ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΜΕΓΑΘΗΡΙΑ .ΑΞΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ




Πολύ μεγάλη επιτυχία μπορεί να θεωρηθεί η 3η θέση που πήραν τα κορίτσια μας στην προκριματική ΄φαση για την πρόκριση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Taekwondo που γίνεται αυτήν την ώρα στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης
Τόσο η Μαρία Αρβανιτάκη όσο και η Βασιλική Στριγά έδωσαν τον πρώτο από τους αγώνες
των κατηγοριών τους και πέρασαν στην 4αδα της πρόκρισης .
Η Βασιλική Στριγά έδωσε ένα

ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟ ΗΛΕΙΑΣ ........Railway Festival


 Comming Soon
" Το Railway Festival πρόκειται για μια ιδέα που γεννήθηκε από τις ανησυχίες, τα ενδιαφέροντα και την ανάγκη έκφρασης μιας παρέας. 
 
Η ιδέα αυτή

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ..ΣΤΡΙΓΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΜΑΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ..ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ






Ξεκίνησε η μάχη της πρόκρισης για το παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων νεανίδων taekwondo με τις δύο Νιχωρίτισες φανερά καταπονημένες από το χθεσινό μη αναμενόμενο πολύωρο ταξείδι ( 7 ώρο) με την αμαξοστοιχία intercity προς Θεσσαλονίκη .!!!!!
Συγκεκριμένα η

Πύργος: Σύλληψη 55χρονου για χρέη στο Δημόσιο 790.000 ευρώ


sillipsi_large.JPG
Συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής, στον Πύργο Ηλείας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας

Επικίνδυνη καταδίωξη για ανήλικο δραπέτη στον Πύργο - Κινδύνεψαν να πνιγούν δράστης και αστυνομικός σε αρδευτικό κανάλι


kanali

Υπέστησαν μόλυνση δύο αστυνομικοί από το βρώμικο νερό

Του Γιάννη Σπυρούνη

Ηλεία: Κλείνει ο Λ.Σ. Παλουκίου - Λιμενικό Τμήμα η Κυλλήνη - Παραμένει το Λιμεναρχείο Κατακόλου


alieutikopaloukiou

"Φουρτούνες" φέρνει στην Ηλεία το υπ” αριθμόν 81 Προεδρικό Διάταγμα που δημοσιεύθηκε στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως και αφορά στην

Ηλεία: Mε δροσερό καιρό φεύγει ο Μάιος – Αναλυτική πρόγνωση


mpores
Την γλίτωσε η Ηλεία το τελευταίο 24ωρο, αν εξαιρέσουμε τους ενισχυμένους νοτιάδες και τις τοπικές καταιγίδες που εκδηλώθηκαν στα βορειοανατολικά του νομού και κυρίως στα ορεινά της Αρχ.Ολυμπίας στην Λαμπεία, το σύνολο σχεδόν της Ηλείας δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα με τον καιρό.
Αποφεύχθηκαν οι καταιγίδες που ανησυχούσαν κυρίως τους αγρότες, πάντως προγνωστικά περιμέναμε πολλά περισσότερα, ωστόσο την άνοιξη τα φαινόμενα παρουσιάζουν μεγάλη τοπικότητα και δύσκολη προγνωσιμότητα ακόμα και σε πρόγνωση λίγων ωρών. 

Την ίδια ώρα,  ισχυρές καταιγίδες έπληξαν την γειτονική Αχαΐα με σφοδρές χαλαζοπτώσεις και πλημμυρικά φαινόμενα στην περιοχή του Αιγίου.

Αισθητή είναι η πτώση της θερμοκρασίας. Με δροσερό καιρό φεύγει ο Μάιος και δίνει την σκυτάλη στο πρώτο μήνα του καλοκαιριού. 

Σήμερα  Σαββατοκύριακο το μεσημέρι και το απόγευμα περιμένουμε κάποιες τοπικές μπόρες στα πιο ημιορεινά ορεινά, χωρίς να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να σημειωθούν και σε πεδινά τμήματα. 
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:
 

Έρχεται βροχερό Σαββατοκύριακο - Αναλυτική πρόγνωση



Έρχεται βροχερό Σαββατοκύριακο - Αναλυτική πρόγνωση

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν το Σάββατο στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινες ώρες στα ηπειρωτικά. Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα νοτιοανατολικά.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 31ης Μαΐου