Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Αυγούστου 20, 2012

Αρετή Λεχαινών Ηλείας : Το αιωνόβιο έθιμο και η επίσκεψη στο Μαύρο Όρος του Αράξου

Εικόνα
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε προσκύνημα στο εκκλησάκι του Μαύρου Όρους στον Άραξο από τους κατοίκους της Αρετής Λεχαινών. Πρόκειται για ένα έθιμο

Ρουσφέτι από τα λίγα στην Ανδραβίδα: Απόσπαση υπαλλήλου σε υπηρεσία που θα υπηρετεί μόνο αυτός

Εικόνα
Δημόσια πρόκληση με «ρουσφετολογικές» προεκτάσεις χαρακτηρίζεται απο τους πολίτες , η απόσπαση ενός υπαλλήλου της Δημοτικής Αστυνομίας από τον δήμο Μεσολογγίου σ τον δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης Ηλείας όπου οπως ειναι γνωστό δεν υφίσταται η υπηρεσία της Δημοτικής Αστυνομίας. Τα παραπάνω αποκαλύπτει σε δημοσίευμα ο συντάκτης του HOT DOC , Μάκης Νοδάρος.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ

Εικόνα
Όπως μας ενημέρωσαν σβήστηκε η μικρή σε έκταση φωτιά που εκδηλώθηκε το πρωί στο χωριό μας το Νεοχώρι ..δείτε τις φωτογραφίες από την κατάσβεση της εστίας ..

Κολίρι Πύργου: Αναστάτωση σε διάρρηξη οικίας και κινητοποίηση των Αρχών

Εικόνα
Μια ολόκληρη γειτονιά «σηκώθηκε» στο πόδι και δυνάμεις της Αστυνομίας κινητοποιήθηκαν στην πληροφορία πως άγνωστος δράστης ή δράστες βρίσκονταν αργά το βράδυ της Κυριακής μέσα σε σπίτι και έκλεβαν στο Κολίρι Πύργου.

Πρόσκληση Στρατευσίμων ΠΝ 2012 Γ' ΕΣΣΟ

Εικόνα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ 1. Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι με Εγκύκλιο Διαταγή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, καλούνται να καταταγούν στο Πολεμικό Ναυτικό με την 2012 Γ΄/ΕΣΣΟ , από 03 Σεπτεμβρίου 2012 έως 06 Σεπτεμβρίου 2012 οι παρακάτω:

Πτώση των βάσεων για το Πολυτεχνείο

Εικόνα
Ίδια πορεία αναμένεται και για τις σχολές «καθηγητών» «Βουτιά» των βάσεων σε περισσότερες από 30 «καθηγητικές» σχολές και πολυτεχνικά τμήματα δείχνουν τα τελευταία στοιχεία, λίγες ημέρες πριν από τις επίσημες ανακοινώσεις του υπουργείου Παιδείας.

Έτσι δεν πάει πουθενά – Τραγικός ο Ολυμπιακός στην πρόβα τζενεράλε

Εικόνα
Στο τελευταίο τους φιλικό οι “ερυθρόλευκοι” παρουσιάστηκαν ασύνδετοι, χωρίς αγωνιστικό πλάνο με πολλά προβλήματα στην άμυνα και αστοχία στην επίθεση, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα με 3-0 από τη Νάπολι. Καλοί στο ντεμπούτο τους Μασάδο και Γκρέκο.

Ηλεία: Νέα κατηγορία κλοπών με τους "κλέφτες των χωραφιών"

Εικόνα
Τις τελευταίες εβδομάδες η ύπαρξη κρουσμάτων κλοπών που εστιάζουν σε ένα διαφορετικό είδος από αυτό που γνωρίζαμε έως τώρα, τις κλοπές εξοπλισμού από τις αγροτικές καλλιέργειες. Τουλάχιστον εφτά περιστατικά έχουν καταγγελθεί, για κλοπές σε εξοπλισμό και συστήματα ποτίσματος, περιστατικά που στο παρελθόν ήταν μεμονωμένα.

Πύργος: Γεννητούρια για τις καρέτα στο Κατάκολο

Εικόνα
Για δεύτερη συνεχή χρονιά, στην περιοχή κοντά στο Club Banana τα χελωνάκια careta – careta «έσκασαν» από τα αβγό τους. Η περιοχή επιλέγει ξανά από τις χελώνες

Πύργος: Συνελήφθη 29χρονος για διάπραξη κλοπών

Εικόνα
Ένας 29χρονος συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στην παραλία της Σπιάντζας στον Πύργο, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας

ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ

Εικόνα
φώτο αρχείου Μικρή  σε έκταση πυρκαϊά ξέσπασε σήμερα το πρωί στο Νεοχώρι Κυλλήνης   σε κατοικημένη περιοχή και συγκεκριμένα στον δρόμο ανάμεσα στο οικόπεδο Γιαννικόπουλου και Ευσταθίου Αυγουλά και στην περιμετρική ζώνη  με τις οικίες Γεωργίου Στριγά  Δημητρίου Λαγογιάννη  και των γύρω κατοίκων Αφων  Ασβεστά .