ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Ο ΠΑΟ λύγισε την ΑΕΚ στη δεύτερη παράταση


Ο ΠΑΟ λύγισε την ΑΕΚ στη δεύτερη παράτασηΣε ένα ντέρμπι από τα παλιά, οι πράσινοι νίκησαν 106-87 τον δικέφαλο

Τι Σημαίνει να Είσαι Πυργιώτης


Ο Πύργος βρίσκεται κάτω απ’ τ’ «αυλάκι», περίπου 350 χλμ. νοτιοδυτικά της Αθήνας. Όπως λέει κι ο γνωστός ράπερ Τάκι Τσαν «Ο μπαμπάς μου είναι απ’τον Πύργο, νομό Ηλείας, από την πηγή της χ@σισοποτείας». Κι η μαμά μου από εκεί είναι. Και εγώ εκεί γεννήθηκα και μεγάλωσα.

Εφοριακός απολύθηκε επειδή εξέδιδε "μαϊμού" τέλη κυκλοφορίας


Εφοριακός απολύθηκε επειδή εξέδιδε "μαϊμού" τέλη κυκλοφορίας
Ο εφοριακός ο οποίος ήταν έγγαμος με δύο ανήλικα παιδιά  απολύθηκε για παράβαση καθήκοντος
Από τα Διοικητικά Δικαστήρια 45χρονος εφοριακός που υπηρετούσε σε Δ.Ο.Υ. της Θεσσαλίας,  ζητά να ακυρωθεί ως αντισυνταγματική και παράνομη η απόφαση του πειθαρχικού συμβουλίου του υπουργείου Οικονομικών με την οποία τέθηκε σε οριστική απόλυση.

Το Μουσείο «Νίκος Μπελογιάννης» στην Αμαλιάδα εγκαινιάζει σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας



Τη μόνιμη έκθεση Νίκος Μπελογιάννης θα εγκαινιάσει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σήμερα, Δευτέρα 27 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, στο σπίτι του στελέχους του ΚΚΕ και συμβόλου της Αριστεράς, στη γενέτειρά του, την Αμαλιάδα, ενώ θα απευθύνει χαιρετισμό.

Ηλεία: Με καλό καιρό ξεκινά η εβδομάδα

Ηλεία: Με καλό καιρό ξεκινά η εβδομάδαΜε καλό καιρό ξεκινά η εβδομάδα στην Ηλεία. Σύμφωνα με τους προγνωστικούς χάρτες του Meteo.gr η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 20οC στα πεδινά και στους 14οC στα ορεινά με μικρή πιθανότητα βροχής, όπως και στα νότια του νομού. Αραιές νεφώσεις αναμένεται να αναπτυχθούν τις πρωινές ώρες κυρίως σε πολλές περιοχές του νομού. Ασθενείς έως μέτριοι βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν αρχικά στο Ιόνιο, αλλά από το απόγευμα θα στραφούν σε ανατολικούς και θα ενισχυθούν σε ισχυρούς και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.
Στην υπόλοιπη Ελλάδα

Σαν σήμερα


Σαν σήμεραΤα σημαντικότερα γεγονότα της 27ης Μαρτίου