ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ .....ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ...ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ



Με πολύ μεγάλη χαρά και ευχαρίστηση οι εκδρομείς του χωριού μας έφτασαν στον προορισμό τους
Έφτασαν στον πρώτο σταθμό της εκδρομή στην Ιερά Μονή Αγίου Εφραίμ ..Εκεί ήμασταν κι εμείς και τους προυπαντήσαμε...Χαιρετηθήκαμε με τον πρεσβύτερο της ενορίας μας πατήρ Ανδρέα και τον πρόεδρο του συλλόγου Κο Βασίλειο Τσάκο ..και φυσικά έγινε εγκάρδιος χαιρετισμός με όλους τους συχωριανούς
Χαρούμενα πρόσωπα είδαμε όταν μας αντίκρισαν ....είπαμε τα δικά μας εν συντομία ,έγινε το προσκύνημα Στον Άγιο Εφραίμ
και φυσικά όλοι με περίσσια χαρά φωτογραφήθηκαν
Τέλος τους αποχαιρετήσαμε τους ευχηθήκατε να έχουν καλό ταξείδι να περάσουν όμορφα και ευχάριστα ...και αναχωρήσαμε
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 1ης Ιουνίου 

Τι γιορτάζουμε του Αγίου Πνεύματος;

Τι γιορτάζουμε του Αγίου Πνεύματος;
Την Κυριακή της Πεντηκοστής γιορτάζουμε την εμφάνιση του Αγίου Πνεύματος στους μαθητές του Χριστού, με μορφή φωτιάς, σαν φλόγες πάνω στα κεφάλια τους, πενήντα μέρες μετά την ανάστασή Του και δέκα μέρες μετά την ανάληψή Του.

ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ ...ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ























Μια μεγάλη παρέα από Νιχωρίτες εκδρομείς αναχώρησε σήμερα το πρωί για την προγραμματισμένη εκδρομή που διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου με συνδιοργανωτή το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγ.Γεωργίου Νεοχωρίου 
Με πρωτεργάτη  τον

1η ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ...ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ



ΤΟ blog ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ 







ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