ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

«Λίγα χρήματα να τελειώσει η κόρη μας τις σπουδές της...»



«Λίγα χρήματα να τελειώσει η κόρη μας τις σπουδές της...» Η αποξένωση, η κρίση των θεσμών και των αξιών και λιγότερο η οικονομική κρίση, είναι αυτή που έχει στερήσει το χαμόγελο από μια οικογένεια στα Λεχαινά. Από μία οικογένεια που ζει με κομμένο ρεύμα, που δεν έχει χρήματα να πάρει το ψωμί της ημέρας, που γιόρτασε τα Χριστούγεννα με τα τρόφιμα που της προσέφεραν τα μέλη της ΕΠΟΠ.

Θλιβερή εμφάνιση Παπακωνσταντίνου - Δεν έδωσε καμία απάντηση στα κρίσιμα ερωτήματα - Η μεγάλη αντίφαση στην οποία υπέπεσε


- Δεν έδωσε τη λίστα σε κανέναν για να την προφυλάξει αλλά αυτή... χάθηκε!
- "Δεν είδα τα ονόματα, δεν αλλοίωσα εγώ τη λίστα"
- "Να γίνει τεχνική πραγμαατογνωμοσύνη για να δούμε ποιος αφαίρεσε τα ονόματα"
- "Θέλω να καθαρίσει το ονομά μου, δε θα πάω εγώ φυλακή για μη πέσει η κυβέρνηση"
- Δείτε όλα τα βασικά σημεία της συνέντευξης του πρώην υπουργού Οικονομικών

Ηλεία: Χωρίς μεταφορά οι μαθητές – Καταγγέλλει τη σύμβαση το ΚΤΕΛ – Πάνω από τρία εκατ. ευρώ οι οφειλές


Αποκομμένοι από τα σχολεία τους χωρίς δυνατότητα μεταφοράς, κινδυνεύουν να μείνουν εκατοντάδες μαθητές του νομού Ηλείας από αύριο. Αιτία για αυτό η μη υπογραφή της νέας
metafora.JPGσύμβασης και τα συσσωρευμένα και δυσβάσταχτα χρέη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας προς τον ανάδοχο του έργου της μεταφοράς των μαθητών που είναι το ΚΤΕΛ Ηλείας.

Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Ρότσα


Η επιστροφή του Μπουμσόνγκ, χωρίς την έγκριση της διοίκησης, ήταν η σταγόνα που γέμισε το ποτήρι και ο Ρότσα αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της αντρικής ομάδας του Παναθηναϊκού. Ο νέος τεχνικός θα είναι ξένος και θα ανακοινωθεί την Τρίτη.

Ηλεία: Τα όπλα του φονικού της Μανωλάδας και η ανακοίνωση της Αστυνομίας


Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από έρευνες του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας η ανθρωποκτονία 41χρονης αλλοδαπής υπηκόου Ρουμανίας,
ergaleiaη οποία είχε συμβεί πριν από δυο μέρες περίπου στην Μανωλάδα Ηλείας.

Κουρτέσι: Τράκαραν ποδήλατο με μηχανάκι στην Εθνική - Σοβαρά μια 33χρονη στο Ρίο


Μια γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και άλλα δύο άτομα – όλοι υπήκοοι Ρουμανίας - τραυματίστηκαν σε τροχαίο που συνέβη στην
podilato1
podilatoΕ.Ο. Πατρών – Πύργου, στο ύψος του Κουρτεσίου. Το ατύχημα συνέβη λίγο χθες πριν από τις πέντε το απόγευμα μέσα σε διασταύρωση του χωριού, όταν συγκρούστηκαν ένα ποδήλατο με ένα μηχανάκι!

Ο Ισολογισμός του Δήμου έτους 2011

                          ΔΗΜΟΣ  ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ – ΚΥΛΛΗΝΗΣ
                                               Του  Πέτρου  Α.  Κολλιόπουλου


   Ανάμεσα στις κορυφαίες  Δημοτικές λειτουργίες  είναι και ο Ισολογισμός ενός Δήμου, που με λογιστικό τρόπο εμφανίζει την οικονομική του κατάσταση σε μία δεδομένη χρονική στιγμή, όπως στη  περίπτωσή μας  του δικού μας Δήμου για το έτος 2011.

Ηλεία: 'Ήλιος με "δόντια" το επόμενο τριήμερο - Ισχυρός παγετός έως -5oC τις πρωινές ώρες


Νεφώσεις αναπτύχθηκαν από τις μεσημεριανές ώρες της Δευτέρας 7 Ιανουαρίου, οι οποίες έδωσαν πολύ ασθενείς βροχές στα πιο δυτικά
παραθαλάσσια τμήματα της Ηλείας. Τοπικές ασθενείς βροχές θα σημειωθούν και τις απογευματινές, βραδυνές ώρες και πιθανόν πολύ ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά πάνω από τα 900 μέτρα και τη νύχτα προς την Τρίτη από τα 500. Πάντως τα φαινόμενα θα είναι πολύ ασθενή και παροδικά, χωρίς κάτι το αξιόλογο.

Κλειστή η περιφερειακή Πεντέλης λόγω χιονόπτωσης


Κλειστή η περιφερειακή Πεντέλης λόγω χιονόπτωσης

Διακοπή κυκλοφορίας στο ύψος του Τελεφερίκ

Χιόνια ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας - Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού!


- Ραγδαία επιδείνωση του καιρού μέσα στις επόμενες ώρες - Δείτε σε ποιες περιοχές θα "χτυπήσει" η κακοκαιρία
- Σε συναγερμό οι αρχές για την αντιμετώπιση του χιονιά - Στην κατάψυξη η χώρα εως την Τετάρτη
- Τι προέβλεψε για το Νewsit o μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός
- Χώρους φιλοξενίας των αστέγων ανακοίνωσε ο Δήμος Αθηναίων

Αγριεύει ο καιρός ενώ χιόνια θα πέσουν τη νύχτα ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας.
Η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού. O Δήμος Αθηναίων ανακοίνωσε ποιοί χώροι θα είναι ανοικτοί για τους άστεγους.

Πιο αναλυτικά:

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 8ης Ιανουαρίου

Θα ξυπνήσουμε σε λευκό τοπίο - Χιόνια ακόμη και μέσα στην Αθήνα - Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού


- Έκτακτο δελτίου επιδείνωσης του καιρού μέσα στις επόμενες ώρες - Δείτε σε ποιες περιοχές θα "χτυπήσει" η κακοκαιρία
- Σε συναγερμό οι αρχές για την αντιμετώπιση του χιονιά - Στην κατάψυξη η χώρα εως την Τετάρτη
- Τι προέβλεψε για το Νewsit o μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός
- Χώρους φιλοξενίας των αστέγων ανακοίνωσε ο Δήμος Αθηναίων
- Έκτακτα μέτρα και στον Πειραιά