Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 18, 2015

Έμεινε στο μηδέν ο ΠΑΟΚ...Θετική εκκίνηση στο Europa League για τον Αστέρα Τρίπολης

Εικόνα
    Ισόπαλο 0-0 έληξε το ματς στο Μπακού απέναντι στην Καμπάλα Με σκόρερ τον Μάσα, ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Σπάρτα Πράγας στο «Θ. Κολοκοτρώνης» Αν και ήθελε τη νίκη, ο ΠΑΟΚ συμβιβάστηκε με ισοπαλία 0-0 στο Μπακού απέναντι στην Καμπάλα. Ξεκίνησε καλά, αλλά σταδιακά «χάθηκε» ο «Δικέφαλος του Βορρά» που απειλήθηκε από τους Αζερους στο δεύτερο μέρος και είχε κορυφαίους τον Όλσεν και τους Τζαβέλα, Βίτορ… Στα «ρηχά» ο Μπερμπάτοφ που έπαιξε ως αλλαγή, πολλές χαμένες ευκαιρίες από τον Μακ που στο τέλος θα μπορούσε να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του. Δύσκολη νίκη με σκορ 2-1 για την Ντόρτμουντ κόντρα στην Κράσνονταρ στο άλλο ματς του Γ' ομίλου. Το ματς Εφόσον θεωρούμε δεδομένο πως ο Τούντορ και οι συνεργάτες του είχαν παρακολουθήσει τα δύο παιχνίδια της Καμπάλα με τον Παναθηναϊκό, μάλλον οφείλουμε να παραδεχθούμε πως ο Κροάτης δεν διδάχθηκε πολλά από το στραπάτσο των «πρασίνων». Εκτός κι αν στόχος του ΠΑΟΚ ήταν η ισοπαλία, οπότε αλλά

Κυνηγοί σκότωσαν αγριογούρουνο 200 κιλών στην Κυπαρισσία

Εικόνα
Δύο αγριογούρουνα αρκετά μεγάλου μεγέθους ήταν η λεία για ομάδα κυνηγών από την Κυπαρισσία και τον γειτονικό Νομό Ηλείας χθες το πρωί. Μάλιστα το βάρος του ενός από αυτά υπολογίζεται κοντά στα 200 κιλά.

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας

Εικόνα
-Έναν 40χρονο και έναν 42χρονο, συνέλαβαν οι αστυνομικοί καθώς ύστερα από έρευνες διαπιστώθηκε να κατέχουν ναρκωτικά.

Η μάνα του 17χρονου νεκρού ξεσπά! (VIDEO)

Εικόνα
Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο από την περασμένη Κυριακή την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην Κάτω Αχαΐα .

Πέντε νεκροί και τσουνάμι από το σεισμό-"τέρας" των 8,3 Ρίχτερ στη Χιλή (video)

Εικόνα
Τουλάχιστον 15 οι τραυματίες - Φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί - Ένα εκατομμύριο πολίτες μετακινήθηκαν σε πιο ορεινές περιοχές - Συναγερμός και στις ακτές του Ειρηνικού Ωκεανού

Ηλεία: Χασίσι Δουνεϊκών με 185 παραθαλάσσια δενδρύλλια - Παλιός γνώριμος των Αρχών ο δράστης

Εικόνα
Μεγάλη φυτεία εντόπισε η Δίωξη Ναρκωτικών Πύργου Του Γιάννη Σπυρούνη

Ηλεία: Ηρεμία πριν την καταιγίδα . . .

Εικόνα
Τις τελευταίες ημέρες καλοκαιρίας πριν την έλευση μιας σοβαρής κακοκαιρίας φαίνεται πως διανύουμε από σήμερα έως το Σάββατο. Την Κυριακή στην Ηλεία θα ψηφίσουμε μάλλον με συννεφιασμένο ουρανό και με πιθανές βροχές κατά τόπους, ενώ από Δευτέρα αναμένονται καταιγίδες διαρκείας.

Καιρός: Η πρόγνωση για την Παρασκευή

Εικόνα
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Παρασκευή. Βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά μέχρι 7 μποφόρ .

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα σημαντικότερα γεγονότα της 18ης Σεπτεμβρίου