ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Θρίλερ στη Σάμο - Aυτοκτόνησε ΕΠΟΠ...Όλο ευχάριστα νέα σε αυτή τη χώρα

Με πασα επιφυλαξη : βρηκαμε αυτην την ειδηση και την μεταδιδουμε απο το site alexiptoto.com


Θρίλερ στη Σάμο με τον θάνατο ενός ΕΠΟΠ ,που οι πρώτες πληροφορίες αποδίδουν σε αυτοκτονία.

AΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.-ΜΑΡΙΤΙΜΟ

Asteras Maritimo  
ΔΕΙΤΕ ΤΟ Β΄΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

ΜΠΝΕΙ ΓΙΕΧΟΥΝΤΑ -ΠΑΟΚ


Bnei YehudaPAOK
 ΔΕΙΤΕ ΤΟ Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Συγκλονίζει ο τραυματισμός του Σα (vid)


ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ !!!!
Πολύ άτυχος στάθηκε ο Τζαεχιούκ Σα που τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να κατακτήσει ένα μετάλλιο στην κατηγορία των 77 κιλών στο ολυμπιακό τουρνουά της Άρσης Βαρών.

Σε 10 δόσεις η πληρωμή του φόρου εισοδήματος


Σε 10 δόσεις η πληρωμή του φόρου εισοδήματος Η καθυστέρηση στον καθορισμού του προγράμματος περικοπών δαπανών ύψους 11,5 δισ. ευρώ στη διετία 2013 -2014 έχει καθυστερήσει και τη διευθέτηση μεταξύ του υπουργείου Οικονομικών και της τρόικας για την εξόφληση σε δέκα δόσεις του φόρου εισοδήματος που θα βεβαιωθεί με τα εφετινά εκκαθαριστικά.

Πύργος: Απάτη με επιταγές σε τράπεζα, την αντιλήφθηκε η υπάλληλος


Πύργος: Απάτη με επιταγές σε τράπεζα, την αντιλήφθηκε η υπάλληλοςΤο περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή σε γνωστή τράπεζα που έχει υποκατάστημα σε κεντρικό σημείο του Πύργου.

Αποστέλλονται οι λογαριασμοί της ΔΕΗ με το ειδικό τέλος ακινήτων


Αποστέλλονται οι λογαριασμοί της ΔΕΗ με το ειδικό τέλος ακινήτωνΗ πρώτη δόση του ειδικού τέλους ακινήτων θα περιλαμβάνεται στους λογαριασμούς της ΔΕΗ που αποστέλλονται τις επόμενες μέρες.

Άγριος καυγάς Βενιζέλου - Χρυσοχοΐδη στην έκτακτη ΚΟ - Βενιζέλος: Άει στο διάολο φύγε από εδώ - "Να πας εσύ στο διάολο" απάντησε ο Χρυσοχοΐδης


- Πολλοί βουλευτές φοβήθηκαν ότι οι δύο πολιτικοί θα πιαστούν στα χέρια
- Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τελικά αποχώρησε έξαλλος από τη συνεδρίαση της ΚΟ
- Αποκλείουν στο ΠΑΣΟΚ το ενδεχόμενο διαγραφής του αλλά ερώτημα είναι εάν θα παραμείνει κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος
- Σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η καταψήφιση έξι βουλευτών του νομοσχεδίου για τα ΑΕΙ

Στο στόχαστρο της Ρεάλ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος!


Μετά την Μίλαν και η Ρεάλ Μαδριτής ενδιαφέρεται για την απόκτηση του διεθνή Έλληνα αμυντικού από την Σάλκε, σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα.

«Χάλκινος» ο judoka Ηλίας Ηλιάδης - To πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα


Ο Ηλίας Ηλιάδης επικράτησε του Βραζιλιάνου Καμίλιο, έπειτα από μία επιβλητική εμφάνιση, πατώντας έτσι στο τρίτο σκαλοπάτι του βάθρου στην κατηγορία -90kg του τζούντο!

Εμπορικός Σύλλογος Λεχαινών: Πληρώνει το νοίκι για το Αστυνομικό Τμήμα


paladinosΑποφασισμένοι να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις τη λειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος των Λεχαινών είναι τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Λεχαινών.

Λατζοϊ: Καταστροφή στο 80% της καλλιέργειας καλαμποκιού!



Λατζοϊ: Καταστροφή στο 80% της καλλιέργειας καλαμποκιού!  Ένα βήμα πριν την καταστροφή βρίσκονται οι παραγωγοί καλαμποκιού στην ευρύτερη περιοχή του Λατζοϊου αφού η γονιμοποίησή του δεν έχει προχωρήσει όπως θα έπρεπε με αποτέλεσμα, μέχρι στιγμής να μιλούν για ζημιά που ξεπερνά το 80%.

Ηλεία: Νέα απάτη με κάρτα για το ίντερνετ – "Λεία" 600 ευρώ στην Κρέστενα


Τελικά δεν ήταν μόνο ένα το θύμα του επιτήδειου, που «χτυπά» τηλεφωνικά στην Ηλεία, ίσως και από άλλη περιοχή, για να αποσπάσει χρηματικά οφέλη μέσω της χρήσης των ποσών που
μπορούν να παρέχουν οι κάρτες συναλλαγών για το ίντερνετ paysafe.

Ηλεία: Εξιχνιάστηκε η ληστεία της Ανδραβίδας;

listeiaΣοβαρότατα στοιχεία που οδηγούν στους δράστες της ληστείας που συνέβη το βράδυ της 23ης Ιουλίου σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή της Ανδραβίδας, έχει σύμφωνα με
αποκλειστικές πληροφορίες του ilialive.gr, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου.

Πύργος: Έφυγε ο 20χρονος Δημήτρης Τραγουστής - Υπέκυψε στα τραύματά του μετά απο τροχαίο

trox_katarax1a«Έφυγε» γρήγορα από τη ζωή, έτσι όπως γρήγορα του άρεσε να πηγαίνει με τη μηχανή του.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 2ας Αυγούστου

ΚΑΛΗΜΕΡΑ