ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΣΕ LIVE STREAMING ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (19:30) NOVA

Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για τη σημερινή αναμέτρηση της Super League, Ολυμπιακός - Ατρόμητος 
(19:30 NOVA), θα υπάρχει live streaming, από τις κάτωθι ιστοσελίδες που  
κυκλοφορούν ελεύθερα 
στο διαδίκτυο :

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΩΝ ΗΛΕΙΑΣ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙ...ΖΟΡΜΠΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ Χαρ

ΖΟΡΜΠΑΣ ΖΩΗΣτου Χαρ/μπου
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Νεοχώρι
Γιός του Χαράλαμπου και της Παναγιώτας Ζορμπά
Και ο συχωριανός μας ο

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

  Panaitolikos Panathinaikos
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (17:15 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ θα υπάρχει Live Streaming από τα links:

ΠΑΟΚ -ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

  PAOK Levadiakos
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (17:15 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση ΠΑΟΚ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  θα υπάρχει Live Streaming από τα links:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΞΑΝΘΗ

προγνωστικα Εργοτελης ΞανθηΔείτε τον αγώνα ζωντανά από τα live streaming που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδύκτιο πάτώντας έναν από τους 2 συνδέσμους 

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΡΗΣ

Kerkyra Aris 
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (15:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΡΗΣ  θα υπάρχει Live Streaming από τα links:

Πάτρα: Τραγωδία! Μετανάστης εξέπνευσε μέσα σε νταλίκα στο λιμάνι


Πάτρα: Τραγωδία! Μετανάστης εξέπνευσε μέσα σε νταλίκα στο λιμάνιΝεκρός εντοπίστηκε πριν από λίγη ώρα κοντά στις εγκαταστάσεις της Πειραϊκής Πατραϊκής ένας μετανάστης ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες μπήκε μαζί με άλλα δύο άτομα μέσα

Σαρώνει το ηλεκτρονικό τσιγάρο – Στους 200.000 οι χρήστες!


Σαρώνει το ηλεκτρονικό τσιγάρο – Στους 200.000 οι χρήστες!Μπορεί η κρίση να μαστίζει την Ελλάδα και η καπνοβιομηχανία να βλέπει τους τζίρους της να καταβαραθρώνονται, ωστόσο υπάρχει ένας κλάδος που γνωρίζει άνθιση: το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Αμαλιάδα: Οι κλέφτες πήραν . . . λίγο απ΄όλα


Αμαλιάδα: Οι κλέφτες πήραν . . . λίγο απ΄όλαΈχουμε ξαναπεί πως οι κλέφτες χωρίζονται σε ειδικότητες και κατηγορίες. Αν μπουν σε ένα σπίτι ή θα πάρουν πράγματα αξίας, ή πράγματα ανάγκης. Σπάνια θα δούμε να «βουτάνε» τα

Τέλος στην μονιμότητα - Αλλάζουν το Σύνταγμα για να κάνουν απολύσεις

Τα δυο μεγάλα κόμματα έχουν ταχθεί υπέρ, τώρα όλα δείχνουν ότι η συζήτηση ξεκινάει με την μεταβατική κυβέρνηση, αν και όχι εκλεγμένη, να βάζει μπροστά τις διαδικασίες

Πτώχευσαν τη χώρα και κουβεντιάζουν για την επόμενη μέρα τους



Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Κλείνουν σε λίγες μέρες δύο μήνες από το «πείραμα» της συγκυβέρνησης – σαν να μην μας έφθαναν όλα τα άλλα πειράματα – και η χώρα εξακολουθεί να ασχολείται με την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ.

Επικίνδυνα παιχνίδια προπαγάνδας με τη δραχμή

Μηνύματα εσωτερικού, ανησυχίες εξωτερικού
Το λάθος μήνυμα φαίνεται ότι εστάλη για άλλη μια φορά στο εξωτερικό, προκειμένου να «τιθασευτεί» το εσωτερικό μέτωπο, τόσο σε επίπεδο κομμάτων που μετέχουν στον κυβερνητικό συνασπισμό, όσο και σε επίπεδο λαού και συνδικάτων.

Λεχαινά: Έκλεψαν την κεραία του ασύρματού δικτύου ίντερνετ της πόλης

Λεχαινά: Έκλεψαν την κεραία του ασύρματού δικτύου ίντερνετ της πόληςΩς φετίχ ακούγεται κάποιος να κλέψει την κεραία του ασύρματου ίντερνετ, κάτι που συνέβη στα Λεχαινά.

Νέο Κίνημα: Δεκάδες Ευρωπαίοι ζητούν την ελληνική υπηκοότητα


Νέο Κίνημα: Δεκάδες Ευρωπαίοι ζητούν την ελληνική υπηκοότητα«Με μια επιστολή ζήτησα συμβολικά να πάρω και την ελληνική υπηκοότητα ως ένδειξη αλληλεγγύης προς τη χώρα σας». Με αυτά τα λιτά λόγια η κ. Κατρίν Ντεμπισί σκιαγραφεί το κίνημα που αναπτύσσεται στην Ευρώπη όπου μέσα από την εκδήλωση φιλελληνισμού καταγγέλλεται η «δικτατορία των αγορών».

