ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ....(Φωτό προσφορά Εφη Ζαχαροπούλου )


 ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ..ΔΗΜΟΤΙΚΟ

Πέρασε από το Αλεξάνδρειο ο Ολυμπιακός

Πέρασε από το Αλεξάνδρειο ο Ολυμπιακός

Κέρδισε 70-63 τον Άρη

Ηλεία: Δεν έκοψε τις κακές συνήθειες και συνελήφθη


Ηλεία: Δεν έκοψε τις κακές συνήθειες και συνελήφθη
Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη 35χρονος μέλος της σπείρας του Κάμπου

Του Γιάννη Σπυρούνη

Πύργος: «Οι Πυργιωτισσες» συγκέντρωσαν 50.000 καπάκια για τον Άγγελο


ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του Συλλόγου Γυναικών «Οι Πυργιώτισσες» στο κάλεσμα της εφημερίδας «Πατρίς» και του patrisnews.com για την συγκέντρωση καπακίων που θα διατεθούν για την προμήθεια του ειδικού αμαξιδιου που χρειάζεται ο Άγγελος Λαδάς, από το Βαρθολομιό. Χθες το πρωί, παρέδωσαν 50.000 καπάκια, με την ευχή, το καροτσάκι να φτάσει γρήγορα στον Άγγελο.

Η ιστορία του μικρού Παντελή από τη Ρόδο, που νίκησε τον καρκίνο


Η ιστορία του μικρού Παντελή από τη Ρόδο, που νίκησε τον καρκίνο
Ο πατέρας του, Κώστας Μενεγάκης, ανοίγει την καρδιά του και αποκαλύπτει τον γολγοθά που έζησε η οικογένειά του
Η ιστορία του Παντελή, που στην τρυφερή ηλικία των 2,5 ετών (πριν 10 μήνες) διαγνώστηκε με καρκίνο στο νεφρό, στο στάδιο 3, συγκλόνισε την κοινωνία της Ρόδου.
Σήμερα, με τον

Τέλη κυκλοφορίας 2017 - Ποιοι πληρώνουν και πόσα


Τέλη κυκλοφορίας 2017 - Ποιοι πληρώνουν και πόσα
Το TAXISNET ανοίγει τις επόμενες ημέρες με τους ιδιοκτήτες τουλάχιστον έξι εκατομμυρίων αυτοκινήτων να καλούνται να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας του 2017.
Σύμφωνα με πληροφορίες για όσους έχουν αυτοκίνητο από το 2006 έως το 2010 μέχρι 1.900 κυβικά δεν θα υπάρξουν αλλαγές, με τα τέλη κυκλοφορίας να παραμένουν αμετάβλητα.
Από την άλλη πλευρά, όσοι έχουν αυτοκίνητο άνω των 1.928 κυβικών θα δουν αύξηση από 10% μέχρι 15%.
Ιδιοκτήτες αυτοκινήτων μετά το

"Οι μαθητές δεν τρώνε κουτόχορτο . . . "


"Οι μαθητές δεν τρώνε κουτόχορτο . . . "
Πορεία στην Αμαλιάδα μαθητών από σχολεία της βόρειας Ηλείας
Του Γιάννη Σπυρούνη

Ηλεία: Επιδείνωση του καιρού από σήμερα


Ηλεία: Επιδείνωση του καιρού από σήμερα
Ξεκινά απο σήμερα η επιδείνωση του καιρού με βροχές, καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους που δεν αποκλείεται να εξελιχθούν σε θυελλώδεις. Σύμφωνα με το Meteo.gr η κακοκαιρία θα αρχίσει να εκδηλώνεται από νωρίς το πρωί και θα ενταθεί απο τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης. Για σήμερα Τρίτη προβλέπονται βροχοπτώσεις που πιθανότατα θα συνοδεύονται από αφρικανική σκόνη και θα μετατρέπονται σε λασποβροχή. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 23 με 25οC, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι - νοτιοανατολικοί 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ.
 Να υπενθυμίσουμε πως βρίσκεται σε ισχύ Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την ΕΜΥ.
Στην υπόλοιπη Ελλάδα

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ ..Χρόνια πολλά Μιχάλη, Άγγελε, Αγγελική, Σταμάτη, Σταματία, Ταξιάρχη και Ταξιαρχία!!!

Όπως σε κάθε γιορτή ευχόμαστε και λέμε τα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ έτσι και σήμερα δεν θα παραλείψουμε να δώσουμε τις ευχές μας σε όλους όσους γιορτάζουν και ειδικότερα στους συγχωριανούς μας ΝΕΟΧΩΡΙΤΕΣ ..και γείτωνες του δήμου μας ..
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία και δύναμη στους  

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 8ης Νοεμβρίου

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟΝ ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΗΛ


ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΗΛ




Οι Αρχάγγελοι
Μιχαήλ και Γαβριήλ
Στην Αγία Γραφή συχνά γίνεται  λόγος για τους αγγέλους. Κατά τον Πρόκλο Κωνσταντινουπόλεως, το όνομα Μιχαήλ ερμηνεύεται ως «Δύναμις Θεού» και Γαβριήλ σημαίνει «άνθρωπος Θεού». Για το λόγο αυτό και ο Αρχάγγελος Γαβριήλ υπηρέτησε με μοναδικό τρόπο την ενσάρκωση του Θεανθρώπου.

Οι άγγελοι είναι δημιουργήματα του Θεού. Σε σχέση με τους