ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Σοκ: Στο νοσοκομείο ο Αντώνης Σαμαράς


Σοκ: Στο νοσοκομείο ο Αντώνης ΣαμαράςΣτο Αττικό Νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, με αποκόλληση αμφιβληστροειδούς.

Ελλάδα - Γερμανία: Το τραγούδι που ποστάρει όλο το Facebook


Ελλάδα - Γερμανία: Το τραγούδι που ποστάρει όλο το FacebookΣε λίγες ώρες έρχεται ο μεγάλος αγώνας που όλοι οι Έλληνες θέλουν να φέρει τη νίκη στη χώρα μας.

Το Facebook έχει ντυθεί στα γαλανόλευκα και όλοι περιμένουν να βγουν στους δρόμους πανηγυρίζοντας.
Αυτό που θέλουν όλοι οι

Τι απαντά Ελληνίδα δημοσιογράφος στo υβριστικό δημοσίευμα της BILD για την εθνική μας!

"Εμεις τρώμε ελιές που ειναι θρεπτικές και θα ζήσουμε πολλά ακόμη χρόνια" αναφέρει μεταξύ άλλων η Ελληνίδα δημοσιογράφος στην επιστολή της προς τη γερμανική BILD. Ειναι η ίδια γυναίκα που τα έβαλε με το βρετανικό channel 4 για το εξευτελιστικό reality "go Greek for a week".

Ποιά BILD; Εμετικοί τίτλοι και πρωτοσέλιδα για τον αγώνα της εθνικής μας από όλες τις γερμανικές εφημερίδες!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ  :ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΨΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΊΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

- «Ποτέ ξανά Ελληνες», «Οι Έλληνες φορούν κουκουβάγιες στην Αθήνα», «Σήμερα είναι το τέλος των Ελλήνων»,
«Η καλύτερη στιγμή για να πληρώσετε», «Τζατζίκι-Leaks» (κατά το Wiki-Leaks»), «Ακόμα τρέχει;» (με φωτογραφία Καραγκούνη),  «Σουβλάκι Σβάινι», «Τώρα είστε το θύμα», «Kalinixda»
- Bild:"Σπάστε την άμυνα μπετόν των Ελλήνων" - "Ο Σάντος θα πάει τον αγώνα στα πέναλτι"
- Τι απαντά ελληνίδα δημοσιογράφος στο υβριστικό δημοσίευμα για την εθνική μας - Όλη η επιστολή της
- Ελλάδα - Γερμανία απόψε στις 21.45
- Προκλητική γελοιογραφία και από το BBC
- Νωρίτερα θα σχολάσουν σήμερα οι Γερμανοί για να δουν τον αγώνα!

Τελικό Γερμανίας-Ισπανίας «βλέπει» ο Καπέλο ...και ο Βεγκερ κατι τετοια ελεγε ....

Την άποψη ότι η Γερμανία και η Ισπανία θα είναι οι ομάδες που θα διεκδικήσουν το Euro στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας εξέφρασε ο Φάμπιο Καπέλο.

«Στείλτε τους Έλληνες στην κόλαση»

«Στείλτε τους Έλληνες στην κόλαση»Τα προκλητικά δημοσιεύματα δεν είναι… αποκλειστικότητα της Bild. Η «Morgenpost» του Αμβούργου βαδίζει στα ίδια χνάρια και στο σημερινό της φύλλο φιλοξενεί πομπώδεις τίτλους για την αποψινή αναμέτρηση της Γερμανίας με την Ελλάδα.

Οι Ρώσοι «αγοράζουν» το Πήλιο


Πρόθεση επενδυτών να αγοράσουν οικόπεδα στην περιοχή

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΖΗΣΩ....

 ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΖΗΣΩ ΑΠΟΨΕ ...ΓΙΑΤΙ  
ΕΙΜΑΙ 
 
Ε  Λ  Λ  Η  Ν  Α  Σ 
2 VIDEO....

Κυλλήνη: Διάρρηξη με λεία 10.000 ευρώ


diarriksiΣτο στόχαστρο κλεφτών μπήκε εταιρία στην περιοχή κοντά στην Κυλλήνη.

«Η Ευρώπη και η Ιταλία στηρίζουν την Εθνική Ελλάδας»


Η ιταλική η Λα Ρεπούμπλικα για τον αγώνα κόντρα στη Γερμανία

«Η αξιοπρέπεια των φτωχών, η Ευρώπη στηρίζει την Εθνική Ελλάδας», γράφει σήμερα η ιταλική εφημερίδα Λα Ρεπούμπλικα.

«Έλληνες κατά Γερμανών, σημαίνει κάπως, και υπόλοιπη Ευρώπη κατά των Γερμανών, φτωχά νομίσματα και οικονομική περιφέρεια κατά των Γερμανών» εκτιμά η εφημερίδα της Ρώμης.

«Εμείς οι Ιταλοί μοιάζουμε, σίγουρα, πολύ περισσότερο στους Έλληνες εξαδέλφους απ' ότι στην κυρία Άγκελα και πρέπει να μας επιτραπεί να ορθώσουμε και εμείς, λίγο αλόγιστα, ίσως, την αξιοπρέπειά μας» γράφει ο αρθρογράφος Μαουρίτσιο Κροσέττι.

«Απλοποιώντας το όλο θέμα, η Γερμανία, ως εθνική ποδοσφαίρου, θέλει να αποκλείσει την Ελλάδα από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η Γερμανία, ως κράτος, θέλει να αποκλείσει την Ελλάδα από το ευρώ. Και στις δυο περιπτώσεις, η αντίσταση μοιάζει σχεδόν αδύνατη», γράφει η Λα Ρεπούμπλικα. «Παρά ταύτα- συμπληρώνει-έστω και αν η εθνική Ρωσίας έμοιαζε αχτύπητη, οι φτωχοί Έλληνες κατάφεραν να την βάλουν στο τσεπάκι τους».

Η ιταλική προοδευτική εφημερίδα, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, παραλληλίζει την στρατηγική των ελλήνων παικτών, που «καλύπτουν τα νώτα τους και περνούν στην αντεπίθεση» με εκείνη των αρχαίων πολεμιστών που γνωρίσαμε χάρη στον Όμηρο, και καταλήγει:

«Αύριο, όλο το κοινό θα στηρίζει την ικανότατη ομάδα της Γερμανίας, τους παίκτες με τον κάπως δυσοίωνο αετό στο στήθος. Εκείνη, όμως, η μπλε κουκίδα στις κερκίδες, μοιάζει με μια μικρή παλλόμενη καρδιά. Θα είναι αρκετή για να τους κερδίσει;»
newsbeast.gr

Τη Δευτέρα οι βαθμολογίες των υποψηφίων στις πανελλήνιες


Οι υποψήφιοι έχουν ήδη αρχίσει να καταθέτουν μηχανογραφικά

Μεγάλη φωτιά στις Θίνες Βαρθολομιού


fotia_17_08_1Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε χθες στο δάσος των Θινών, ή τουλάχιστον σε ότι έχει απομείνει από παλιότερες πυρκαγιές.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ

Η ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ...ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΒΓΑΛΕ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ...

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 22ης Ιουνίου

ΚΑΛΗΜΕΡΑ


Μετωπική σύγκρουση με τέσσερις τραυματίες στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου


trox_alisosΠαρ’ ολίγον τραγωδία το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου στο ύψος του