Από εκεί που είχε σταματήσει…

Από εκεί που είχε σταματήσει… 
Με το… δεξί θέλει να μπει στο 2012 ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον Ατρόμητο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και σε real-time από το sport-fm.gr).

Δράμα… ιδέσθαι!

Δράμα… ιδέσθαι!
Δεν έφτανε το σίριαλ με τον επενδυτή, ο ΑΕΚτζής έζησε και… δράμα!

Mερικά πράγματα που πρέπει να κάνουμε μέχρι την καταστροφή του κόσμου!


Mερικά πράγματα που πρέπει να κάνουμε μέχρι την καταστροφή του κόσμου!Να προλάβουμε να γίνουμε καλεσμένοι, σε τηλεοπτικό πάνελ. Είναι ένα μεγάλο απωθημένο. Στόχος είναι να μας καλέσουν σε σοβαρή εκπομπή πχ Μενεγάκη, Σκορδά, αλλά αν δεν τα καταφέρουμε εκεί, συμβιβαζόμαστε και με την Ανατροπή.

Πύργος: Φορτηγάκι έκοψε τρεις κολώνες στην εθνική – Τραυματίας ο οδηγός (video)

Πύργος: Φορτηγάκι έκοψε τρεις κολώνες στην εθνική – Τραυματίας ο οδηγός (video)Δύο μεταλλικές κολώνες ηλεκτροφωτισμού και μια του ΟΤΕ «έκοψε» σε μια ξέφρενη πορεία ο οδηγός ενός ΙΧ αγροτικού φορτηγού, λίγο πριν από τις τέσσερις το απόγευμα στην Ε.Ο.
Πύργου – Τριπόλεως.

Ηλεία: Γερή "ανάληψη" διαρρηκτών σε διαμέρισμα άνω των 10.000 ευρώ

Ηλεία: Γερή «Ποδαρικό» έκαναν οι κλέφτες στον Πύργο την Πρωτοχρονιά, όταν από διαμέρισμα έφυγαν με μεγάλο χρηματικό ποσό. Μπήκαν ως κλέφτες και έφυγαν ως κύριοι με τις τσέπες

Πύργος: Νυχτερινή συμπλοκή με τραυματίες αστυνομικούς

03/01/2012 - 12:16
Πύργος: Νυχτερινή συμπλοκή με τραυματίες αστυνομικούςΔεύτερη νύχτα προχθες με σοβαρό επεισόδιο στον Πύργο. Λίγο μετά τη μια τα ξημερώματα έξω από γνωστό φαστ φουντ της πόλης, δύο άτομα που λίγο – πολύ έχουν απασχολήσει

Ζητιάνα βρέθηκε με 45.000 ευρώ


Ζητιάνα βρέθηκε με 45.000 ευρώ

Πηγή ethnos.gr

Μία γριά ζητιάνα από την Κόρινθο άφησε άφωνους τους γιατρούς στο τοπικό νοσοκομείο, καθώς έκρυβε στα κουρέλια της δεσμίδες χαρτονομισμάτων των 50 και 100 ευρώ.

Ηλεία: Ανοίγουν "μέχρι νεοτέρας" τα φαρμακεία από σήμερα

Ηλεία: Ανοίγουν Επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς τα φαρμακεία της Ηλείας. Αυτό αποφασίστηκε στη Γενική Συνέλευση του Φαρμακευτικού Συλλόγου του νομού, χθες το απόγευμα.

Ηλεία: Δύο σχολεία στόχοι διαρρηκτών σε Αμαλιάδα – Σιμόπουλο

Ηλεία: Δύο σχολεία στόχοι διαρρηκτών σε Αμαλιάδα – ΣιμόπουλοΕίναι απίστευτο αυτό που συνέβη την περίοδο των γιορτών που τα σχολεία είναι κλειστά. Σε δύο περιπτώσεις σε Αμαλιάδα και Σιμόπουλο, οι κλέφτες μπούκαραν σε σχολικές μονάδες

Κατάκολο: "Θησαυρός" το κοίτασμα φυσικού αερίου λένε οι επιστήμονες που "προσπερνούν" το πετρέλαιο


Κατάκολο: Την αποκάλυψη πως το Κατάκολο κρύβει πολύ μεγαλύτερο κοίτασμα φυσικού αερίου, έναντι του πετρελαίου, έκανε χθες με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πρώτη της Ηλείας»

Πύργος: Εξιχνιάστηκε η διάρρηξη με λεία 10.000 ευρώ και 4.500 δολάρια

Πύργος: Εξιχνιάστηκε η διάρρηξη με λεία 10.000 ευρώ και 4.500 δολάριαΕξιχνιάστηκε άμεσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, περίπτωση κλοπής που είχε συμβεί πριν δύο μέρες, στον Πύργο Ηλείας στην οδό Αγίου Γεωργίου.

Σαν σήμερα

Σαν σήμεραΣτις 4 Ιανουαρίου

Καλημέρα ...Πόσο ωραία μάτια έχεις