ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

ΠΑΟΚ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

PAOKAsteras
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (19:30 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση 
ΠΑΟΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θα υπάρχει Live Streaming από τα links:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

AtromitosDoxa Dramas
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (17:15 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση  
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ θα υπάρχει Live Streaming από τα links:

ΟΦΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

OFIPanionios
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (17:15 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση  
ΟΦΗ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα υπάρχει Live Streaming από τα links:

ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΚΥΛΛΗΝΗΣ

Σήμερα Σάββατο 10 Μάρτη 2012 και ώρα ΒΡΑΔΥΝΗ 
https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=4108928139&view=att&th=135fc55fd7e76e46&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_gzmkathf0&safe=1&zw&saduie=AG9B_P_4mTxArJVyLNsNnd60wtga&sadet=1331378491196&sads=NBpgB2E86Dmves3Nwwi0LmywT7A
Υπάρχουν γυναικείες υποθέσεις προς επίλυση .... Γιαυτό λοιπόν όλος ο γυναικείος πληθυσμός του χωριού μας του ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ...


Θα μαζευτεί στην  ψησταριά {{ΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ}} .....!!!!!της Κυρίας ΜΑΡΙΑΣ ΨΥΧΟΓΙΟΥ -ΚΑΡΑΜΠΕΛΛΑ ....{{ Ο Κώστας Καράμπελας(σύζυγος) όλως τυχαίως θα έχει ΡΕΠΟ ανευ αποδοχών για σήμερα }}

Καμία σοβαρότητα!


ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ


Πάνω από ένα μήνα χρειάστηκε η Ελληνική Πολιτεία για να παραδεχτεί το αυτονόητο. Ότι δηλαδή τρεις δήμοι της Ηλείας, ο Πύργος, η Ολυμπία και η Ήλιδα, επλήγησαν από τη θεομηνία και συνεπώς έπρεπε να κηρυχθούν θεομηνιόπληκτοι. Αυτό που είδε στις τηλεοράσεις της όλη η Ηλεία, αυτό που είδε όλη η Ελλάδα, ο αρμόδιος υφυπουργός κ. Μαγκριώτης έκανε ένα μήνα και μερικές μέρες να το υπογράψει.

Σωματείο Εργαζομένων εις Τουριστικές Επιχειρήσεις Κάστρου και Περιφερείας Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Επισιτισμού Νομού Ηλείας

08/03/2012

Σωματείο Εργαζομένων εις Τουριστικές Επιχειρήσεις Κάστρου και Περιφερείας

Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Επισιτισμού Νομού Ηλείας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αν και καθυστερημένα, οφείλουμε να απαντήσουμε αποκαθιστώντας την αλήθεια σε δημοσιεύματα που έγιναν σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης  του Νομού μας τις προηγούμενες μέρες.
Τα δημοσιεύματα αφορούσαν ανοιχτή πρόσκληση της «Επιτροπής Αγώνα Ξενοδοχοϋπαλλήλων Νομού Ηλείας» όπου «καλούσε» τους ξενοδοχοϋπαλλήλους της Ηλείας στην Γενική Συνέλευση των Σωματείων μας που πραγματοποιήθηκε στο Κάστρο Ηλείας την Κυριακή 4 Μαρτίου.

Η Εσπανιόλ του 2007 και ο Ολυμπιακός του 2012


Τα κοινά χαρακτηριστικά των δύο ομάδων

Κοινή ανακοίνωση από ΚΑΕ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού


Για την κόσμια συμπεριφορά στον τελικό Κυπέλλου

Ζάκυνθος: 16χρονος ο ένας ληστής του περιπτέρου!


Η ληστεία έγινε την περασμένη Παρασκευή και χθες, η αστυνομία συνέλαβε τους τρεις δράστες.

Καρπενήσι: Τους έπιασαν να σκίζουν τις σημαίες της εκκλησίας


Συνέβη χθες το πρωί με πρωταγωνιστές τρεις Έλληνες ηλικίας 31,26 και 24 ετών οι οποίοι ξέσπασαν, στις σημαίες του Ιερού Ναού Γεννέσεως Θεοτόκου. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στους δύο και αναζητείται ο τρίτος.

Πάνω από 20 άτομα μπλεγμένα σε μια κλοπή προβάτων! Συνέλαβαν και το νόμιμο ιδιοκτήτη τους - Απίστευτη υπόθεση στη Λάρισα!

