ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις ΑΕΛ και Ηρακλής


Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις ΑΕΛ και ΗρακλήςΧορταστικό 2-2 στο «AEL FC Arena»


Μοιράστηκαν τους βαθμούς στο «AEL FC Arena» Λάρισα και Ηρακλής, που αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η αυλαία της εφετινής πρεμιέρας στη Super League, η οποία ξεκίνησε από την 3η αγωνιστική.
Σε ένα παιχνίδι ανατροπών, ο «Γηραιός» προηγήθηκε στο 11΄ με τον Λάμπρου, οι «βυσσινί» ισοφάρισαν και προσπέρασαν με γκολ του Αβραάμ (15΄, 55΄), για να δώσει το βαθμό στους φιλοξενούμενους ο Λεοζίνιο στο 65΄, από ολέθριο σφάλμα του Ντεγκρά.
newsbeast.gr

Στον ρυθμό της 82ης Ιππικής Έκθεσης η Ανδραβίδα

Θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτεμβρίου
Στον ρυθμό της 82ης Ιππικής Έκθεσης, που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 17 και 18 Σεπτεμβρίου, ζει η πόλη της Ανδραβίδας και η γύρω περιοχή. 

Πανελλήνιες 2017: Η εξεταστέα ύλη όλων των μαθημάτων


ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 

Την εξεταστέα ύλη που θα διαγωνιστούν οι υποψήφιοι μαθητές στις Πανελλήνιες 2017 καθορίζει με απόφαση του ο υπουργός Παιδείας
Ειδικότερα η απόφαση του υπουργού Παιδείας καθορίζει την εξεταστέα ύλη για το έτος 2017 για τα μαθήματα που εξετάζονται πανελλαδικά για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αποφοίτων Γ' τάξης Γενικού Λυκείου ως εξής:

Αίμα στη Ζάκυνθο από συμπλοκή μεταναστών! Νεκρός με τέσσερις μαχαιριές στην καρδιά 34χρονος άντρας

metanastes.jpgΣοκ σε ολόκληρο το πανελλήνιο έχει προκαλέσει η αιματηρή συμπλοκή στη Ζάκυνθο με τραγικό απολογισμό ένα νεκρό - Πρωταγωνιστές τρεις αλλοδαποί, μεταξύ των οποίων δύο Αιγύπτιοι και ένας Σύρος - Το αιματηρό περιστατικό έγινε στο χωριό Μαχαιράδο - Ένας Αιγύπτιος και ο Σύρος είχαν συλληφθεί για κλοπές - Αμέσως μετά την απολογία τους, ο πρώτος μαχαίρωσε τέσσερις φορές τον δεύτερο στην καρδιά!

ALERT! Βρέθηκε ζωντανός κοντά στο Πανόπουλο ο Θεόδωρος Πατσούρης


ALERT! Βρέθηκε ζωντανός κοντά στο Πανόπουλο ο Θεόδωρος Πατσούρης
Ζωντανός στην περιοχή ανάμεσα στο Πανόπουλο και τη Δίβρη βρέθηκε ο 78χρονος Θεόδωρος Πατσούρης που είχε χαθεί από τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχει πέσει με το αυτοκίνητό του σε χαράδρα... Σπεύδουν δυνάμεις διάσωσης στην περιοχή...
Νεότερη ενημέρωση

Δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης: Ανοίγουν σήμερα…

Σεπ 13, 2016

Μία μόλις μέρα κράτησε η… «χαρά» των μαθητών του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, καθώς το πρώτο «κουδούνι» της χρονιάς, χτυπάει σήμερα και γι’ αυτούς.

Καιρός... ανυπόφορος την Τρίτη! Βροχές αλλά με 30άρια! Αναλυτική πρόγνωση


Καιρός... ανυπόφορος την Τρίτη! Βροχές αλλά με 30άρια! Αναλυτική πρόγνωση
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες προβλέπει η ΕΜΥ για τον καιρό την Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016. Τα φαινόμενα αυτά θα παρατηρηθούν κυρίως στο Ιόνιο και τα βορειοδυτικά και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες.
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ για ολόκληρη τη χώρα.

Σαν σήμερα


Σαν σήμεραΤα σημαντικότερα γεγονότα της 13ης Σεπτεμβρίου