ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΣΕ LIVE STREAMING ΦΩΚΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (20:30 OTE Sport 4)

Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για τη σημερινή αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας 


Φωκικός - Ολυμπιακός (20:30, OTE Sport 4), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Κάστρου:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Κάστρου « Ο Παλαιολόγος » 
 
Ανακοίνωση 

Η πρώτη τους μετά τα Final Four


Η έδρα είχε μιλήσει στις προηγούμενες περιπτώσεις που οι «αιώνιοι» τέθηκαν αντιμέτωποι στα ημιτελικά

Ηλεία: Χωρίς προσωπικό λειτουργούν τα λιμάνια Κυλλήνης και Κατακόλου!


 
Τα λιμάνια Κυλλήνης και Κατακόλου, που σήμερα είναι Λιμενικά Ταμεία, θα πρέπει να ενοποιηθούν σε Ανώνυμη Εταιρεία (Α.Ε.) ώστε να λειτουργήσουν σύγχρονα και αποτελέσματικά. Αυτό αποκάλυψαν στην εκπομπή της ΟΡΤ «Ανοιχτά Χαρτιά» οι πρόεδροι των δύο λιμανιών, Ανδρέας Κορομηλάς και Δημήτρης Αποστολόπουλος.

Πήραν πίσω τον φόρο για τις στάνες και τα θερμοκήπια!

 
Σε διευκρίνιση σχετικά με τη φορολόγηση βοηθητικών χώρων σε αγροτική γη προχώρησε το βράδυ της Τρίτης το υπουργείο Οικονομικών, λίγη ώρα μετά την ερώτηση που κατέθεσαν 22 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην οποία χαρακτηρίζουν «άδικη» τη φορολόγηση της αγροτικής γης.

ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ HOT DOC


ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

 http://www.koutipandoras.gr/45962/%CE%BD%CE%BF%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%80%CF%8D%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B4%CE%AF%CF%89%CE%BE%CE%B7-%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9.html

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απιστία σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου άσκησε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ηλείας,  κατά της διοίκησης του νοσοκομείου Πύργου , μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του 10ου τεύχους του περιοδικού HOT DOC .

Τα πέντε άτομα που εξαπατούσαν ηλικιωμένους


geros

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες τους από την ΕΛ.ΑΣ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, κινδυνος ολικης καταστροφης του Βυζαντινου Ναου;;



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΥΜΕΡΙΩΤΩΝ ΗΛΕΙΑΣ ( ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΦΟΛΟΗΣ )
       <<  Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  >> ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ                                
    ΑΘΗΝΑ  29 / 10 / 2013
ΒΑΤΑΤΖΗ 25,       11472 ΑΘΗΝΑ
  Facebook  Panagiotis Axilleopoulos                                         
    ΓΟΥΜΕΡΟ ( ΑΡΧΑΙΟ ΑΛΥΣΙΟ )
ΤΗΛ. 6974070997  mail  goumerios@yahoo.gr               
ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ 
 ΕΠΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΘΕΑ αυτός ο ιερός τόπος
Αριθμ.Πρωτ. 511  Α.Φ.Μ. 999937524  ΙΣΤ ΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ          


ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΜΕ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                                  



ΘΕΜΑ:  Ανασκαφες στην μονη ΑΣΚΗΤΗ  στο ορεινο χωριο ΓΟΥΜΕΡΟ ΗΛΕΙΑΣ, ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ.

Υστερα από την με 21 Οκτωμβριου 2013 Ανακοινωση μας, προς τα Μ.Μ.Ε. σχετικα με τον χειμαρο και την πλημηρισμενη θεμελιωση της μεγαλυτερης στην Ελλαδα μεταβυζαντινης Μονης  Ασκητη ( σπηλαιο ), που ανακαλυφθεικε υστερα από ανασκαφες από το Εκκλησιαστικο Συμβουλιο ΓΟΥΜΕΡΟΥ, κατω από τις οδηγιες και σε συνεργασια με την Βυζαντινη Αρχαιολογικη Υπηρεσια σας κανουμε γνωστο  ότι:

«Πρόσκληση» σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις για τακτοποίηση οφειλών



Δελτίο Τύπου
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=4108928139&view=att&th=14204769fa733368&attid=0.2&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P_4mTxArJVyLNsNnd60wtga&sadet=1383069992646&sads=g6HwKqW_vhZbyXG9ZwC6ph1uK_8

Να προχωρήσουν σε  άμεσο χρόνο στην τακτοποίηση των οφειλών τους προς το Δήμο καλεί φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις η αναπληρωτής Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Θεοδώρα Κατσάπη-Παλούκη.

ΗΛΕΙΑ: Ο ΚΑΙΡΟΣ

greek-flagΚαθ όλη την διάρκεια της εβδομάδας και έως τουλάχιστον το Σαββατοκύριακο 2-3 Νοεμβρίου, περιμένουμε καλοκαιρία.

Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη


Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες της Τετάρτης, με τους ανέμους να είναι ασθενείς και στο Αιγαίο βόρειοι τοπικά μέχρι 5 μποφόρ. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 30ης Οκτωβρίου