ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Ειρηνικές οι πορείες για το Πολυτεχνείο - Αστυνομοκρατείται όλο το κέντρο


- Νωρίτερα υπήρξαν επεισόδια στην πλατεία Μαβίλη όπου έκαψαν κάδους σκουπιδιών
- 78 προσαγωγές, 11 συλλήψεις και 4 αστυνομικοί ελαφρά τραυματισμένοι
- Πήγαν να κάψουν το σιδερένιο φυλάκιο έξω από τα γραφεία της ΕΕ
- H αστυνομία έκοψε σε κομμάτια την πορεία και έκανε face control στους διαδηλωτές

Γιατί στηρίζουμε την κυβέρνηση Παπαδήμου ! Άρθρο Ελίζας Βόζεμπεργκ στα «Λόγια Σταράτα»


Η στήριξη της κυβέρνησης Παπαδήμου από τη Νέα Δημοκρατία έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη, όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο, όχι μόνο ποικίλα σχόλια, αλλά και έντονες αντιδράσεις.

Φόρτωσαν τη δουλειά στον Παπαδήμο και ελπίζουν στην... μετά θάνατον ζωή!


Ψήφο εμπιστοσύνης με το βλέμμα στο «κούρεμα» έλαβε η κυβέρνηση Λουκά Παπαδήμου, ο οποίος αμέσως μετά ξεκίνησε τις διαβουλεύσεις με τον επικεφαλής του αρμόδιου (για το κούρεμα) φορέα, Τσαρλς Νταλάρα.

255 βουλευτές έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση


papadhmos3 απώλειες από ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

Πύργος: Βρήκαν και άλλα κλεμμένα μελίσσια

17/11/2011 - 07:04

Κατηγορία

Επικαιρότητα

Πηγή

ilialive.gr
Σε νέο σημείο εντόπισαν χθες το πρωί δεκάδες μελίσσια οι μελισσοκόμοι της περιοχής που έχουν πληγεί τα τελευταία χρόνια από συνεχείς κλοπές. Σύμφωνα με πληροφορίες ο
γνωστός δράστης από τον Πύργο φέρεται να παραδέχθηκε ότι και αυτά που εντοπίστηκαν χθες αποτελούν μέρος της δράσης του, ανεβάζοντας κατά πολύ τον αριθμό των κλεμμένων μελισσιών που δεν φαίνεται να είναι ο τελικός.
Αυτή τη φορά τα κλεμμένα μελίσσια εντοπίστηκαν στην περιοχή της σιδηροδρομικής γέφυρας του ποταμού Αλφειού. Εκεί βρέθηκαν περίπου τριάντα μελίσσια από μελισσοκόμους και αστυνομικούς.
Τα περισσότερα αναγνωρίστηκαν από τέσσερις μελισσοκόμους, όμως υπάρχουν αρκετά ακόμα που φαίνεται να μην έχουν κλαπεί από την Ηλεία αλλά από άλλους νομούς όπως η Κορινθία και η Μεσσηνία, όπως μαρτυρούν τα ταμπελάκια με τα στοιχεία τους.
Στο μεταξύ οι έρευνες δεν σταματούν καθώς οι μελισσοκόμοι επίμονα θέλουν να βρουν όσο το δυνατόν περισσότερα από τα μελίσσια που τους έκλεψαν.
ilialive.gr

Διαταγή Πρωτοδικείου απαγορεύει στη ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα


Το έκτακτο τέλος ακινήτων είχε υπολογιστεί με λανθασμένο τρόπο

Μπλακ άουτ στο ΣΕΦ - Της...άλλαξε τα φώτα ο Σπανούλης

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού πήρε την ομάδα στις πλάτες του, δεν πτοήθηκε ούτε από την πτώση τάσης στη διακοπή του ημιχρόνου και την οδήγησε στη δεύτερη νίκη της στην Ευρωλίγκα, παραμονές του μεγάλου ντέρμπι της Α1 κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Συνελήφθη τσαντάκιας ετών... 13!


