ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Στην Αμαλιάδα για να απολογηθεί ο 27χρονος Αλβανός που σκότωσε τον βενζινοπώλη στην Κυλλήνη

Εργαζόταν ως βοσκός σε κτηνοτροφική μονάδα – Αναζητούνται ακόμη δυο άτομα, ένας άνδρας και μία γυναίκα
Στον Ανακριτή Αμαλιάδας πρόκειται να μεταφερθεί ο 27χρονος Αλβανός ο οποίος και καταζητείτο ως μέλος της σπείρας που διέπραξε στις 31 Μαΐου την αιματηρή απόπειρα ληστείας σε βενζινάδικο στην περιοχή της Κάτω Παναγιάς Κυλλήνης στην Ηλεία με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 63χρονου ιδιοκτήτη του πρατηρίου.

Η Ηλεία ζωντανεύει στα πανηγύρια των χωριών (photos)


nioxori9Δεν χαρακτηρίζεται τυχαία ως ένα από τα πιο δραστήρια χωριά του Κάμπου. Κοντά στο λιμάνι της Κυλλήνης, το Νιοχώρι, αποτελεί

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ....


Στριγάς Γ.Ιωάννης                          Προς :Κο Πρόεδρο και μέλη ΔΣ               
διαχειριστής                             ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΎ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΝΕΟΧΩΡΊΟΥ
blog Ενημέρωσης                                 {{ ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}
neohorikillinis.blogspot.com

Κύριε Πρόεδρε και αγαπητά μέλη του Πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ..
Όπως όλοι διαπιστώσατε ήμουν παρών ,παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισα στις πρόσφατες εκδηλώσεις του χωριού μας .
Θα ήθελα να σας εκφράσω τα

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ..ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΑ






Ξανά στους κανονικούς ρυθμούς μας ...το ωραιότερο πανηγύρι των τελευταίων χρόνων που συνοδεύτηκε με το πολιτιστικό 3ημερο και διοργάνωσε  τον νεοσύστατο ΔΣ αποτελεί παρελθόν ...αλλά μείναμε με την πανέμορφη ανάμνηση των όσων ζήσαμε στο χωριό μας .
Για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τον σύλλογο  του χωριού μας για τα όσα μας πρόσφερε και μας έκανε να ζήσουμε ...
Όπως σας υποσχεθήκαμε θα αναρτήσουμε όλες τις φωτογραφίες και των τριών ημερών που πέρασαν ...
Δείτε τις φωτογραφίες ...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Όπως μας ενημέρωσαν συντάκτες από την εφημερίδα {{ΠΡΩΪΝΗ}}
Σήμερα Κυριακή 7-7-13 η προαναφερόμενη εφημερίδα της Ηλείας θα έχει πλούσιο φωτορεπορτάζ σχετικά με το