ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Κληρώνονται οι Εργατικές Κατοικίες Ανδραβίδας

Την Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των Εργατικών Κατοικιών της Ανδραβίδας στους δικαιούχους τους.

«Δεν αντέχω το κρύο τα βράδια…»



 «Δεν αντέχω άλλο το κρύο, έχω σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα και τα βράδια με το κρύο δεν μπορώ καν να ανασάνω»

ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ...

ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ...: "ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ . ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΣΑΝ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ (5 ΑΠΟ ΤΟΥΣ11 ΨΗΦΟΥΣ)&nb..."

Μπέρδεψε… τις κλειδαρότρυπες!

Μοιάζει με ανέκδοτο, αλλά πρόκειται για αληθινή ιστορία που τίποτα δεν αποκλείει… ότι θα γίνει ανέκδοτο στο μέλλον!

Εκπαιδεύοντας τους φρουρούς των αιθέρων…

Είκοσι επτά χρόνια «ζωής» συμπληρώνει φέτος το Κέντρο Αεροπορικής Τακτικής Ανδραβίδας, έχοντας προσφέρει μέχρι στιγμής στην Πολεμική μας Αεροπορία (αλλά και στους άλλους κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων) 6.500 ετοιμοπόλεμους και πλήρως καταρτισμένους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς.

ΤΥΠΟΣ ΗΛΕΙΑΣ

Ε01

Υπάρχουν ακόμα πολιτικοί άνδρες … αλλά όχι στην Ηλεία


Συγχαρητήρια στον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ.  Ευάγγελο  Παπαχρήστο (βουλευτής Πρέβεζας)

ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ....

Τα νέα εργασιακά ....

Ασύλληπτη ταλαιπωρία και την επόμενη εβδομάδα


 
Σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις του θα αντιμετωπίσει και την ερχόμενη εβδομάδα το επιβατικό κοινό, εξαιτίας των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

80;s THE GOLDEN SEASON!!!!

    DISCO MUSIC  80;S SEASON 

CLICK-------------------------\/http://80sfanclub2.blogspot.com/



 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Χωρίς κόσμο με... τα Τρίκαλα!

http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/10/12/16/173707.jpg?w=400&f=bicubicΜε μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 96.000 ευρώ πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, για τα επεισόδια...

Το Voager 1 έφθασε στα όρια του ηλιακού συστήματος!!!

http://dete.gr/showarticleimage2.php?image=images/img439x286/20101214_38903.jpg&width=360&height=24033 ολόκληρα χρόνια μετά την εκτόξευσή του, το αμερικανικό διαστημόπλοιο έχει φτάσει στα όρια του ηλιακού συστήματος...

ΔΕΙΤΕ: Η εκδίκηση είναι πιάτο, που τρώγεται...αμάσητο !!!


Δείτε πως εκδικήθηκαν τα λάθη των συντρόφων  μεσα απο μια σειρά φωτογραφιών...

ΣΤ.ΜΠΙΚΑΚΗΣ....ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΌΛΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ...

Η Αθήνα επιτέλους στολίζεται!


Μετά τις πορείες, τα σκουπίδια, το κυκλοφοριακό έρχονται τα Χριστούγεννα στην Αθήνα! Αύριο στις εφτά το βράδυ κατεβείτε στο κέντρο προκειμένου να συμμετάσχετε και εσείς στο άναμμα του δέντρου στη πλατεία Συντάγματος…

«Τι να κάναμε εμείς;»

«Τι να κάναμε εμείς;»
Την ευθύνη για τα επεισόδια που έγιναν την Κυριακή στον μεταξύ τους αγώνα επιρρίπτει στον Αστέρα Τρίπολης και την αστυνομία η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με επιστολή του Νικόλα Πατέρα προς τον αρκαδικό σύλλογο.

Νέα 24ωρη απεργία στα Μέσα Μεταφοράς τη Δευτέρα


Ακινητοποιημένα θα μείνουν και τη Δευτέρα όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, καθώς οι εργαζόμενοι αποφάσισαν νέα 24ωρη απεργία.

