ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Πανθρακικός-ΑΕΚ NOVA


Πατήστε τα παρακάτω Link, για να δείτε σε Live streaming την αναμέτρηση Πανθρακικός-ΑΕΚ (Δευτέρα 10/12, 10 Δεκεμβρίου, στις 7.30μ.μ.).


7.30 μ.μ. αρχίζει ο αγώνας....μην το χάσετε... 


Τα Live Stream ξεκινάνε 10 λεπτά περίπου πριν την έναρξη του αγώνα. 

Επίθεση-σοκ στον Στουρνάρα από στρατιωτικούς. "Απαξιώνεις την Άμυνα με εντολή της τρόϊκας"!







Σφοδρή επίθεση κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε η Ανεξάρτητη Κίνηση Στρατιωτικών η οποία τον κατηγορεί ότι “παίζει” το παιχνίδι της τρόϊκας που στόχο έχει την απόλυτη απαξίωση της Άμυνας.

Σε εναλλακτικούς τρόπους θέρμανσης στρέφονται οι Ηλείοι για να ζεσταθούν φθηνότερα


Σε εναλλακτικούς τρόπους θέρμανσης στρέφονται οι Ηλείοι για να ζεσταθούν φθηνότερα


Ο χειμώνας έφτασε και πλέον οι τρόποι για εναλλακτική θέρμανση αυξάνονται τώρα που το πετρέλαιο έχει απαγορευτική τιμή και οι πολίτες αδυνατούν να το πληρώσουν.

ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΙΩΝ 2-2 VIDEO

 
Με Μαυρία και «τρομοκρατία»

Με Μαυρία και «τρομοκρατία»


 

ΠΑΟ και Ολυμπιακός ήρθαν ισόπαλοι 2-2 σε ένα ποιοτικό ντέρμπι

Δυτική Ελλάδα: 661 συλλήψεις το Νοέμβριο


police-logoΤην δραστηριότητά της και τα αποτελέσματα που έχει να επιδείξει κατά τον μήνα Νοέμβριο, περιγράφει σε δελτίο τύπου που εξέδωσε χθες, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση
Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων, εξαρθρώσεων και κατασχέσεων για το μήνα Νοέμβριο και για όλη την εδαφική της περιφέρεια. Συγκεκριμένα, η ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνει:

Ηλεία: Οι ζημιές από την κακοκαιρία με το πρώτο φως της μέρας


IMG_6323.JPGΕκτεταμένες είναι οι ζημιές που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία στην Ηλεία το τελευταίο 24ωρο.

Λεχαινά: Στα όρια της η λιμνοθάλασσα στο Κοτύχι

kotuxi1.JPGΗ κακοκαιρία έφτασε στα όρια της και τη λιμνοθάλασσα του Κοτυχίου. Σε πολλά σημεία υπάρχουν υπερχειλίσεις και αν συνεχιστούν οι βροχοπτώσεις θα υπάρξουν μεγαλύτερα
προβλήματα.

Ηλεία: Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, μπόρες και χαλαζοπτώσεις


katakolo_1Αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με χειμωνιάτικα χαρακτηριστικά, σημειώθηκε σταδιακά από το μεσημέρι της Κυριακής. Οι άνεμοι εξασθένησαν σημαντικά και στράφηκαν
σε δυτικούς - βορειοδυτικούς ρίχνοντας αισθητά την θερμοκρασία.

Βελτιώνεται ο καιρός αλλά το κρύο παραμένει


Δειτε την αναλυτική πρόγνωση για τη Δευτέρα.

Σαν σήμερα

Τα γεγονότα της 10ης Δεκεμβρίου