ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ -ΜΠΑΡΤΣΕΛΩΝΑ PLAYOFF


 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΩΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ

Λεχαινά: Νεκρή νεαρή γυναίκα σε μετωπική με φορτηγό (photos)


troxaio_lexaina1
troxaio_lexaina2
troxaio_lexaina3Μια 23χρονη έχασε τη ζωή της σε τροχαίο που συνέβη περίπου στις εφτά το απόγευμα στα Λεχαινά στο δρόμο προς το Μοσχονέρι.

ΣΕ LIVE STREAMING ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (20:00, OTE Sport3)

 
Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για τη σημερινή αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας 
 
 
 
 
 
 
 
Ολυμπιακός - Πανθρακικός (20:00, OTE Sport3), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες εσωτερικού και εξωτερικού.

Πρόσκληση Σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου


Ελληνική Δημοκρατία
Νομοσ Ηλειασ
Δήμος Ανδραβίδασ-Κυλληνης
Τμήμα Υποστήριξης
Πολιτικών Οργάνων


ΕΠΕΙΓΟΝ

 

     Λεχαινά 15/4/2013    

                Αριθ. Πρωτ.4893  







Ταχ. Δ/νση :
 Πολυτεχνείου 2
Τ.Κ. 27053 Λεχαινά





Προς:
1.Δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης
2.Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου
3.Γενική Γραμματέα Δήμου
4.Πρόεδροι Δημοτικών/Τοπικών
   Κοινοτήτων
5.Εκπρόσωποι Τοπικών Κοινοτήτων
6.Πρόεδροι Τ.Σ. Νέων

Πληροφορίες :
Τηλέφωνο :
Fax :
Αλέξης Γαλάνης
2623360828
2623360810

.email:
galanis@andravida-killini.gr









Κοιν.:
1.Πρακτικογράφο Δ.Σ.
2.Εφημερίδα ΠΡΩΤΗ
3.Εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ
4.Εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ


ΘΕΜΑ:
Πρόσκληση Σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου

Κατόπιν του με αρ. πρωτ. 4893/15-4-2013 εγγράφου του Δημάρχου κ. Δημητρίου  Αρβανίτη για σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, σας προσκαλώ να προσέλθετε στην δημόσια συνεδρίαση, η οποία θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, στις    19 Απριλίου 2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19.30  για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω  θέματα της ημερήσιας  διάταξης.

Διασυρμός της Ηλείας: Μποϋκοτάζ για τη "ματωμένη" φράουλα της Μανωλάδας μέσω διαδικτύου (photos)

manellada3
manellada2
manellada1
manellada4Λίγες ώρες αφότου διαδόθηκε η είδηση του μακελειού με θύματα αλλοδαπούς εργάτες στη Βουπρασία, αναπτύχθηκε γρήγορα ένα κίνημα κατά της «ματωμένης φράουλας».

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός


Ηττήθηκε 83-72 από την Εφές Αναντολού

Βαριές καμπάνες" για τα ανασφάλιστα οχήματα - Αναλυτικά τα πρόστιμα που θα επιβάλλονται


pinakides«Βαριές καμπάνες» ξεκίνησαν να «πέφτουν» σε όσους οδηγούς κυκλοφορούν με ανασφάλιστο όχημα ή οδηγώντας χωρίς δίπλωμα. Η προθεσμία που είχε δώσει το Υπουργείο
Οικονομικών για την ασφάλιση των οχημάτων έληξε  και σύντομα αναμένεται να αποσταλούν και τα πρώτα ειδοποιητήρια.

Hλεία: Τους... έκοψαν τη φορά εν όψει Πάσχα!



Εκοψε τη... φόρα εν όψει Πάσχα σε δύο νεαρούς 27 και 25 ετών  στη Γαστούνη η Δίωξη Ναρκωτικών Πύργου την Τρίτη το βράδυ, καθώς τους συνέλαβε για κατοχή κροτίδων και μικροποσότητας ναρκωτικών. Συγκεκριμένα, κατέσχεσαν 1.160 κροτίδες!
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Ηλεία: Καθηγητής σε αργία για . . . "αναξιοπρεπή συμπεριφορά" εκτός εργασίας


kathigitis.JPGΞεσηκώνεται ο χώρος της εκπαίδευσης για άλλη μια φορά στην Ηλεία. Αφορμή τώρα ο διωγμός ενός καθηγητή στο Λύκειο Πελοπίου, που τέθηκε σε αργία λόγω  αναξιοπρεπούς συμπεριφοράς
εκτός υπηρεσίας.

Διασυρμός της Ηλείας: Τι μεταδίδουν τα διεθνή μέσα για το μακελειό στη Βουπρασία (photos)


press8Δεν έχει τέλος ο διασυρμός της Ηλείας μετά το περιστατικό με τον τραυματισμό των 28 αλλοδαπών εργατών στην Βουπρασία, από επιστάτες καλλιεργειών φράουλας.

Ηλεία: Χέρι βοήθειας στον άτυχο 57χρονο από τα Καλύβια!

 
«Λίγη ακόμα υπομονή και από εδώ και πέρα θα είμαστε συνεχώς στο πλευρό σου» είπε  με δάκρυα στα μάτια και με λυγμούς να πνίγουν τη φωνή του ο πρόεδρος της «Ανθρώπινης Αλληλεγγύης» κ. Γιώργος Λαγκαδινός στον 57χρονο συνταξιούχο από τα Καλύβια Ήλιδας κ. Γιώργο Μπουσδούκο που τους τελευταίους δύο μήνες ζει μέσα σε αφόρητους πόνους. «Ότι και αν χρειαστείς θα είμαστε εδώ. Αν η Ανθρώπινη Αλληλεγγύη έχει σήμερα έναν χρόνο ζωής, δεν μας πειράζει να την κλείσουμε σε έξι μήνες, φτάνει να γίνεις καλά» είπε ο κ. Λαγκαδινός σκύβοντας και δίνοντας ένα φιλί ανακούφισης στον άτυχο 57χρονο!

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ {{ ΠΑΤΡΙΣ }} ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ

Ηλεία: «Μας αξίζει κάτι καλύτερο…»

{{Νεοχώρι Κυλλήνης}}

Με τις αξίνες, τις τσουγκράνες και τα φτυάρια βγήκαν χθες το πρωί στους δρόμους τα μέλη των Συλλόγων του Νεοχωρίου Κυλλήνης «μεταμορφώνοντας» τις πλατείες και τους κοινόχρηστους χώρους του χωριού τους. Την εκστρατεία καθαρισμού διοργάνωσαν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου και του γυμνασίου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωρίου, με την ηθική και οικονομική στήριξη του Συλλόγου Νεοχωριτών της Αθήνας. Μεγάλος «απών» ωστόσο από την χθεσινή εκστρατεία καθαρισμού του Νεοχωρίου ήταν ο δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, ο οποίος δεν έστειλε ούτε έναν εργάτη για να βοηθήσει τους κατοίκους της περιοχής στο δύσκολο έργο τους!

Μακελειό στη Βουπρασία: Πάνω από τριάντα τραυματίες αλλοδαποί εργάτες σε συμπλοκή με εργοδότες (Νεότερη ενημέρωση 21:14) (photos & video)


varda5Περισσότεροι απο 30 αλλοδαποί εργάτες έχουν μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Βάρδας, τραυματισμένοι και άγνωστο σε ποια κατάσταση απο πυροβολισμούς που δέχθηκαν

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 18/04/2013 ...

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 18ης Απριλίου