ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

EL CLASICO... ΡΕΑΛ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΩΝΑ ΤΑ ΛΙΝΚ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ

Έχει ''clasico''...ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΒΑSΚΕΤ..... EL GREEK CLASSIKO ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ




Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΒΑΣΚΕΤ ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ CLIK ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Το πρώτο του!


http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/f9d463f9c9b3356c09b7002d741553aa_L.jpg?timestamp=1302952280
Και, παρά το γεγονός ότι χρειάστηκαν πέντε σετ,

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ .....

Description: []ΓΕΛΑΣΤΕ....

ΟΙ 5 ΝΙΚΗΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΑ ΜΑΤΙΑ....

Giada De LaurentiisΤο 5ο βραβείο πηγαίνει σε Giada DeLaurentiis

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΚΤΥΠΩΘΗΚΕ ...

Βρίσκομαι στην ευχάριστη για πολλούς θέση να σας ανακοινώσω ότι
η εφημερίδα 

Μνήμες Εξόδου του Μεσολογγίου , Σαββάτο του Λαζάρου 1

Αντί για δουλειά, «στρώθηκαν» στις ληστείες



Σιγά μην κουραστούν και βγουν στην εργασία! Ο λόγος για δυο νεαρούς οι οποίοι ωστόσο επέδειξαν ιδιαίτερα ζωηρό ζήλο στις ένοπλες ληστείες με κλήση στα πρατήρια υγρών καυσίμων.

ΔΕΙΤΕ: Πόλεις κτισμένες στο χείλος του γκρεμού



Manarola ItalyΘαυμάστε 5 πόλεις που ...βρίσκονται στις πιο απρόσμενες τοποθεσίες που κόβουν την ανάσα. Πόλεις κυριολεκτικά κτισμένες στο χείλος του γκρεμού…

ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ: 99 χρόνια μετά!!!


Το τραγικότερο ναυάγιο στην ιστορία του κόσμου συνέβη σχεδόν έναν αιώνα πριν...
στις 15 Απριλίου του 1912.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Λαμβάνουν 540.000 ευρώ για να αποδίδουν περισσότερο



Ο Γολγοθάς της ελληνικής κοινωνίας συνεχίζεται, χωρίς προοπτικές ανάστασης...

Να και κάτι θετικό: Χωρίς δώρο Πάσχα τα ταξί!



Δεν θα καταβάλουν το καθιερωμένο δώρο του Πάσχα στους αυτοκινητιστές οι επιβάτες...

Ξημέρωσε μαύρο Σάββατο…- Θρήνος στην Αμαλιάδα (βίντεο)


Ξημέρωσε μαύρο Σάββατο…- Θρήνος στην Αμαλιάδα (βίντεο)
Ότι απέμεινε απο το αυτοκίνητο που προσέκρουσε με σφοδρότητα στην κολώνα ηλεκτροφωτισμού. Κάτω οι προσπάθειες διάσωσης (δεξιά φωτό από το τροχαίο στην Αλφειού)

Νεότερη ενημέρωση (10:29): Θρηνεί η Αμαλιάδα. Δύο νέα παιδιά, ο 21χρονος οδηγός του αυτοκινήτου και η 19χρονη συνοδηγός είναι νεκροί...

Μια ανάσα απο τον Ολυμπιακό ο Αμπντούν

Μια ανάσα απο τον Ολυμπιακό ο Αμπντού


Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τζαμέλ Αμπντούν σύμφωνα με όσα...
αποκαλύπτει η «lebuteur»,  η οποία τονίζει ότι ο ποδοσφαιριστής θα παίξει την Κυριακή το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα της Καβάλας.

Η ιστοσελίδα της Αλγερίας αναφέρει αρχικά ότι ο Ζαουάντ Ζαιρί αναμένεται να αφήσει το Λιμάνι, αφού δεν έχει κάποια πρόταση στα χέρια του απο τον Ολυμπιακό για την ανανέωση του συμβολαίου του. Αυτό το γεγονός που θα μπορούσε να επιταχύνει την άφιξη του Αμπντούν στον Πειραιά ο οποίος δεν αποκλείεται να αποτελέσει τον αντί – Ζαιρί.

Κοντά στον Ολυμπιακό

Απο εκεί και πέρα το συγκεκριμένο δημοσίευμα συνεχίζει και αναφέρει ότι ο μέσος της Καβάλας έχει ήδη επαφές με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρχει και συμφωνία.

«Ο Αμπντούν θα μπορούσε να παίξει το τελευταίο παιχνίδι του με την φανελα της Καβάλας την Κυριακή. Ο παίκτης που έφτασε στην Ελλάδα απο την Ναντ, έχει γίνει στόχος ομάδων απο την Ελλάδα και την Τουρκία», καταλήγει το δημοσίευμα απο την Αλγερία...

theplayer.gr

16 Απριλίου...Σαν Σήμερα


16 Απριλίου 1972 - Εκτοξεύεται από το Ακρωτήριο Κένεντι της Φλόριντα το διαστημόπλοιο "Απόλλων 16" με κατεύθυνση τη Σελήνη.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