Την Παρασκευή θα ακινητοποιηθούν από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα όλα τα μέσα σταθερής τροχιάς, δηλαδή το μετρό, ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος και το τραμ, καθώς και τα τρόλεϊ.

Στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και τον Προαστιακό, γεγονός που σημαίνει ότι δεκάδες δρομολόγια θα ακυρωθούν.

Ωστόσο, κανονικά θα κινηθούν τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ.

Χάος επικρατούσε την Πέμπτη στους δρόμους της Αθήνας, λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στις περικοπές των αποδοχών όσο και στις ρυθμίσεις (μετατάξεις, συγχωνεύσεις, ιδιωτικοποιήσεις υπηρεσιών) που περιλαμβάνει το νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση των αστικών συγκοινωνιών, το οποίο εγκρίθηκε την Τρίτη από το υπουργικό συμβούλιο.

Στην «κατάψυξη» όλη η χώρα - Αποκλεισμένα χωριά

Τρεις κοινότητες στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας παραμένουν αποκλεισμένες από εξαιτίας της έντονης χιονόπτωσης αν και η κατάσταση σε αυτές βαίνει προς εκτόνωση. Πρόκειται για τις... 

Δωρεάν τεστ «Παπ» και μαστογραφίες από τον Απρίλιο του 2011


Από τον Απρίλιο του 2011 θα ξεκινήσουν προληπτικοί έλεγχοι για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και του καρκίνου του μαστού με δωρεάν τεστ Παπανικολάου και μαστογραφία, όπως ανακοίνωσε

Η «super» γιαγιά της Κορίνθου συνέλαβε την κλέφτρα

Το λέει η καρδιά της μιας γιαγιάς που θα μπορούσε να κάνει καριέρα…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ.Α.)

http://www.newscode.gr/images/sized/articles/paxinos-458x315.jpg
Την απάλειψη των όρων που θίγουν κυριαρχικά μας δικαιώματα από το Μνημόνιο Δανειακής Σύμβασης που έχουμε υπογράψει απαιτεί ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών με ανακοίνωσή του!
Στο κείμενο που υπογράφει ο πρόεδρος Δημήτρης Παξινός (φωτό) αναφέρεται ότι «με το άρθρο 14 παρ.5 της σύμβασης η Ελλάδα παραιτείται ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ και ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ από τις ασυλίες προστασίας της εθνικής κυριαρχίας.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο:

Αγγλία: Αυτοκτόνησε, για την δεν άντεξε την απόρριψη!

http://www.sportygossip.com/sites/default/files/homepage/DaleEngland.jpg?1292490699Πρόκειται για τον Dale Roberts,πρώην τερματοφύλακα της Τσέλσι, ο οποίος διάλεξε να δώσει τέλος στην ζωή του, καθώς δεν μπόρεσε...

Η φωτογραφία της χρονιάς!

«Μόνο όποιος είναι φτωχός και ξέρει τι θα πει πείνα, ενεργεί με τόση γενναιοδωρία. Τι θλιβερό που ο άνθρωπος δεν είναι πάντα έτσι»!

Στα χέρια του ΣΔΟΕ βυτιοφόρο με λαθραία καύσιμα


Βυτιοφόρο που μετέφερε λαθραίως περίπου 8.000 λίτρα καυσίμων σταμάτησαν, την περασμένη Τρίτη, υπάλληλοι του ΣΔΟΕ στο Ρέντη.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ: Ληστεία σε τράπεζα

Ληστεία στην Αγροτική Τράπεζα στην Αταλάντη γύρω στις 2:30 το μεσημέρι...
Οι δράστες διέφυγαν με ένα παλιό αυτοκίνητο και αναζητούνται από την Αστυνομία....Για ότι νεώτερο προκύψει θα σας κρατάμε ενήμερους....

topsaxtiri.blogspot.com

Στάση εργασίας την Παρασκευή στα μέσα μεταφοράς

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRvOYR1DkZ3F3Q8H8A6G9HGjZMI-tiMFO8u3co8ZDCB6fQjO5cAΗ ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού συνεχίζεται και αύριο καθώς κατεβάζουν χειρόφρενο από τις 11.00 έως τις 16:00 ΗΣΑΠ, Μετρό και Τραμ ενώ το μεσημέρι...

