή εμπλοκή! - Στουρνάρας: Δυστυχώς η τρόικα είναι αρνητική - Θρίλερ με τη ΔΗΜΑΡ: "Σε ξεχωριστό νομοσχέδιο τα εργασιακά"


- Όλο το χρονοδιάγραμμα της χαρακτηριζόμενης ως ''διαβολοεβδομάδας'' 
-  Θα ψηφιστούν τα μέτρα η θα πέσει η κυβέρνηση;
- Όρους υποτέλειας στην έκθεση της τρόικας που αποκαλύπτει το Spiegel
- Νέες απειλές Σόιμπλε για διακοπή της βοήθειας προς την Ελλάδα

Σεισμός 7,7 Ρίχτερ στον Καναδά - Τσουνάμι κατευθύνεται προς τη Χαβάη


seismosΠρος τη Χαβάη κατευθύνεται τσουνάμι που προκάλεσε ισχυρότατος σεισμός 7,7 Ρίχτερ που σημειώθηκε στ΄ανοικτά της δυτικής ακτής της χώρας. Το πρώτο κύμα του τσουνάμι
αναμένεται να φθάσει στη Χαβάη στις 08:28 ώρα Γκρίνουιτς.

Άφησαν ελεύθερο τον Κ. Βαξεβάνη - Δείτε ΦΩΤΟ - Στο αυτόφωρο σήμερα

vaksevanis2Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης που συνελήφθη χθες το πρωί σε σπίτι φίλων του στα Βόρεια Προάστια.

Αμαλιάδα: Σε ήρεμο κλίμα η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου


amaliada1.JPGΣε ήρεμο κλίμα πραγματοποιήθηκε η παρέλαση στην πόλη της Αμαλιάδας για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Το ψιλόβροχο δημιούργησε μικροπροβλήματα ωστόσο όλα πήγαν καλά.

Μποφόρ στην Ηλεία χωρίς βροχές - Πνίγεται η ορεινή Ήπειρος και Θεσσαλία με τρομακτικά ύψη βροχής


kouroutaΕπικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, με το ύψος βροχής να ξεπερνά το τρομακτικό ύψος των 300 χιλιοστών, σημειώθηκαν στο Γαρδίκι Τρικάλων, από τα μεσάνυχτα μέχρι και το απόγευμα
της Κυριακής 28/10, σε λιγότερο δηλαδή από 24ώρες, και συνεχίστηκε με αμείωτη ένταση η βροχόπτωση, σύμφωνα με τα στοιχεία που μετέδωσε ο μετεωρολογικός σταθμός του Αστεροσκοπείου Αθηνών στο metar.gr.

Πύργος: Πρωταγωνιστής το ΚΚΕ στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

kke_parelasi1Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ συνεπικουρούμενοι από απλούς πολίτες, ήταν οι πρωταγωνιστές της φετινής παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου.

Πτώση της θερμοκρασίας και καταιγίδες την Δευτέρα


Με κακοκαιρία ξεκινάει η νέα εβδομάδα. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση.

Σαν σήμερα

Τα γεγονότα της 29ης Οκτωβρίου