Τον έπιασαν λίγο μετά το τελευταίο του «χτύπημα» σε 20χρονο

Η πρώτη νίκη πολιτών κατά του τέλους ακινήτων! «Παγώνουν» τα φουσκωμένα χαράτσια της ΔΕΗ


- Ζευγάρι από την Καλαμάτα κατάφερε να μην του κόψουν το ρεύμα
- Το χαράτσι που κλήθηκαν να πληρώσουν είχε υπολογιστεί με λάθος τετραγωνικά και τιμή ζώνης
- Στις 28 Φεβρουαρίου η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων και οριστική απόφαση του δικαστηρίου
- Χιλιάδες προσφυγές πολιτών κατά του τέλους ακινήτων που περιμένουν να εκδικαστούν

«Η Ελλάδα ετοιμάζεται για την πορεία του Πολυτεχνείου»


Σε άρθρο του BBC εκφράζονται φόβοι για εκτεταμένα βίαια επεισόδια

Γαστούνη: Έντονη φημολογία για την μεταφορά ή κατάργηση της Εφορίας


Γαστούνη: Έντονη φημολογία για την μεταφορά ή κατάργηση της ΕφορίαςΤο δρόμο της ΔΟΥ Βάρδας φαίνεται πως θα ακολουθήσει και η αντίστοιχη υπηρεσία της Γαστούνης. Μόνο που δεν θα έχει τον ίδιο προορισμό και αν η ΔΟΥ Βάρδας έγινε ένα με τη

Πύργος: Έβαλε σημάδι την κολώνα και . . . την έριξε


Πύργος: Έβαλε σημάδι την κολώνα και . . . την έριξεΣπανίζουν τελευταία τα τροχαία, αλλά αυτό που συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης, ήταν αρκετά εντυπωσιακό και ευτυχώς χωρίς σοβαρές συνέπειες, σύμφωνα με τις πρώτες

ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ: «ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ»

undefined

Το Άγιον Όρος, την τύχη την αγαθή είχα να το πρωταντικρίσω εγώ πετώντας μ' ένα «Μιράζ 2000» πάνω απ' τον Άθω πέρυσι τέ­τοιες μέρες. Ήταν το δώρο των φρου­ρών του Αιγαίου, όπως έκτοτε απο­καλώ τους πιλότους της πολεμικής μας αεροπορίας, για τη γιορτή των αρχαγγέλων, τη δική τους, προς μία δημοσιογράφο που επιμένει να με­τράει τις αναχαιτίσεις των απέναντι κι όχι τις παραβιάσεις τους...

Γαστούνη: 22χρονος δράστης διάρρηξης σε κατάστημα μεταλλικών κατασκευών



Γαστούνη: 22χρονος δράστης διάρρηξης σε κατάστημα μεταλλικών κατασκευώνΕξιχνιάστηκε, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γαστούνης κλοπή – διάρρηξη που είχε λάβει χώρα πριν 20 περίπου ημέρες στη Γαστούνη Ηλείας και σχηματίστηκε

Πορνογραφικός ιός στο facebook






Εικόνες ακραίας βίας και σκληρού πορνό κατέκλυσαν τις τελευταίες δύο ημέρες τους λογαριασμούς χρηστών του facebook και έγιναν ορατές από χιλιάδες μέλη του κοινωνικού δικτύου, μεταξύ των οποίων και ανήλικοι.

Σαν σήμερα

Στις 17 Νοεμβρίου

3 π.Χ: Η γέννηση του Ιησού Χριστού, σύμφωνα με τον διακεκριμένο θεολόγο του πρώιμου χριστιανισμού Κλήμη τον Αλεξανδρέα.

17 ΝΟΕΜΒΡΗ 1973 – ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΧΩΡΙΣ «ΔΙΔΑΓΜΑ

Του ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΚΑΡΑ
Από το μεσημέρι της Παρασκευής θεάθηκαν στην Πλατεία Συντάγματος άντρες με πολιτικά, που κουβαλούσαν δύσκολα καλυπτόμενα μακρύκανα όπλα,

ΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