Μια βόλτα με «το καμάρι της Αφρικής»

Perierga.gr - Το καμάρι της ΑφρικήςΗ ιδιωτική σιδηροδρομική εταιρία Rovos Rail είναι ιδιοκτήτρια δύο από τα πιο πολυτελή τρένα στον κόσμο, τα οποία οι άνθρωποί της αποκαλούν τα καμάρια της Αφρικής.

Τρεισήμισι ώρες χωρίς ρεύμα!

Τρεισήμισι ώρες χωρίς ρεύμα!
Μια διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος πάνω από τρεις ώρες, δεν θεωρείται απλά αιτία ταλαιπωρίας των πολιτών που την υφίστανται αλλά ενδεχομένως και αιτία κινδύνου για άτομα που η ζωή τους συνδέεται άμεσα με το ηλεκτρικό ρεύμα. 

Το «έστρωσε» το χαλάζι στον κάμπο!


Το «έστρωσε» το χαλάζι στον κάμπο!
Σφοδρή χαλαζόπτωση έπληξε τα ξημερώματα την ευρύτερη περιοχή του Ηλειακού κάμπου προκαλώντας ζημιές σε αρκετές καλλιέργειες, κυρίως σε εσπεριδοειδή, ελιές και κηπευτικά.

ΠΑΟΚ: Ενα βήμα πριν τη σύναψη της συμφωνίας με τους άραβες

http://www.sport.gr/files/news/2010-12-16/1292509469_zagorakis_250x.jpgΤη πρόσφατη παραδοχή του πρώην μέλους του δ. σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και άριστου γνώστη των οικονομικών του συλλόγου, Ανδρέα Μανδρίνου...

ΦΛΕΡΥ ΝΤΑΝΤΩΝΑΚΗ - ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ....ΚΟΥΓΚΙ

ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΩΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΜΑΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ....ΧΑΘΗΚΑΝ!!!!!!!!!!!!!Κ

ΖΑΛΟΓΓΟ- Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

το video  που μαρτυρά την ιστορία της θυσίας των γυναικών Του Σουλίου                                                 

Ο χυμός του ροδιού ενάντια στον καρκίνο


Το ρόδι φαίνεται πως έχει ευεργετικές ικανότητες κατά του καρκίνου και οι επιστήμονες υποστηρίζουν τώρα ότι πρέπει να το εντάξουμε στην διατροφή μας.

Παπουτσής μαινόμενος κατά ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια



Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για τα χθεσινά επεισόδια έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Στάση εργασίας αύριο στις συγκοινωνίες

http://assets.tanea.gr/files/2010-12-16/thumbs/mpotiliarisma_232x.jpg«Χειρόφρενο» βάζουν αύριο, από τις 11.00 έως τις 16:00 ΗΣΑΠ, Μετρό και Τραμ...

Θεσσαλονίκη: Σκότωσαν με 11 μαχαιριές γνωστό ψυχίατρο!


Φρικτή δολοφονία στη μέση του δρόμου - Οι δολοφόνοι τον άφησαν νεκρό και έφυγαν με την τσάντα και το κινητό του τηλέφωνο...

Είχαν ρημάξει περίπτερα και ψιλικατζίδικα

Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος περιπτεράδων και ψιλικατζήδων στο Περιστέρι και το Αιγάλεω ένας 27χρονος και ένας 29χρονος

16 Δεκεμβρίου...Σαν Σήμερα

16 Δεκεμβρίου...Σαν Σήμερα
16 Δεκεμβρίου 1915 - O Γερμανός φυσικός και μαθηματικός Άλμπερτ Αϊνστάιν διατυπώνει τη «Θεωρία της Σχετικότητας»

Κ. Χατζηδάκης: "Δεν αισθάνομαι κανένα μίσος για όσους μου επιτέθηκαν χθες"






- 'Εκανε δήλωση στην προσωπική του

Ομπράντοβιτς: Ντροπή σας...

