ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Taekwondo Εφήβων Νεανίδων :ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΥΡΙΟ Η ΜΑΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΙΧΩΡΙΤΙΣΕΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ και ΣΤΡΙΓΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ


Η μεγάλη μάχη για την κατάκτηση μεταλλίων και ειδικότερα για την είσοδο των αθλητριών στην ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ξεκινάει από αύριο Παρασκευή 28-2-14.




Οι αθλήτριες του taekwondo ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ και ΣΤΡΙΓΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ   με καταγωγή

«Χρυσάφι» από Μαρινάκη


Μοιράζει 2 εκατ. ευρώ για πρόκριση επί της Μαν. Γιουνάιτεντ και νίκες επί Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Τέλος στα οικογενειακά επιδόματα του ΟΑΕΔ


oaed
H ελάφρυνση που θα φέρει στις επιχειρήσεις η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 2,9% για εργοδότες και 1% για τους εργαζόμενους, από 1η Ιουλίου 2014, θα προκαλέσει την κατάργηση των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΑΕΔ.

Ηλεία: Βάνες «τέλος» για τους κακοπληρωτές

 
«Τέλος» η παροχή νερού στους κακοπληρωτές του ΤΟΕΒ Σαβαλίων και εάν δεν σπεύσουν να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους θα δουν τις βάνες άρδευσης να κάνουν «φτερά»!

Αναξιοποίητο θησαυρό κρατά η Ηλεία στα χέρια της!


festival

Να διασφαλιστεί η εσαεί χρηματοδότηση του - Πλατύ το μέτωπο στήριξης του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους

Ρεπορτάζ Ελένη Παπαδοπούλου

Eπτά ερωτήσεις και απαντήσεις για τη γρίπη

 
Η επιδημία γρίπης στην Ελλάδα πλησιάζει στην κορύφωσή της και στις επόμενες δύο-τρεις εβδομάδες θα αρχίσει η μείωση της κυκλοφορίας του ιού, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Ινστιτούτου Παστέρ.

Μεσσηνία: Εξαρθρώθηκε πολυμελής σπείρα διακίνησης ναρκωτικών με πλοκάμια και στην Ηλεία


speira1
Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση που ενέχεται σε διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών ουσιών, κυρίως κάνναβης και κοκαΐνης σε διαφορές περιοχές της Μεσσηνίας
Σε ευρείας κλίμακας παράλληλες αστυνομικές επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας, συνελήφθησαν χθες δεκαοκτώ (18) άτομα

Ηλεία: Βελτιώθηκε ο καιρός - Στοιχεία για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας – Αναλυτική πρόγνωση


kairosv
Βελτίωση παρουσιάζει από την  Τρίτη ο καιρός, οποίος θα διατηρηθεί γενικά καλός έως και το μεσημέρι της Παρασκευής.   Η θερμοκρασία, κρύο τη νύχτα και νωρίς το πρωί, σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές. 
Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, βαρομετρικό χαμηλό θα επιδεινώσει τον καιρό της περιοχή μας βαθμιαία από το μεσημέρι της Παρασκευής με βροχές, καταιγίδες και ενισχυμένους νοτιάδες. Βαθμιαία ύφεση θα παρουσιάσει ο καιρός από το μεσημέρι του Σαββάτου. Η Κυριακή, που ενδιαφέρει πολλούς με τις καρναβαλικές παρελάσεις, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, τουλάχιστον το πρώτο μισό της ημέρας δεν θα πρέπει να σημειωθούν φαινόμενα. Από το απόγευμα όμως ένα νέο σύστημα θα επιδεινώσει εκ νέου τον καιρό της περιοχής μας. 
Την Καθαρά Δευτέρα θα επικρατήσει κακοκαιρία πιθανόν σοβαρή, δεν θα δώσουμε όμως αναλυτικά στοιχεία ακόμα περιμένοντας τα νεότερα προγνωστικά δεδομένα. 
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Η πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη


Η πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη

Αρχικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Πέμπτη με σταδιακά αραιές νεφώσεις από τα δυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλες στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. H θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 27ης Φεβρουαρίου