ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΣΥΧΩΡΙΑΝΟΣ ΜΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δημ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Έφυγε χθες από την ζωή χτυπημένος από την επάρατη νόσο ο συχωριανός μας 

Ευάγγελος Δημ (Τζιμάκος ) Δημητρόπουλος ετών 57 .

Ανθρωπόμορφο τέρας! Ο 40χρονος παιδεραστής είχε μέχρι και 5 ραντεβού την ημέρα με παιδιά! Πως εκδικήθηκε ένα κοριτσάκι!


Ανθρωπόμορφο τέρας! Ο 40χρονος παιδεραστής είχε μέχρι και 5 ραντεβού την ημέρα με παιδιά! Πως εκδικήθηκε ένα κοριτσάκι!


- Ο 40χρονος παιδεραστής είχε προτίμηση στα αγόρια
- Εκδικήθηκε με φρικτό τρόπο ένα ανήλικο κορίτσι που του είπε ψέμματα για το φύλο της!
- Την πήγε σπίτι του, την κούρεψε, την βίασε και την παράτησε στον δρόμο!
- Φωτογραφίες από το βαν κολαστήριο και τα σύνεργα των βιασμών!
- Ερώτημα γιατί ενώ είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν κυκλοφορούσε ελεύθερος!

Χωρίς Μαρινάκη στο ΟΑΚΑ


Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» δεν προτίθεται να πράξει το ίδιο στην ΑΕΚ

Γαστούνη: Τον σκότωσε γιατί μπήκε στη μέση του καβγά (photos & video)


foniko1a
Του Γιάννη Σπυρούνη
Την χειρότερη στιγμή στη χειρότερη θέση βρέθηκε ο 28χρονος Ευάγγελος - κατά κόσμον  Δημήτρης - Παναγιωτόπουλος, σε έναν καβγά μεταξύ του θείου τους του και του ξάδερφού του, στην περιοχή Αγκινάρα της Γαστούνης. Μέσα στην ένταση και κάτω από γενικότερα αδιευκρίνιστες συνθήκες δέχθηκε

Μια σύλληψη για ναρκωτικά στην Αρχ. Ολυμπία


sillipsi
Ένας 53χρονος συνελήφθη σε χωριό της Αρχαίας Ολυμπίας για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Οι αστυνομικοί του

Ανδραβίδα: Συνελήφθη ο δράστης του φονικού της Γαστούνης


sillipsi_big
Συνελήφθη πριν λίγο σε καταυλισμό αθιγγάνων στην Ανδραβίδα, ο 39χρονος δράστης της δολοφονίας του 28χρονου το βράδυ της Δευτέρας στη Γαστούνη.

Εσφαξαν άντρα μπροστά σε μαθητές μέσα στο άλσος Χολαργού!


xolargos

Οι μαθητές που βρίσκονταν εκδρομή στο πάρκο είδαν το αποτρόπαιο έγκλημα μπροστά στα μάτια τους - Το θύμα βρισκόταν ακόμα εν ζωή όταν τον πλησίασαν τα παιδιά, που κάλεσαν αμέσως το 166 - Δείτε συγκλονιστικές μαρτυρίες

Θρήνος για τον 16χρονο Σπύρο από τη Γαστούνη

    Θρήνος για τον 16χρονο Σπύρο από τη Γαστούνη

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Πύργου ένας 16χρονος που φέρεται να είχε προσβληθεί από το μεταλλαγμένο στέλεχος της νέας γρίπης Η3Ν2 που παρουσιάζει σοβαρές επιπλοκές προσβάλλοντας ακόμα και

Ηλεία: Βαθμιαία σημαντική μεταβολή του καιρού από αύριο Πέμπτη – Αναλυτική πρόγνωση


kakok
Ανοιξιάτικες συνθήκες θα επικρατήσουν για ένα ακόμα 24ωρο σήμερα Τετάρτη με την θερμοκρασία να φτάνει τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Η εικόνα του καιρού αλλάζει βαθμιαία από την Πέμπτη. Καλά οργανωμένο βαρομετρικό χαμηλό στην Ιταλία θα αρχίσει να μας επηρεάζει με κύρια χαρακτηριστικά τους θυελλώδεις νοτιοδυτικούς ανέμους (θα φέρουν και σκόνη) και τις βροχές από το μεσημέρι οι οποίες το βράδυ θα ενταθούν σημαντικά.
 
Την Παρασκευή περιμένουμε βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές και την θερμοκρασία σε αισθητή πτώση. Η κακοκαιρία θα διατηρηθεί και το Σαββατοκύριακο, ωστόσο θα υπάρχουν και διαστήματα ύφεσης κυρίως την Κυριακή. Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, χιόνια περιμένουμε πάνω από τα 1000μ υψόμετρο την Παρασκευή και από τα 900μ το Σαββατοκύριακο.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά: 

Η πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη Η πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη

Η πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη

Η πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Τετάρτη στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Νεφώσεις από το απόγευμα στα δυτικά με τοπικές βροχές τη νύχτα στα βορειοδυτικά.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 4ης Μαρτίου

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΣΥΧΩΡΙΑΝΟΣ ΜΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δημ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Έφυγε χθες από την ζωή χτυπημένος από την επάρατη νόσο ο συχωριανός μας 

Ευάγγελος Δημ (Τζιμάκος ) Δημητρόπουλος ετών 57 .