ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ


Πραγματοποιήθηκε όπως είχε σχεδιαστεί η προγραμματισμένη επίσκεψη του πρόεδρου του συλλόγου Νεοχωριτών Αθήνας Κυρίου Ζορμπά Ζώη καθώς και του γεν γραμματέα Κυρίου Γιάννη Στριγά στο δημ σχολείο Νεοχωρίου .

Επιστρέφει στο Champions League το «τριφύλλι»!


Ισόπαλος 1-1 ο Παναθηναϊκός με τον Ατρόμητο

Πώς "σταυρώνουμε" στην κάλπη υποψηφίους δήμων, Περιφέρειας και Ευρωεκλογών στην Ηλεία


kalpes

Ευτυχώς, με… οδηγίες για τον αριθμό των σταυρών τα ψηφοδέλτια!  

Επιτάλιο: Συνελήφθη και ο πέμπτος δραπέτης των κρατητηρίων της Α.Δ. Ηλείας


sillipsi1a-2-2
Στην περιοχή του Επιταλίου, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης συνελήφθη από αστυνομικούς της Α.Δ. Ηλείας και ο πέμπτος από τους αποδράσαντες των κρατητηρίων την περασμένη Κυριακή.

Τέσσερις ΡΟΜΑ έκλεψαν βενζινάδικο στον Πύργο


sillipsi3
Τετρακόσια ευρώ ήταν η λεία τεσσάρων ΡΟΜΑ που «χτύπησαν» σε πρατήριο υγρών καυσίμων στον Πύργο, το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Μαύρος χρυσός" έως και 18 δισ. ευρώ σε Ιωάννινα, Πατραϊκό και Κατάκολο


ypografes

Έπεσαν οι υπογραφές για τις έρευνες και την εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στις τρεις περιοχές της Δυτικής Ελλάδας - Βενιζέλος: Προτεραιότητα η οριοθέτηση ΑΟΖ - Μανιάτης: Πολλές θέσεις εργασίας για τους νέους

Δεν ήθελα να τον σκοτώσω. Συγνώμη" - Στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας ο 30χρονος δολοφόνος του Βασίλη Μαρτζάκλη (photos)


fonias10a
Του Γιάννη Σπυρούνη
Μετανιωμένος εμφανίστηκε στις Δικαστικές Αρχές χθες το πρωί ο δολοφόνος του 35χρονου αστυνομικού από την Ανδραβίδα, Βασίλη Μαρτζάκλη. Ο δράστης πέρασε το κατώφλι της Εισαγγελέως και του Ανακριτή και έλαβε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί για τις πράξεις του. Στα λίγα που ψέλλισε ήταν μια συγνώμη και η φράση «δεν ήθελα να τον σκοτώσω». Νωρίτερα αποδοκιμάστηκε έντονα όταν προσήχθη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης στα Δικαστήρια Αμαλιάδας.

Ηλεία: Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές μπόρες – Αναλυτική πρόγνωση


334

H Πέμπτη θα θυμίζει περισσότερο φθινόπωρο με κατά περιόδους μπόρες, ενισχυμένους ανέμους και αρκετή ψύχρα έως και κρύο στα πιο ημιορεινά - ορεινά. 

Οι συνθήκες αυτές φαίνεται να διατηρούνται και την Παρασκευή.
Είναι δύσκολη η προγνωσιμότητα αυτή την εποχή γι αυτό και δεν προχωράμε σε προγνώσεις άνω των 2-3ημερών. 
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Οι βοριάδες φέρουν... δροσιά! Πτώση της θερμοκρασίας σήμερα


Οι βοριάδες φέρουν... δροσιά! Πτώση της θερμοκρασίας σήμερα

Τοπικές βροχές θα σημειωθούν σήμερα στα δυτικά, τα βόρεια και βαθμιαία στα κεντρικά και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι μέχρι 7 μποφόρ στα δυτικά βορειοδυτικοί 5 με 7 και στα ανατολικά δυτικοί νοτιοδυτικοί με βαθμιαία εξασθένηση. Πτώση της θερμοκρασίας. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 15ης Μαΐου