ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Βάρδα: Βρήκαν 1,1 κιλό χασίς - αναζητούν το δράστη οι Αρχές


xasis_vardaΣημαντική επιτυχία του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας στη μάχη κατά των ναρκωτικών ο εντοπισμός ποσότητας ακατέργαστης αποξηραμένης κάνναβης στο σπίτι ενός 51χρονου
στην περιοχή, χθες το μεσημέρι.

Ηλεία: Στο έλεος του χαλαζιού η Αρετή και το Κουρτέσι!

Στο «μάτι του κυκλώνα» βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής η Αρετή και το Κουρτέσι, καθώς πάνω από τρία τέταρτα της ώρας δοκιμάζονταν από σφοδρή χαλαζόπτωση! Ολόκληρη η περιοχή, ακόμα και η Νέα Εθνική Οδός Πατρών-Πύργου, καλύφθηκε από ένα λευκό παγωμένο «στρώμα», πάχους 10 και πλέον εκατοστών!

Σήμερα τα εγκαίνια στο Μουσείο Φραγκοκρατίας στο Χλεμούτσι από Τζαβάρα


xlemoutsiΣε θέματα που άπτονται της αρμοδιότητάς του ως υπουργού Πολιτισμού, αναφέρθηκε στο περιθώριο της χθεσινής συνέντευξης Τύπου για τα ΤΕΙ ο Κώστας Τζαβάρας, από τον Πύργο.

Αμαλιάδα: Καταδίωξη τεσσάρων ΡΟΜΑ με κλεμμένο αυτοκίνητο


astyΣε άγρια καταδίωξη εξελίχθηκε η προσπάθεια ακινητοποίησης τεσσάρων ΡΟΜΑ που σύμφωνα με πληροφορίες επέβαιναν σε κλεμμένο ΙΧ, στην περιοχή της Αμαλιάδας.

Ηλεία: "Παίζουν" κορώνα- γράμματα τη ζωή των νεφροπαθών - Κίνδυνος από την προμήθεια φίλτρων χωρίς προδιαγραφές


aimokatharsiΣτα χέρια του Θεού βρίσκονται εδώ και λίγες μέρες οι αιμοκαθαρόμενοι στο Νοσοκομείο Πύργου όπως και σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας, αφού η ηγεσία
του Υπουργείου Υγείας μέσω της Επιτροπής προμηθειών Υγείας, αντιμετωπίζει πλέον τα φίλτρα τεχνητού νεφρού, που είναι η κλωστή που κρατάει τους νεφροπαθείς στη ζωή, ως μανταλάκια και μαξιλαροθήκες.

Η θάλασσα «ρούφηξε» δεκάδες ιδιοκτησίες στην Ηλεία (Φωτο - Video)

Δεκάδες ιδιοκτησίες παρέσυραν τα μανιασμένα κύματα, ύψους έως και 3 μέτρα, στην Νότια παραθαλάσσια περιοχή της Ηλείας, Επιτάλιο, Ανεμοχώρι, Ζαχάρω, Κακόβατο.
Η θάλασσα από χθες το βράδυ μέχρι σήμερα (Παρασκευή απόγευμα), σε πολλά σημεία «έχει βγει» έως και δέκα μέτρα στην ξηρά.

Πύργος: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του Θανάση Ευθυμίου στο Επιτάλιο - Νεότερη ενημέρωση (18:05)(video)


foniko2aΜια σπείρα Αλβανών κακοποιών φέρεται να βρίσκεται πίσω απο την δολοφονία του 67χρονου ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων Θανάση Ευθυμίου στις 30 Οκτωβρίου 2011 στο Επιτάλιο.
Δύο δράστες τότε με πιστόλι είχαν εμφανιστεί αργά το μεσημέρι στο πρατήριο και μετά απο διαπληκτισμό πυροβόλησαν και σκότωσαν εν ψυχρώ τον άτυχο άντρα.

Ηλεία: Ισχυρές καταιγίδες και χιόνια σήμερα - Τι καιρό περιμένουμε το τριήμερο της Κ.Δευτέρας – αναλυτική πρόγνωση

kakokairosΚανένα πρόβλημα με τον καιρό δεν θα αντιμετωπίσουν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις την τελευταία Κυριακή της αποκριάς καθώς ο καιρός θα βελτιωθεί. Αντίθετα, σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία,
την Καθαρά Δευτέρα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα δώσουν τοπικές ασθενείς βροχές. Τσουχτερό κρύο θα επικρατήσει τη νύχτα και νωρίς το πρωί την Κυριακή με τοπικά παγετό. Θα ανέβει λίγο η θερμοκρασία την Καθαρά Δευτέρα. Σε σημαντική άνοδο την Τρίτη. 

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:

Η πρόγνωση μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα


Μέχρι πότε θα διαρκέσει το νέο κύμα κακοκαιρίας. Σε ποιες περιοχές θα εκδηλωθούν έντονες καταιγίδες και χιονοπτώσεις. Τσουχτερό κρύο σε όλη τη χώρα. Αναλυτική πρόγνωση για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας από τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 16ης Μαρτίου