Όλα έγιναν επειδή ο άνθρωπος που είχε τα πρόβατα, ένας 45χρονος, είχε οικονομιικές διαφορές απο αγοραπωλησία ζώων με έναν 44χρονο. Ο δεύτερος, αποφάσισε να τις λύσει, κλέβοντας τα πρόβατα του πρώτου.

Ηλεία: Το Πάσχα πλησιάζει . . . το κοπάδι αναστενάζει


 Ηλεία: Το Πάσχα πλησιάζει . . . το κοπάδι αναστενάζειΈνας μήνας απομένει για το Πάσχα και οι ζωοκλοπές του είδους… συνεχίζονται. Και με την κρίση που υπάρχει κάποιοι θα επιδιώξουν και φέτος να «κονομήσουν» πουλώντας κλεμμένα αρνιά.

Ανδραβίδα: Νέες εθελοντικές δράσεις για τον συνάνθρωπο από τον τοπικό σύλλογο


 Ανδραβίδα: Νέες εθελοντικές δράσεις για τον συνάνθρωπο από τον τοπικό σύλλογο
Δελτίο Τύπου
Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ανδραβίδας σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών διοργανώνει δύο κοινωνικές εκδηλώσεις εθελοντικής προφοράς. Η πρώτη τη Δευτέρα
12 Μαρτίου στο Αγροτικό ιατρείο Ανδραβίδας, όπου το προσωπικό του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών σε συνεργασία με τον Σύλλογο θα κάνει δωρεάν εξετάσεις αίματος στους αιμοδότες.

Δάφνη Αμαλιάδας: Καταγγελίες για λαθρανασκαφές στην ΝΕΤ


Δάφνη Αμαλιάδας: Καταγγελίες για λαθρανασκαφές στην ΝΕΤΜετά το πρόσφατο περιστατικό λαθρανασκαφών στην περιοχή της Βαρβάσαινας, εκεί που όπως πληροφορηθήκαμε εκ των υστέρων είχε βρεθεί και ο «λέοντας της Βαρβάσαινας», ένα ακόμα
Δάφνη Αμαλιάδας: Καταγγελίες για λαθρανασκαφές στην ΝΕΤΔάφνη Αμαλιάδας: Καταγγελίες για λαθρανασκαφές στην ΝΕΤπαρόμοιο συμβάν έρχεται να προκαλέσει περαιτέρω ανησυχία στην Ηλεία. Στη Δάφνη Αμαλιάδας, στην περιοχή που δεσπόζει ένα περίφημο μυκηναϊκό νεκροταφείο οι κάτοικοι περιφρουρούν το χώρο λόγω των επαναλαμβανόμενων  λαθρανασκαφών.

Προσωρινά κρατούμενος ο "εγκέφαλος" του κυκλώματος αρχαιοκαπηλίας

Το δρόμο προς τις φυλακές πήρε ο 66χρονος συνταξιούχος εκτελωνιστής που κατηγορείται ως "εγκέφαλος" του πολυμελούς κυκλώματος αρχαιοκάπηλων που εξαρθρώθηκε προ ημερών, από τις αστυνομικές αρχές τής Βόρειας Ελλάδας.

ΕΛΓΑ: Ποιοι δεν πληρώνουν εισφορές για το 2012


ΕΛΓΑ: Ποιοι δεν πληρώνουν εισφορές για το 2012Εξαιρούνται από τη γενική εισφορά υπέρ ΕΛΓΑ, τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα που δηλώνουν εισόδημα από εκμετάλλευση πτηνοτροφικών ή χοιροτροφικών επιχειρήσεων,
καθώς και εισόδημα από εκμεταλλεύσεις ανθοκομικών και καλλωπιστικών προϊόντων και από εκμετάλλευση φυτωρίων,

Λιμάνι Κατακόλου: "Πράσινο φως" για έργα ύψους 25 εκατ. ευρώ


Λιμάνι Κατακόλου: Ανάβει το πράσινο φως μέσω ΕΣΠΑ για την υλοποίηση σημαντικών έργων που αφορούν στην αναβάθμιση του λιμένα Κατακόλου. Αυτό ανακοίνωσε το μεσημέρι της

Σαν σήμερα


Στις 10 Μαρτίου

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ...ΗΛΙΟΣ ΘΕΟΣ