Σε έξαλλη κατάσταση παρουσιάστηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Εφές, βάλλοντας επανειλημμένα κατά...

Εορταστικό ωράριο καταστημάτων

Εορταστικό ωράριο καταστημάτων
Από τον Εμπορικό Σϋλλογο Αμαλιάδας ανακοινώνεται το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για την περίοδο των Χριστουγέννων 2010.

Μενεγάκη: Τα κοριτσάκια έχουν πιπί, τα αγοράκια τσουτσουνάκι

http://www.gossip-tv.gr/sites/default/files/imagecache/large_20_normal/2010_12/menegakiiiii.JPGΤσουτσουνάκια, πουλάκια και λοιπά συναφή για τα γεννητικά όργανα μονοπώλησαν σήμερα το ενδιαφέρον της Ελένης Μενεγάκη, που έσπευσε να μας ενημερώσει πως αποκαλεί η ίδια τα απόκρυφα μικρών και μεγάλων!  

Αυτοί δεν απέργησαν…

 
Αυτοί δεν απέργησαν…
Πανεργατική ήταν η απεργία της Τετάρτης, αλλά κάποιοι έκαναν υπερωρίες. Οι διαρρήκτες και οι κλέφτες άλλωστε δεν έχουν επισήμως συνδικαλιστικό όργανο, δεν κολλάνε ένσημα, δεν έχουν πρόβλημα με τις επιχειρησιακές συμβάσεις, παρά μόνο με την Αστυνομία.

VIDEO: Ένοπλος ανοίγει πυρ σε Συμβούλιο πριν αυτοκτονήσει on camera

Τις συγκλονιστικές εικόνες, κατά τις οποίες ένοπλος άνδρας κράτησε ομήρους τα μέλη σχολικού Συμβουλίου στη Florida, ενώ πυροβολούσε εναντίον τους, πριν αυτοκτονήσει, κατέγραψε κάμερα από την αίθουσα όπου συνέβη το περιστατικό...

28 εκ. ευρώ πρόστιμο για τα σκουπίδια!

28 εκ. ευρώ πρόστιμο για τα σκουπίδια!
Μάθαμε ότι το πρόστιμο που καλείται να πληρώσει η Ελλάδα, εφόσον δεν έχει λύσει το πρόβλημα διάθεσης των σκουπιδιών της, μπορεί και να φτάσει τα 28 εκ. ευρώ ετησίως, μερίδιο εκ του οποίου αναλογεί και στην Ηλεία.

Το «έστρωσε» το χαλάζι στον κάμπο!


Το «έστρωσε» το χαλάζι στον κάμπο!
Σφοδρή χαλαζόπτωση έπληξε τα ξημερώματα την ευρύτερη περιοχή του Ηλειακού κάμπου προκαλώντας ζημιές σε αρκετές καλλιέργειες, κυρίως σε εσπεριδοειδή, ελιές και κηπευτικά.

Έβαλαν στο ρεζερβουάρ… χρήματα!

Τρεις άνδρες «επισκέφτηκαν» ένα βενζινάδικο χτες το βράδυ στο Μοσχάτο, στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης.

Κλειστός ο δρόμος προς το χιονοδρομικό Καλαβρύτων

Κλειστός ο δρόμος προς το χιονοδρομικό ΚαλαβρύτωνΠροβλήματα στις μετακινήσεις λόγω χιονιού...

Ερωτικό (;) μήνυμα

ΔΕΙΤΕ: Τι σκαρφίστηκε ο άνθρωπος!

Μια φορά κι ένα καιρό ήταν κάποιος που είχε σχέση με μία κοπελιά ονόματι Τζένιφερ.