ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Σύλλογος Νεοχωριτών Αθήνας :ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ύστερα από μεγάλη και επίπονη προσπάθεια των μελών του συλλόγου μας και αφού διακρίναμε ότι ενώ πριν έναν μήνα υπήρχε έντονη επιθυμία για την διοργάνωση της 2ημερης εκδρομής μας ,ξεκινήσαμε την μεγάλη προσπάθεια να πραγματοποιηθεί.

Εν τούτοις και για λόγους προσωπικούς από τον καθένα και αυτό είναι σεβαστό ,είδαμε ότι δεν υπήρχε προθυμία από τα εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου παρά μόνο ολίγων και μάλιστα διακρίναμε ότι οι φίλοι του συλλόγου που δεν έχουν καμιά σχέση με τους συχωριανούς ήταν πιο θερμοί  στην πραγματοποίηση της εκδρομής και δήλωσαν αμμέσως συμμετοχή .


Έχοντας λοιπόν τον αριθμό των συμμετασχόντων στην λίστα είδαμε προς μεγάλη απογοήτευση ότι δεν συμπληρώνεται ο αριθμός που θα ήταν ικανοποιητικός και θα μας εξασφάλιζε τον επιθυμητό αριθμό εκδρομέων ,προκειμένου να μην υποστεί ο σύλλογος μεγάλη οικονομική απώλεια αποφασίσαμε :

«Εξαφανίζονται» τα εισιτήρια για το ντέρμπι των «αιωνίων»


Ήδη 25.000 «ερυθρόλευκοι» οπαδοί έχουν εξασφαλίσει το «μαγικό χαρτάκι»

Καπελέτο: Τα ρολόγια έκαναν φτερά


diarriktis_xrisafika
Ούτε ένα ούτε δύο αλλά εφτά ρολόγια έκλεψαν άγνωστοι δράστες που

Καλλίδονα: Οι διαρρήκτες μπήκαν από το φεγγίτη και κόπηκαν απο τα σπασμένα τζάμια


diarr
Όπως και στα Λουτρά Καϊάφα έτσι και σε καφενείο στην Καλλίδονα Ζαχάρως οι διαρρήκτες ήταν

Διάρρηξη στα Λουτρά Καϊάφα – Μάτωσαν οι δράστες φεύγοντας


kaiafas_1
Μόνο φθορές προκάλεσαν οι δράστες διάρρηξης στο χώρο του υδροθεραπευτηρίου των Λουτρών Καϊάφα. Οι δράστες έσπασαν

Ζαχάρω: Διέρρηξαν τα γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών


diarriktis_laptop
Τα γραφεία του υποκαταστήματος της ΕΑΣ Ηλείας – Ολυμπίας έβαλαν στο

Ηλεία: Νέα ρευματοκλοπή στο Τραγανό


reumatoklopi
Νέα μήνυση για λογαριασμό της ΔΕΔΔΗΕ κατέθεσε υπάλληλος της εταιρίας σε βάρος κατοίκου του Τραγανού, για

Ηλεία: Με λιακάδα ξεκινά η εβδομάδα - Αλλάζει ο καιρός την Τετάρτη με χειμωνιάτικα χαρακτηριστικά – Αναλυτική πρόγνωση


pirgoss
Αρκετό κρύο επικράτησε το πρωί της Δευτέρας, αγγίζοντας τοπικά τους 6.6 βαθμούς Κελσίου στην Ωλένη, σύμφωνα με τον μετεωρολογικό σταθμό του Αστεροσκοπείου Αθηνών. Ανάλογες καιρικές συνθήκες με πρωινό κρύο και χωρίς βροχές περιμένουμε και αύριο Τρίτη, η οποία όμως θα είναι η τελευταία ημέρα της παρατεταμένης περιόδου καλοκαιρίας, καθώς από την Τετάρτη βαρομετρικό χαμηλό θα αλλάξει τον καιρό της περιοχή μας. 
 
Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, βαθμιαία από το απόγευμα της Τετάρτης ο καιρός αλλάζει με βροχές οι οποίες τη νύχτα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Την Πέμπτη περιμένουμε χειμωνιάτικο σκηνικό με βροχές, καταιγίδες και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας κυρίως από το απόγευμα. Επισημαίνεται ότι η μέγιστη θερμοκρασία δεν αναμένεται να ξεπεράσει τους 20οC. 

Όσον αφορά την εξέλιξη "παίζουν" δύο σενάρια, 1) ή θα διατηρηθούν οι βροχές και την Παρασκευή ή 2) θα βελτιωθεί ο καιρός με τσουχτερό όμως κρύο. Παρακολουθούμε τα προγνωστικά στοιχεία και θα σας ενημερώσουμε σε νεότερες προγνώσεις. 
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Νεφώσεις και σποραδικές καταιγίδες την Τρίτη


Νεφώσεις και σποραδικές καταιγίδες την Τρίτη Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές, προβλέπει για αύριο, Τρίτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Από το βράδυ τα φαινόμενα στα βορειοδυτικά θα ενταθούν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Αναλυτική πρόγνωση

Σαν σήμερα


Τα γεγονότα της 21ης Οκτωβρίου