ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Με 81-72 ηττήθηκε από την Ιταλία η εθνική

Με 81-72 ηττήθηκε από την Ιταλία η εθνική

Η πρώτη ήττα της στον Δ' όμιλο του Eurobasket

Οι παγίδες του Ε9 για εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων και αγροτεμαχίων - Σε ποιές περιοχές θα πληρώσουν περισσότερα λόγω αντικειμενικών αξιών


 - Η προθεσμία στις εφορίες είναι μέχρι 15 Σεπτεμβρίου - Οι φοροτεχνικοί ζητούν παράταση
- Από τα πιο συχνά λάθη για τα αγροτεμάχια είναι το είδος, η επιφάνεια και η απόσταση από την ακτή
- Για ένα ακίνητο ακόμα και δηλωμένο θα χρειαστούν έως και 13 νέες πληροφορίες
- Διαβάστε τι πρέπει να προσέξουν όσοι έχουν τακτοποιήσει ημιυπαίθριους χώρους

Στην Κυλλήνη το μεγάλο Συνέδριο της ΕΣΕΕ


grecotelΈνα μεγάλο Συνέδριο, το Συνέδριο της ΕΣΕΕ, της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ηλεία τον Οκτώβριο και ειδικότερα στην CRECOTEL του Ομίλου Δασκαλαντωνάκη στην Κυλλήνη.

Παναθηναϊκός: Φιλική “σφαλιάρα” από την Παναχαϊκή


Στο ντεμπούτο των Πράνιτς, Ατζαγκούν και Μπαλμπόα ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση και ηττήθηκε με 2-1 από την Παναχαϊκή σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Παμπελοποννησιακό.

Κύπελλο Ηλείας: Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου


tragano_alfeionidaΠολλά γκολ σε Καρδαμά, Επιτάλιο, Νεοχώρι Κυλλήνης, Τραγανό

Αμαλιάδα: Προπηλάκισαν και κυνήγησαν το μεικτό κλιμάκιο ελέγχων στη λαϊκή αγορά

laiki_amaliadasΜεγάλη ένταση το Σάββατο  ανάμεσα σε ελεγκτές και πωλητές

Φολόη: Συμπλοκή θηροφυλάκων - λαθροκυνηγών – Κοινή επιχείρηση Δασαρχείου και Αστυνομίας


thiro

Σκότωσαν ένα θηλυκό αγριογούρουνο που μόλις είχε γεννήσει - Κατασχέθηκαν αυτοκίνητο, κυνηγετικοί σκύλοι και θήραμα

Μια πριγκίπισσα στην Κυλλήνη - Το ελληνικό καλοκαίρι της Lalla Salma στην Ηλεία (photos)


IMG_9599

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες του Γιάννη Σπυρούνη στη Real News

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η βασίλισσα του Μαρόκου, σύζυγός του Βασιλιά της βορειοαφρικανικής χώρας, Μοχάμεντ ΣΤ’ επισκέφθηκε την Ελλάδα. Η Λάλα Σάλμα επέλεξε για ένα ακόμα καλοκαίρι το όμορφο Ιόνιο και η επιλογή της – όπως πιστοποιούν οι αποκλειστικές φωτογραφίες της Real News – τη δικαίωσε.

Η πρόγνωση του καιρού της Δευτέρας


Το βράδυ στα βόρεια είναι πιθανό να σημειωθούν σποραδικές βροχές. Ενισχυμένοι βόρειοι άνεμοι στο νότιο Αιγαίο 7 και πιθανώς 8 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Πιο αναλυτικά

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 9ης Σεπτεμβρίου