ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Διαιτησία για γέλια, ξύλο και... το κύπελλο στον Ολυμπιακό!

- Εικόνες ντροπής στον επεισοδιακό τελικό μεταξύ Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακού που κρίθηκε στην παράταση και τα λάθη της διαιτησίας
- Πιάστηκαν στα χέρια παίκτες και στελέχη των δυο ομάδων, λίγο πριν τη λήξη του αγώνα
- “Βράζουν” οι Αρκάδες με το καθαρό πέναλτι που δεν τους έδωσε ο Γιάχος, αλλά και με αυτό που καταλόγισε υπέρ των Πειραιωτών
- Το 26ο Κύπελλο και 16ο νταμπλ της ιστορίας του πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός
- Οι “ερυθρόλευκοι” επικράτησαν στην παράταση με 3-1 της ομάδας της Τρίπολης, στον τελικό του ΟΑΚΑ
- Δείτε video με τα γκολ, τις αμφισβητούμενες φάσεις και τα επεισόδια

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΡΕΑΛ: Τι ώρα και από ποιο κανάλι θα μεταδοθεί ο τελικός


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΡΕΑΛ: Τι ώρα και από ποιο κανάλι θα μεταδοθεί ο τελικόςΣήμερα είναι ο τελικός των τελικών για τον Ολυμπιακό αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα!

Ημέρα της μητέρας: Ένας ρόλος μαγικός


manapaidiΈνας ρόλος μαγικός μία λέξη που ηχεί  με τόσο δύναμη στα αυτιά και σε κάνει ευτυχισμένη.  Μάνα, μητέρα, μαμά. Τρεις λέξεις που κλείνουν μέσα τους ομορφιά, τρυφερότητα, και αγάπη.

Ηλεία: Αστυνομική καταδίωξη ΡΟΜΑ που έκλεψαν αυτοκίνητο


katadioksiΣυναγερμός σήμανε στις αστυνομικές αρχές της Ηλείας λίγο μετά τις εννέα το πρωί της Κυριακής όταν δηλώθηκε η κλοπή ενός αυτοκινήτου απο την περιοχή των Βυτινεϊκων. 
Πρόκειται για άλλο ένα περιστατικό κλοπής από ΡΟΜΑ που θέλησαν να φτάσουν - προφανώς από την περιοχή του καταυλισμού ων Βυτινεϊκών στην περιοχή άλλων καταυλισμών του Κάμπου, πιθανότατα της Ανδραβίδας.

Ηλεία: 16 μήνες φυλάκισης σε δύο πρώην στελέχη της ΕΤΑ ΑΕ για τα "στραβά μάτια"


therapeutirioΣε φυλάκιση 16 μηνών με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος καταδικάστηκαν από το Θ” Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών οι δύο πρώην διευθύνοντες σύμβουλοι της
«Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης Α.Ε.» Κωνσταντίνος Ζαχαρόπουλος και Χαράλαμπος Κοκκώσης, επειδή δεν επέβαλαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα στην εταιρεία «Λουτρά Κυλλήνης Α.Ε.», που, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, είχε παραβιάσει τους όρους της μίσθωσης στον τομέα των υποχρεωτικών εγκαταστάσεων ειδικής υποδομής που αφορούσαν την εξυπηρέτηση των λουομένων και των επισκεπτών της περιοχής.

Ηλεία: Επιστρέφουν οι βροχές και στα πεδινά – αναλυτική πρόγνωση


Περιορισμένες συνθήκες αστάθειας επικράτησαν το τελευταίο 48ωρο με τις καταιγίδες να εντοπίζονται στα ορεινά του νομού. Σύμφωνα, όμως, με τα νεότερα δεδομένα,
vroxiτα φαινόμενα θα γενικευτούν από σήμερα Κυριακή και κυρίως το διήμερο Δευτέρα, Τρίτη. Έτσι εκτός από τις ορεινές περιοχές, φαινόμενα περιμένουμε σε ημιορεινά, πεδινά και παράκτια τμήματα. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή, σε δροσερά επίπεδα.

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 12ης Μαΐου

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στις μανούλες όλου του κόσμου 
Χρόνια πολλά στην μανούλα μου την ΒΑΣΩ
Ενα μεγάλο ευχαριστώ για ότι έχεις κάνει για μένα