ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΗΛΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ :|Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ ΜΑΣ


Αποκτήστετην το συντομότερο δυνατόν ..υπάρχουν

Έφτασε στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Νέλσον Βαλντές



Έφτασε στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Νέλσον Βαλντές

Ο Νέλσον Βαλντές έφτασε στην Αθήνα και προορίζεται για αντικαταστάτης του Κώστα Μήτρογλου που μετακομίζει στην Αγγλία για λογαριασμό της Φούλαμ. Ο Παραγουανός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά, την Πέμπτη θα υπογράψει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι με τον Ολυμπιακό.

Εύκολη νίκη για τον Παναθηναϊκό στο Βόλο


Επιβλήθηκε 4-0 του Ολυμπιακού Βόλου για το Κύπελλο Ελλάδος

No... Μήτρογλου, No... γκολ! Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Ολυμπιακός και Ατρόμητος


No... Μήτρογλου, No... γκολ! Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Ολυμπιακός και Ατρόμητος

Ο Ολυμπιακός ήταν επιθετικός μόνο στο πρώτο μισάωρο του αγώνα με τον Ατρόμητο, δεν κατάφερε να σκοράρει και στη συνέχεια οι Περιστεριώτες είχαν τον έλεγχο και πήραν το 0-0 που τους δίνει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος

Ενημέρωση για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά


eborikos_lex

Ημερίδα διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Λεχαινών

Πύργος: Σύλληψη 37χρονου για χρέη 67.000 ευρώ


sillipsi_large.JPGΣυνελήφθη το πρωί της Τετάρτης στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου ένας 37χρονος  για οφειλές προς το Δημόσιο.

Ηλεία: Αισθητός σεισμός 4,7 R στην Κυπαρισσία


seismos29

Τα Ρίχτερ ήρθαν από το νότο

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ


ΚΕΡΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΚΕΡΙ


ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ

« ΕΑΡ ΧΕΛΙΔΩΝ ΟΥ ΚΑΘΙΣΤΗΣΙ ΜΙΑ
ΑΙ ΤΡΕΙΣ ΑΗΔΟΝΕΣ ΔΕ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΕΑΡ ».
( Δηλαδή ένα χελιδόνι δεν φέρνει την άνοιξη, τα τρία, όμως, αηδόνια του Πνεύματος, δηλαδή οι τρεις Ιεράρχες φέρνουν το έαρ των ψυχών, την Άνοιξη στις ψυχές. )
Αυτός ο στίχος που διαβάζουμε στην Εκκλησιαστική ακολουθία δεν είναι απλά ένα  σχήμα λόγου αλλά μια πραγματικότητα. Τρείς ήταν, ναι, μόνο τρεις αλλά ήταν, κολοσσοί των γραμμάτων, γίγαντες του Πνεύματος, Τιτάνες πραγματικοί. Γι’ αυτό και κατόρθωσαν να φέρουν την Άνοιξη στις ψυχές των ανθρώπων γύρω τους, στις κοινωνίες που έζησαν, στην εποχή τους. Άνοιξη που κληροδότησαν και στις μετέπειτα γενεές, άνοιξη που φέρνουν κάθε στιγμή με τη διαχρονικότητα του έργου τους.
ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ
Ο ΒΙΟΣ ΤΟΥΣ

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟΝ 3 ΙΕΡΑΡΧΩΝ


Ηλεία: Βελτίωση του καιρού σήμερα Τετάρτη - Βαθμιαία ενίσχυση ανέμων από το βράδυ της Πέμπτης – Αναλυτική πρόγνωση


anemoithieΑνατολικοί - νοτιοανατολικοί πολύ θυελλώδεις έως 9 μποφόρ σε στεριά και θάλασσα το διήμερο Παρασκευή Σάββατο



Την Πέμπτη δεν προβλέπονται φαινόμενα παρά τις κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο. 

Το ενδιαφέρον μας εστιάζεται στην σημαντική ενίσχυση των νοτιοανατολικών - ανατολικών ανέμων βαθμιαία από το βράδυ της Πέμπτης. Το διήμερο Παρασκευή και Σάββατο περιμένουμε μουντό, με λίγες ασθενείς βροχές το Σάββατο, και ανεμώδη καιρό με 9 μποφόρ στο Ιόνιο και 8 στα χερσαία τμήματα. Αισθητό κρύο το Σάββατο. 
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Η πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη


Η πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Σταδιακή ενίσχυση των νοτίων ανέμων στο Ιόνιο. Παγετός τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 30ης Ιανουαρίου