ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ....?


Λίγοι οι αγώνες σήμερα και δεν θα έχουμε μεγάλα πονταρίσματα ...Έρχεται Σαββατοκύριακο μην το ξεχνάμε ..
Για να περάσει η ώρα μας λοιπόν βρήκα με κάποια σημεία τα οποία και προτείνουμε

Αμαλιάδα: Κάθειρξη 23 ετών σε υπήκοο Αλβανίας για ληστείες και απόπειρα βιασμού


 
Κάθειρξη 23 ετών και πέντε μηνών επέβαλε χθες το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αμαλιάδας, σε έναν 32χρονο αλλοδαπό από την Αλβανία, ο οποίος

Hλεία: Σύλληψη 45χρονου στα Λεχαινά για χρέη στο Δημόσιο


Συνελήφθη, σήμερα (15-1-2014) το πρωί, στα Λεχαινά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λεχαινών, 45χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο.

Αχαϊα - Ηλεία: "Πρότυπος εργασιακός Παράδεισος" λόγω Μανωλάδας


xartisΟ ειρωνικός χάρτης του success story που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο για την Ηλεία: Νεκροί αδερφός και αδερφή από το Καπελέτο σε μετωπική με νταλικά στα Καμίνια Αχαΐας (photos & video)


troxaio_patra1

Θέλει ανθρωποθυσίες η στοιχειωμένη Ολυμπία Οδός

troxaio3.JPG
troxaio4.JPGtroxaio5.JPGΤου Γιάννη Σπυρούνη

Σοκ στην Πάτρα: Νεκρός σε τροχαίο ο 45χρονος Πατρινός επιχειρηματίας Θέμης Παναγόπουλος, ιδιοκτήτης της Pan Medical Line- ΦΩΤΟ


Σοκ στην Πάτρα: Νεκρός σε  τροχαίο  ο 45χρονος Πατρινός επιχειρηματίας  Θέμης Παναγόπουλος, ιδιοκτήτης της  Pan Medical Line- ΦΩΤΟ Ο εκλιπών ήταν αδελφός της προέδρου του Συλλόγου εμποροϋπαλλήλων Πάτρας Γιώτας Παναγοπούλου

Ο εκλιπών ήταν αδελφός της προέδρου του Συλλόγου εμποροϋπαλλήλων Πάτρας Γιώτας Παναγοπούλου

Βροχές την Πέμπτη - Δείτε σε ποιες περιοχές


Βροχές την Πέμπτη - Δείτε σε ποιες περιοχές

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν την Πέμπτη στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν μέχρι νωρίς το πρωί στην Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα Δωδεκάνησα. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Ηλεία: Καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές την Πέμπτη – Αναλυτική πρόγνωση (Ανανεώθηκε)

kataigΔιατηρείται πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα η θερμοκρασία - Σε περαιτέρω άνοδο την Κυριακή

Λίγες τοπικές ασθενείς βροχές σημειώθηκαν τη νύχτα της Δευτέρας και νωρίς το πρωί της Τρίτης. Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός το νέο 24ωρο (Τετάρτη) με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από τo μεσημέρι της Πέμπτης. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει ελαφρά κάμψη ως προς τις μέγιστες τιμές λόγω των φαινομένων, ωστόσο θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. 

Χωρίς φαινόμενα φαίνεται να κυλά το Παρασκευοσαββατοκύριακο, με τον υδράργυρο να παρουσιάζει αισθητή άνοδο την Κυριακή με τις συνθήκες να είναι ευνοϊκές για μεταφορά σκόνης από την Αφρική.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 16ης Ιανουαρίου